推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-7-3 01:10 發表

師兄一話....出自我心....有陣時我重會覺得自己巳經唔係正常人了......
師兄唔好咁諗呀~~~唔好自己標籤左自己
加油呀~~~放鬆d~~~

引用:
原帖由 hktony 於 2008-7-3 01:21 發表
各位兄弟︰

想問大家,非常時期去泳池or 海灘游水, 會唔會有影響?
你未必惹人但汗癬 / 白蝕好易被人惹到

咁唸喇...正因為錯過
大家先識珍惜眼前一切
自從有事後我好珍惜每晚check
發覺自己今日冇事果種平安

今日約左15/F.
12:00pm診所超多人.

我以為耳背有, 比佢check左不係. 好彩.
可能太多客, 今次15/F醫生不係check得太仔細.
無check後面.
有一粒不講他都睇不到.(他不肯定係不係)
但都凍左.
問左佢關於Stanley兄講個隻S字頭藥膏.
15/F醫生話S字頭個隻藥膏只係用於"拿"脫d椰仔.
係不會好似3M咁刺激身体對抗d椰仔.
咁所以用3M會好d.
我同佢講d 3M好難控制份量, 好易損.
佢話可以茶少少薄薄地試下先.
無事4個鐘之後再茶睡覺.
今次都係開左3小包3M, 冷凍無收錢.
$550.
同佢講下面d皮膚好乾, 佢送左一支潤膚膏既版比我.

相關搜索目錄:

100%肯定的温馨題示.
今日15/F 四眼姑娘派紙仔.
15/F醫生將於:
18/07/08 (星期五)至
27/07/08 (星期日)期間放假.

28/07/08 (星期一)照常應診.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-7-3 01:23 發表

大家做乜要喧諗呀,我一路都當自己係正常人架..................各位兄弟都要心態好先健康好呀!
我都無當自己不正常.
只係有少少抬不起頭做人.
又有點不見得光既感覺...

有時好似咁講.
有女朋友, 有性都好正常.
你有病又不敢做, 佢又不知你有病不敢做(怕野到佢).
佢又以為你己經對佢身体無興趣...
佢主動搞你搞到"慶合合"你都不做.
佢實疑神疑鬼...
又以為你有第二個.
只係lee個問題都麻9煩...

引用:
原帖由 hktony 於 2008-7-3 22:55 發表

呢d野係難搞d, 不過你可以買d 性玩具同佢玩下d 新野, 不用細佬搞佢先住囉, 等d 花清晒, 起碼醫生check 過話冇先用 dom 同佢玩囉。 呢d 野..你可以技巧的講囉。
不過玩果時小心d 就得...
Tony:
同得條女講...
都不洗攪咁多野...
就係不講得...

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 hktony 於 2008-7-4 00:04 發表

我唔係指坦白呀,我係指用其他野代替自己細佬同女朋友玩住先(非常時期),要技術的說(呢d野唔係個個女子都接受)。
病呢樣野講唔講個個人都有唔同既意見,我唔鼓勵亦自己唔會講。費事大家心中唔舒服。
Tony:
你不用條JJ...
用手指or玩具...
佢味仲懷疑...

佢會諗你有J不用, 用手指...
你生野...?
一係好似小肥兄教我咁講大脾生癬.
所以不做得.
但咁講不拖得好耐...

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-2 16:35 發表
Stanley兄:
收不收到我pm?
請速履!!
我明日上午約左15/F.
pm左啦, 不過我都唔遁得全名, 因為我都搽哂掉左, 係依個post前20頁左右我post過, 我都打算下星期去檢查下, 可唔可以話比我聽dr ho去到如果想叫佢驗血同尿係咪馬上抽同比個瓶你?

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-7-2 16:43 發表

大哥有我陪你
我又有一粒80%疑似
係真唔係呀??? 咁大獲你係咪近來夜訓呀?

