推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

明天會更好.各位努力呀!短短2個月差不多又一萬瀏覽人次了,證明這主題有很多人看.不過cd-rom多.我相信很多cd-rom已去了看醫生.

有個奇怪問題....一直不見版主在這版出現.版主是否已不再處理這版(性知識)?

相關搜索目錄: 性知識

yes

引用:
原帖由 Tony1 於 2006-10-18 11:19 PM 發表
明天會更好.各位努力呀!短短2個月差不多又一萬瀏覽人次了,證明這主題有很多人看.不過cd-rom多.我相信很多cd-rom已去了看醫生.

有個奇怪問題....一直不見版主在這版出現.版主是否已不再處理這版(性知識)?
有一些兄弟曾經PM我問我一些問題,問完之後我再PM佢都唔覆我了,就像消失了,so我覺得tony兄你真的好,謝謝你

相關搜索目錄: 性知識

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-10-18 07:17 PM 發表

yuppies兄,

即係你而家感覺到你身體有咩問題? 你點知幾時會好轉等? 我都試過好似你狀況, 所以我都想驗清楚, 請問你係邊度驗, 同費用幾多?
stanley ,
現在沒什麼感覺,只是化驗前列線分秘報告是大概是weekly positive, 在dr.ho處驗,化驗費用佰多,唔知幾時好轉,只知唔痛,其他全部靠 dr及化驗診斷,下次覆診你可以問dr(希望你已經不用覆診啦),睇下dr點睇 !!!!

引用:
原帖由 Tony1 於 2006-10-18 11:35 AM 發表
醫務委員會專科醫生名單.Dermatology & Venereology (皮 膚 及 性 病 科)
http://www.mchk.org.hk/doctor/spec/derma15.htm
希望幫到想找荃灣區的兄弟.

這專科又多了一位醫生,她是一位女醫生,王夢貞醫生.
Thanks Tony

回復 #519 kurtlau2005 的帖子

dear kurtlau

全靠tony支持, 我地先可以醫得好,

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-10-19 05:55 PM 發表
dear kurtlau

全靠tony支持, 我地先可以醫得好,
tony是值得支持的

同埋我覺得唔需要理o的無謂人,所以我從來冇覆過,難道要我和他一齊瘋嗎?

回復 #523 kurtlau2005 的帖子

係啦, tony 真係好人

係啦, kurtlau 你情況點呀?? 仲有無事,

謝謝你們支持,我不是這麼好.只是想分享經驗.這些經驗與其他人說一定會用有色眼鏡來看.而在分享過程中其他我們也學到很多.今天又有差不多200人次瀏覽,你們說又有多少個cd-rom.

tony哥.今日去左揾dr董.
冷凍收500.
dr董講野正路.
希望一次ok啦!

thank you!

092129 :不用謝.你入來說你情況已很好.謝謝.Dr.董是好醫生,但不是專科,收費合理.

瀏覽人次證明我們這裡比其他同類型題目有料到.

不是多謝我,應該多謝版主開這版.

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-10-19 10:09 PM 發表
係啦, tony 真係好人

係啦, kurtlau 你情況點呀?? 仲有無事,
PM左你

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-10-19 12:38 PM 發表

tony是值得支持的

同埋我覺得唔需要理o的無謂人,所以我從來冇覆過,難道要我和他一齊瘋嗎?
Kurtlau 兄講得狢,唔需要理o的無謂人.越理佢佢就越得戚.
Kurtlau 兄,你近來情況點呀,可否pm給我.我傷口開始冇咁紅.下星期去覆診,希望如DR咁講近尾聲啦.

好麻烦的,不好治疗.

如果是睇開 DR.HO 的 BROTHER 請注意 !
DR 由31-10-2006 起放5天假 ,
要覆診的請提早或推後 ~~~~

yuppies兄,
收費合理睇黎我都要去驗多次. THANK YOU!!

kurtlau 兄
你都應該尾聲沒出了沒問題啦係咪呢

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-10-20 09:03 AM 發表

Kurtlau 兄講得狢,唔需要理o的無謂人.越理佢佢就越得戚.
Kurtlau 兄,你近來情況點呀,可否pm給我.我傷口開始冇咁紅.下星期去覆診,希望如DR咁講近尾聲啦.
PM左你

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-10-20 08:46 PM 發表
yuppies兄,

kurtlau 兄
PM左你

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-10-20 08:46 PM 發表
yuppies兄,

kurtlau 兄
stanley 兄,
  記錯左,sorry,2佰幾才對,(按摩前列線取分秘化驗),另外可以驗尿不過要650(這個肯定,因為我作天覆診時做這個)原因dr.覺得奇怪,這病通常一個月會好,想驗下有無其他問題
good lucky guys !

KUrtlau兄, 上次你說以經幾星期無返發了, 現在情況什樣,, 比起早前安心很多喇! 祝你持續好轉, 早日痊癒!

太危险了

要小心

引用:
原帖由 yuppies 於 2006-10-20 10:26 AM 發表
如果是睇開 DR.HO 的 BROTHER 請注意 !
DR 由31-10-2006 起放5天假 ,
要覆診的請提早或推後 ~~~~
thank you!

Yuppies 兄,Thank you.我下星期去覆診.

Stanleysex 兄,你近況點呀?應該冇事囉,係嗎? 可否pm我.

引用:
原帖由 howtodoa 於 2006-10-21 11:25 AM 發表
KUrtlau兄, 上次你說以經幾星期無返發了, 現在情況什樣,, 比起早前安心很多喇! 祝你持續好轉, 早日痊癒!
PM左你

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-10-21 08:13 PM 發表
Yuppies 兄,Thank you.我下星期去覆診.

Stanleysex 兄,你近況點呀?應該冇事囉,係嗎? 可否pm我.
哈~我下星期都要去覆診

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。