推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

咁多位brother
想問下阿dr.ho "睇淋病ok 吾ok
另外如果係個到驗身,大約要幾多錢到
同埋點樣"預約?

吾該哂先.........

引用:
原帖由 jsph0303 於 2008-8-25 22:27 發表
咁多位brother
想問下阿dr.ho "睇淋病ok 吾ok
另外如果係個到驗身,大約要幾多錢到
同埋點樣"預約?

吾該哂先.........
點樣預約你自己在前面搵資料.

仆街啦...
留先在KFC食左兩件炸雞.
返屋企打左個機, 跟住沖涼.
沖完涼舊位有撻(粒)紅左...
沖涼前係無架...
不知係不係留先血管充左血所以紅左...
好驚係椰仔返發...
希望明朝起身會不見左啦.

引用:
原帖由 080517regret 於 2008-8-21 03:32 發表
我出左驗血報告喇,好彩無事。三個月時間,話長唔長,但係等待的時間永遠係最痛苦的,而家總算捱過左。而家知道無事,好似覺得自己重生一樣。

因為我中招的情況唔係太嚴重,更加無咩野經驗可以分享,所以好多時都 ...
我相信好多兄弟都有同感, 大家繼續努力吧

引用:
原帖由 hktony 於 2008-8-26 00:32 發表
我睇左醫生啦!
check 左冇事。
就來夠3個月啦。
好快就半年架啦!
woo  加油喔....

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-25 23:55 發表
仆街啦...
留先在KFC食左兩件炸雞.
返屋企打左個機, 跟住沖涼.
沖完涼舊位有撻(粒)紅左...
沖涼前係無架...
不知係不係留先血管充左血所以紅左...
好驚係椰仔返發...
希望明朝起身會不見左啦.
我今個月生日都食kfc   重食左4件....應該冇問題既   又唔係成日食,.....間唔中ja   

引用:
原帖由 hktony 於 2008-8-26 00:31 發表

點解兄弟咁敏感呢?
我食咩野都冇影響架喔!
如果唔係就慘啦。
希望你冇事啦!
下次唔好沖血啦! 哈哈!
真係好驚....
有左lee個病對所有粒狀既野都好敏感...

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-8-26 00:49 發表

我今個月生日都食kfc   重食左4件....應該冇問題既   又唔係成日食,.....間唔中ja   
KK:
係呀.
我現在真係好少食煎炸野.
老麥同KFC加埋一個月可能先一次.
上次食完龜零膏發左, 現在不敢食.
大部份野無戒.
戒左lee兩樣, 二手煙同酒.
海鮮無戒但食少好多.
以前在屋企食一個星期一定有一晚食蟹一晚食蝦.
次次我一個人食一斤至斤半.
現在食幾隻蝦就算.

引用:
原帖由 hktony 於 2008-8-26 20:32 發表

我真係好好彩,自己食條魚、或者一斤蝦/蟹都冇問題。
如果你d 敏感,就寅係少食好d 啦。
Tony:
我無敏感.
只係怕有影響, 所以食少左.

唉...
無哂心機.
昨晚話紅左個粒應該係...
好似仲有d細細粒(不知係不係).
明日m要去搵15/F...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-25 17:33 發表

KK:
係呀.
我現在真係好少食煎炸野.
老麥同KFC加埋一個月可能先一次.
上次食完龜零膏發左, 現在不敢食.
大部份野無戒.
戒左lee兩樣, 二手煙同酒.
海鮮無戒但食少好多.
以前在屋企食一個星期一定有一晚食 ...
龜零膏應該唔會關事呀, 應該係重未過安全期, 期實真係一定要過半年至一年左右先至安全

今天是一個難過的日子
我女朋友剛剛說想冷靜下
睇下大家合唔合適
在有病時我常常她離開
到了今日....我刻意冷淡終於「如願以償」
但不是預計的鬆一口氣,而是不捨

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-8-26 23:23 發表
今天是一個難過的日子
我女朋友剛剛說想冷靜下
睇下大家合唔合適
在有病時我常常她離開
小肥兄:
你個情況其實控制得不錯.
真係不洗做到咁.
白白放棄左, 一定會後悔.

引用:
今天是一個難過的日子
我女朋友剛剛說想冷靜下
睇下大家合唔合適
在有病時我常常她離開
if you still plan to be single for the rest of you life, just let her go.
Otherwise try your best to make her stay with you.
Point of No return !

引用:
今天是一個難過的日子
我女朋友剛剛說想冷靜下
睇下大家合唔合適
在有病時我常常她離開
同佢表白你的苦衷吧, 希望明白啦, 如果佢LOVE 你, 一定沒問題, 佢可能怕你UNLIKE 佢多過怕你有病, 女仔都明白可能只有1%男仔完全唔去WET, 況且你地又未婚, OK 的仍有希望!

Day 66, 又尼update 下先, 江邊粒好似埋左口, 舊位冠果粒野凍過兩次埋口未到3星期又番生, 仆街, 前幾日忙到冇時間沖涼, 又成身汗, 果兩日冠果粒野真係痕到我入心, 跟住兩邊比那接位又毛啦啦多左3粒肉丁野, 唔知係唔係, 呢兩日真係時候去15/f consult 下, 慘在真係好難抽時間, 有錢都沒時間去睇.. 如果星期六唔知多唔多人添..

我都好不開心.
我個個有病, 因為要買設備.
香港最大個間私家醫院不肯接佢個case.
佢要在外國做埋個療程先返得.
希望聖誕前佢可攪掂返到.

之前諗住香港間醫院肯接,
本來現在可以返黎... 點知...
做人真係有太多既無奈.
好多野屈在個心度.
現實中跟本無人信得過.

今日心情不好.
工又無返.
又無去搵15/F.
我個粒應該係返發.
明日都要去搵15/F.
lee兩樣野真係令到我想死.

仲有廿七日, 捱埋佢就得啦!!!
自從七月頭知道奶野之後, 去做冷凍到依家, 都冇睇醫生嚕
未去15/F做冷凍之前, 去左帶二度睇, 個醫生話唔係椰仔
依家冷凍位度果粒野平少, 得度印響度
希望冇事
亦都希望各位ching得病之後唔好玩住, 等個身體好番先再算
各位ching共勉之

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-8-27 14:37 發表
我都好不開心.
我個個有病, 因為要買設備.
香港最大個間私家醫院不肯接佢個case.
佢要在外國做埋個療程先返得.
希望聖誕前佢可攪掂返到.
之前諗住香港間醫院肯接,
本來現在可以返黎... 點知...
做人真 ...
人生就係咁無奈, 人越大煩既野相對越黎越多, 同細個讀書時一樣, 點都想做大人, 但係先生永遠都話大左你地就知想永遠做翻細路仔, 但係細路仔時又覺得點解咁耐都未長大變大人, 而而家做左大人後, 就從年齡越黎越大遭遇越黎越多, 面對既唔開心一定比開心多, 人生數十載, 世事豈可盡如人意!! 祝你另一半無事啦!! 當唔好既過去好既就會好快黎架, 人生就係咁同我地既病一樣囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。