引用:
原帖由 hktony 於 2008-7-2 17:21 發表
各位兄弟︰

想問大家,非常時期去泳池or 海灘游水, 會唔會有影響?
依個問題問得好, 我都想知下, 伙記兄我諗只有你有機會回依個post, 因為你都好翻兩年, 而且成日去旅行, 一定有去過游水既.希望見到你出現啦.

Tony你真係去左邊??? 唔係有咩事呀??

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-7-3 11:44 發表
今日約左15/F.
12:00pm診所超多人.
我以為耳背有, 比佢check左不係. 好彩.
可能太多客, 今次15/F醫生不係check得太仔細.
無check後面.
有一粒不講他都睇不到.(他不肯定係不係)
但都凍左.
問左佢關於 ...
好奇怪, 以S字頭既藥膏藥力係一定拿唔luck d疣, 唔係好強咋, 搽左只係保障咋, 我次次有搽左都無反應, 只係冷凍完搽左會減低翻發機會, 因為有少少拿, 但唔係好拿, 同都唔會整損, 反而我最後有時我用之前kuartlau介紹d未頭好強既藥膏搽luck左, 之後再用s攪掂哂到依家.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-7-3 17:51 發表

WHY 需要驗血同尿 ?
都要驗下我都未驗過, 我都30幾了, 我都想生bb啦以後

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-4 01:45 發表

係真唔係呀??? 咁大獲你係咪近來夜訓呀?
呢輪成日病......又休息唔夠

新人, 這個論壇好有意思, 給患者提供了很多不同看法及經驗, 我也會在這裡不時記錄我來緊的抗病歷程, 也希望有ching 們可以分享一下.

2008 6 月中 我第一次發現左3-4粒尖銳疣生起jj頭的左邊的頸溝位, 是去推油時發現, 果陣都未知係咩, 回家上網check左嚇一跳, 即刻去政府社科診所睇醫生, 第一次去時有一個醫生會同你傾下計, 解釋一下. 跟住入另一房比醫生檢查確定, 證實另外有一粒起根莖尾, 比較大而篇平, 已有左成半年重蒙盛盛都唔知道係疣, 抽左血驗aids及梅毒. 家陣已經有兩個星期, 已經查左3次藥水, 隔5天左右一次,  少少"那" 之後患部都變成白點, 幾天後患部及附近的表皮都會甩皮, 像一層衣一樣沖涼時可甩掉, 最近一次自己檢查時發現頸溝底像多了一粒小小的, 可能病毒感染後正在生長, 我也不太清楚於是上次叫醫生也查埋果度... 暫時次次上去都是登記後叫名入去查藥跟住走得, 冇叫你入去另一房觀察. 醫生話有排查, 一,兩年閒閒地, 不過有人試過半年ok, 我現在唯有keep住觀察, 希望患部都已呈現晒, 因工作改變問題, 我唔知道可不可以keep住去社科診所, 1-2個月後可能要找私家睇. 現在少肉多菜, 多生果, 還好我不沾煙酒有些幫助快d康復, 開始隔天跑下步30分鐘, 出下汗順便減肥, 11:30訓教, 但工作壓力就真係好難....

相關搜索目錄: 減肥

師兄, 長遠黎講都係唔好睇政府醫生喇~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-7-4 01:44 發表

pm左啦, 不過我都唔遁得全名, 因為我都搽哂掉左, 係依個post前20頁左右我post過, 我都打算下星期去檢查下, 可唔可以話比我聽dr ho去到如果想叫佢驗血同尿係咪馬上抽同比個瓶你?
Sorry
Stanely兄.

我無係15/F check過.
所以不知.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-7-4 14:31 發表
新人, 這個論壇好有意思, 給患者提供了很多不同看法及經驗, 我也會在這裡不時記錄我來緊的抗病歷程, 也希望有ching 們可以分享一下.

2008 6 月中 我第一次發現左3-4粒尖銳疣生起jj頭的左邊的頸溝位, 是去推油時發 ...
想快d好,
而你能力又許可, 睇私家啦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。