推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-6-26 00:22 發表
所以大家也可以重溫小弟依3年既慘況, 你地就會覺得比我好好多了, 現在睇翻真係百般知味在心頭, 只剩下我一個.

舊版   http://forum.timway.com/php/show ... ;page=1&fpart=2
Stanley:
不止你.
仲有人戰鬥緊!!
加油!!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-25 16:55 發表

Stanley:
不止你.
仲有人戰鬥緊!!
加油!!
多謝各位big bother支持同鼓勵, 不過大家睇完舊版之後就可以放心好多了, 因為大家都睇都係舊版到新版加上pm我既超總數一定超過200以上中過招的兄弟都失蹤哂, 你地就知佢地好翻到咁多年都唔翻發啦, 所以可能好快又會唔見左一班兄弟, 希望我都係啦

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-6-25 11:47 發表
HELLO~~~各位
仲記得我嘛??

我已經睇左第一次喇, 個e生好好人呀, 因為我有好多問題問佢, 佢對一一詳細咁答我
e生話我只係得一粒, 做一次冷凍已經會ok, 番發機會都唔高, 好開心

另外我都有問我可唔可以打? ...
我都support一下你先, 係咪係度分享左開心好多呢!! 而家咪咩事都無囉, 希望又係3年後睇到你post話你和你而家既男朋友生左個可愛既bb就最好了

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-6-26 01:58 發表

我都support一下你先, 係咪係度分享左開心好多呢!! 而家咪咩事都無囉, 希望又係3年後睇到你post話你和你而家既男朋友生左個可愛既bb就最好了
呵呵~~~我一定會上黎report架喇~~~

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-6-25 20:29 發表

師姐加油.......什麼報告牙???
我驗埋中左hpv 邊一個型號呀?!

係舊板又睇到D新野    有師兄話中左椰仔....如果兩三年唔返發會自然消失   咁係咪姐係體內病毒都...............

如下: 菜花病毒在人體內約2~2.5年自然消失.所以治療的最好方法是增加自己的抵抗力,正常生活做息,多吃水果

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-6-26 10:11 發表
係舊板又睇到D新野    有師兄話中左椰仔....如果兩三年唔返發會自然消失   咁係咪姐係體內病毒都...............

如下: 菜花病毒在人體內約2~2.5年自然消失.所以治療的最好方法是增加自己的抵抗力,正常生活做息 ...
如果係真的... 那就好了!人的一生就從此改變了~

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-6-26 03:00 發表

如果你決定打預防針
最好請教多一個婦科醫生
反正打是但一個療程都4-5千
唔爭在攞多個意見
因為好似有d人是有副作用
你問皮膚科70%以上叫你打

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-6-26 10:11 發表

如下: 菜花病毒在人體內約2~2.5年自然消失.所以治療的最好方法是增加自己的抵抗力,正常生活做息 ...
問題是你好難make sure自己兩三年內冇大病 or身體差左
好似我咁專登做少一份、搵少d、等自己休息多d
但有d始終避唔到
好似有一次有個死黨在外地結婚
一去到凍病+幫手
結果返嚟又返番發
同埋好多親人係唔會知你點解咁不長進
你又唔可以解釋佢地聽你有事一段時間不能粗勞
搞到成日飲醉、一支威士忌三日飲晒
心理壓力也不少

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-6-26 20:32 發表

問題是你好難make sure自己兩三年內冇大病 or身體差左
好似我咁專登做少一份、搵少d、等自己休息多d
但有d始終避唔到
好似有一次有個死黨在外地結婚
一去到凍病+幫手
結果返嚟又返番發
同埋好多親 ...
下....一有病就番發....咁我一定做多D GYM同食多D生果先////

相關搜索目錄: 結婚 Gym

引用:
原帖由 CandyChung 於 2008-6-25 19:00 發表

有report記得講黎聽下, 你加埋驗左咩同所有幾錢? 又係15樓婦科驗嗎?

唉...
舊位好似有一粒番發...
無o西心機...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-27 20:43 發表
唉...
舊位好似有一粒番發...
無o西心機...
幾耐之前好返 ? 相隔幾耐而家返發左?

加油 !!! 一定要醫好佢 ~

各位兄弟近來好嗎...

相信大家一定都好tired....

我可能仲tired 尼邊廂忙於take care d 珍珠疣, 另一邊廂 又發玩大脾同袋袋之間紅腫左又痕痕地,又有一點點紅色, 相信大家都有同感la..又疑神疑鬼, 大家又冇生過癬?係咪又係會發開去?我尼單野唔係第一次,之前搽左濾固純,佢馬上好d..大家有冇生過類似既野?

引用:
原帖由 nglokyi1027 於 2008-6-27 23:17 發表

幾耐之前好返 ? 相隔幾耐而家返發左?

加油 !!! 一定要醫好佢 ~
3星期多dd....

引用:
原帖由 andus 於 2008-6-28 00:07 發表
我可能仲tired 尼邊摒苤A 另一邊廂 又發玩大脾同袋袋之間紅腫左又痕痕地,又有一點點紅色, 相信大家都有同感la..又疑神疑鬼, 大家又冇生過癬?係咪又係會發開去?我尼單野唔係第一次,之前搽左濾 ...
快d睇醫生啦...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-6-28 00:30 發表

3星期多dd....
睇左dr 未???

我想問下各位 買左醫療保險之後睇病係咪有得保返張單???

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 nglokyi1027 於 2008-6-28 21:39 發表

睇左dr 未???
未呀.
剛剛好忙.
要過左七一先無咁忙...

星期六燒左一日焊.
吸得個d化學煙太多...
收工個人好不妥...
好似想病咁.
真係好怕大大獲咁返發.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-6-30 00:44 發表

唔好咁擔心啦,一定會好的。
一懷疑有事, 咪勤力少少睇醫生囉。
我都 keep 住 2星期就去睇一睇。咁樣可以安心好多。
Tony:
我都想keep住兩個星期就去睇一睇.
錢都不係問題.
但就不到時間去睇.
個個星期有一日請半日假,
有時個partner一個人做不到.
早左走, 老細炸型...
如果d專科醫生一個星期可以有一晚夜診就好啦...
不過無可能...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。