推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

到较大的诊所好

到较大的诊所好,在大陆经常有小诊所骗钱的事。

我可能又復發呀,我一年前醫好點解會復發架.....唉.........

引用:
原帖由 hete 於 2008-7-1 08:56 發表
我可能又復發呀,我一年前醫好點解會復發架.....唉.........
有再玩就真係冇得講
如果冇、應該是有d超細粒睇唔到
當抵抗力差時散開左
同埋生在敏感地方 (龜頭+肛門或容易濕既地方都是麻煩d)

唉   呢個病....真係影響一生....好擔心將來

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-7-1 19:50 發表
唉   呢個病....真係影響一生....好擔心將來
呢個病不會死...
但真係影響好大...
影響到另一半...
好累, 頁係心力交碎...

引用:
原帖由 hete 於 2008-7-1 00:56 發表
一年至兩年係一個關口, 我都試過大半年無事再復發

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-1 23:27 發表

呢個病不會死...
但真係影響好大...
影響到另一半...
好累, 頁係心力交碎...
對對....壓力大得好緊要...對現於單身既我...緊加唔敢識女仔....廢事影響人

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-2 00:02 發表

一年至兩年係一個關口, 我都試過大半年無事再復發
好似是9個月,對吧?

我記半年前已經開始問stanley大哥翻發問題
不過大哥可能唔想提喇.....冇理過我
不過字裡行間,同埋其他超過半年仲翻發既兄弟
都可以歸納到一d地方俾大家參考
1.如果不是醫生放假 / 自己睇唔到.....切忌用任何藥膏 / 藥物 ,尤其是令皮膚變薄 / 抵抗力差的藥
2.不夠休息+失眠+過份憂慮=好易會返發
3.如果自己都幾肯定是果d.....都叫醫生做左佢....做多好過做少
4.用清水洗患處
5.定期檢視自己「生活習慣」同「發病成因」有冇抵觸....有就儘快改善

今日原本想去搵十五樓醫生, 不過放假.....唔記得左, d 3m用晒la...唔知巴打們係自己去買定係叫醫生俾?
今日大脾la好痕, 痕到我要用火酒洗.....哎我都唔想, 都唔知係咩鬼癬, 唔知大家覺唔覺得越窮越見鬼?
生左珍珠疣之後, 又有毛囊炎, 而家又有癬, 唔知大家有冇同感...

可能係因為心情差左....連免疫力都差左....成日病....
哎.....

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-2 00:41 發表
1.如果不是醫生放假 / 自己睇唔到.....切忌用任何 ...
多謝小肥兄意見!!

引用:
原帖由 andus 於 2008-7-2 00:47 發表
今日原本想去搵十五樓醫生, 不過放假.....唔記得左, d 3m用晒la...唔知巴打們係自己去買定係叫醫生俾?
今日大脾la好痕, 痕到我要用火酒洗.....哎我都唔想, 都唔知係咩鬼癬, 唔知大家覺唔覺得越窮越見鬼?
生左珍 ...
andus:
小肥兄話頭3m街貨假野多.
去15/F醫生度買穩陣d.
同埋3m真係"拿"得好勁.
我下次要同醫生傾下有無第二隻.
叫15/F醫生比d藥膏你茶癬.
我上次手較位有癬.
15/F醫生比d藥膏我茶癬.
幾日就好.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-2 00:59 發表

andus:
小肥兄話頭3m街貨假野多.
去15/F醫生度買穩陣d.
同埋3m真係"拿"得好勁.
我下次要同醫生傾下有無第二隻.
叫15/F醫生比d藥膏你茶癬.
我上次手較位有癬.
15/F醫生比d藥膏我茶癬.
幾日 ...
我係話驚有假、唔係話多地方假
成650先得12包
入d白膠漿就真係賺晒......
同埋你冇用醫生紙買
你都已經犯緊法
唔呃你呃邊個

相關搜索目錄:

唔該晒la...black serena
其實有冇諗下點解以前去滾會覺得中招係遠在天邊既事呢?
而家對性病認識多左...覺得以前真係無知又色瞻包天...

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-2 10:45 發表

我係話驚有假、唔係話多地方假
成650先得12包
入d白膠漿就真係賺晒......
同埋你冇用醫生紙買
你都已經犯緊法
唔呃你呃邊個
Sorry...
誤解左.
我錯.
不過我諗都係去15/F度買穩陣d.
不洗煩醫生紙.

引用:
原帖由 andus 於 2008-7-2 19:50 發表
唔該晒la...black serena
其實有冇諗下點解以前去滾會覺得中招係遠在天邊既事呢?
而家對性病認識多左...覺得以前真係無知又色瞻包天...
andus:
你個問題我不知點答.
我都知我錯.
但我本身不去玩.
只係去左一次, 戴袋都中可能係整定.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-1 16:41 發表
1.如果不是醫生放假 / 自己睇唔到.....切忌用任何 ...
係差不多9個月左右翻發, 有我之前都講過, 最主要都係身體自己問題, 要早訓係第一, 生活要正常, 咁翻發既機會就會少d, 我都話我係自己生意, 所以壓力好大訓唔到, 依半年先好少少, 而大家都睇到我之前post既舊板, 大家都睇到不出10個兄弟會超過半年後再翻發, 因為你地都有正常既生活, 反而你話玩再中既機會係有, 但無身體抵抗力差咁容易發, 但係應該過左一年多至兩年就安全唔會翻發的, 兩年後如果再翻發就係應該再去玩既機會大同抵抗力一定無關.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-2 12:19 發表

andus:
你個問題我不知點答.
我都知我錯.
但我本身不去玩.
只係去左一次, 戴袋都中可能係整定.
唔只對性病認識多左, 係對世俗既眼光更清楚, 而且發覺人地外國都唔當咩野, 但係中國人既觀念重係咁, 好似生人勿近, 重有認為你一定係叫雞野翻黎, 一定係衰人, 講真依家世界都唔同哂, 有時真係比自己既男或女朋友傳翻黎都多啦, 重有係另一個角度睇有d人去玩唔係有罪, 中左佢都唔想, 起碼佢地自己無女朋友或找不到女朋友的人, 都係自己去比錢解決, 唔會做d犯發既野, 無罪架, 而且社會都可以平均安全, 唔係大家想下個d真係長期搵唔到女朋友既男人, 佢地又自悲又無得發洩最後又變左點, 講真而家連英超c朗都講到明點玩點玩, 但係都一樣得到乜乜足球先生, 又唔見有人歧視佢??? 可想而知西方人同中國人比.

*** 重新本立場係個人對中國人和西方人對依個病既睇法, 並無鼓勵各位去玩多d, 而係希望大家看依個病時放開d去睇, 唔係有依個病就係衰人同一定係等於做錯事, 難度要一些沒有女朋友和老婆的人連自由去點做都唔可以? 咁咩叫做自由? 唔通過d人唔係人咩.  咁就社會便一定會多左人犯法了. 大家睇下韓國,荷蘭, 新加坡都有政府許可的紅登區而社會犯罪有幾多呢?

Stanley兄:
收不收到我pm?
請速履!!
我明日上午約左15/F.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-3 00:11 發表

係差不多9個月左右翻發, 有我之前都講過, 最主要都係身體自己問題, 要早訓係第一, 生活要正常, 咁翻發既機會就會少d, 我都話我係自己生意, 所以壓力好大訓唔到, 依半年先好少少, 而大家都睇到我之前post既舊板 ...
大哥有我陪你
我又有一粒80%疑似

stanly 兄

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-3 00:11 發表

係差不多9個月左右翻發, 有我之前都講過, 最主要都係身體自己問題, 要早訓係第一, 生活要正常, 咁翻發既機會就會少d, 我都話我係自己生意, 所以壓力好大訓唔到, 依半年先好少少, 而大家都睇到我之前post既舊板 ...
好有同感呀, 我覺得香港地你千奇唔好病, 有病政府愛莫能助......尼d病既支援少得可憐

而家覺得, 日子要過得開心, 珍惜眼前好既野

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-3 00:43 發表

大哥有我陪你
我又有一粒80%疑似
我都係有一粒疑似呀...
我約左明日...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-3 00:28 發表

唔只對性病認識多左, 係對世俗既眼光更清楚, 而且發覺人地外國都唔當咩野, 但係中國人既觀念重係咁, 好似生人勿近, 重有認為你一定係叫雞野翻黎, 一定係衰人, 講真依家世界都唔同哂, 有時真係比自己既男或女朋 ...
師兄一話....出自我心....有陣時我重會覺得自己巳經唔係正常人了......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。