推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我細個自己打機機打得多都有試過ALL尿痛

dear tony

PM左你

Dear kurtlau2005
已回覆了.

小弟相信搞事者,會消失,原因是我們這裡的兄弟不害怕你們.

有趣有趣

Dear Tony兄,請給我DR.HO的聯絡,因我懷疑自己中左招呀! pls pm me!!!

dililama

How about your answner? BMW

引用:
原帖由 cerberus 於 2006-10-23 12:22 AM 發表
Dear Tony兄,請給我DR.HO的聯絡,因我懷疑自己中左招呀! pls pm me!!!
PM左你

Dear Tony兄,
URGENT !!!! help me pls !!
請給我DR.HO的聯絡,因我confirm自己中左招呀!
pls pm me!!!

放鬆D開頭係會好DOWN的, TONY他們會很快PM DR HO的資料給你, 我只知道在旺角惠豐中心GOOD LUCK

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-10-23 11:57 PM 發表
放鬆D開頭係會好DOWN的, TONY他們會很快PM DR HO的資料給你, 我只知道在旺角惠豐中心GOOD LUCK
佢PM,以為我係tony兄

回復 #553 kurtlau2005 的帖子

放心啦, 3個月後無事就ok, 好多兄弟3個月後唔見人, 應該好返,

信自己, 信醫生

昨天已睇了何家強醫生, 證實是淋病. 打了支針, 給了7天藥 (消炎+抗生素), 也做了抽血驗AIDS. 11月6日覆診.

今天感覺好了好多. 小便只有小小痛, 龜頭的黃色分泌物也差不多沒有了. 醫生說1-2天就可好番, 藥要吃足7天.

請問要介口嗎 ? 番發機會大嗎 ?

在此多謝各位兄弟 !!!

引用:
原帖由 Remyt 於 2006-10-25 12:51 PM 發表
昨天已睇了何家強醫生, 證實是淋病. 打了支針, 給了7天藥 (消炎+抗生素), 也做了抽血驗AIDS. 11月6日覆診.

今天感覺好了好多. 小便只有小小痛, 龜頭的黃色分泌物也差不多沒有了. 醫生說1-2天就可好番, 藥要吃足 ...
請問你有無戴套?

引用:
原帖由 Newnam 於 2006-10-25 05:19 AM 發表

請問你有無戴套?
make love 有, BJ 冇, 我估咁中招. 我17/10去玩, 22/10 覺有問題.

我以後都會全程戴套

引用:
原帖由 Remyt 於 2006-10-25 12:51 PM 發表

今天感覺好了好多. 小便只有小小痛, 龜頭的黃色分泌物也差不多沒有了. 醫生說1-2天就可好番, 藥要吃足 ...
你中的是小事,唉~~~我醫左半年多了

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-10-25 09:47 AM 發表

忘記過去. tomorrow will be better

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-10-25 09:47 AM 發表

kurtlau兄, 不要這樣想, 你現在都以經好轉喇, 只要以後不再出去玩, 大家都會好.

可能我中左開頭o個時重有玩,所以襟應

thank you brother Kurt, i consulted Dr.Ho yesterday, he said i'd just a 尿道發炎, no serious coz i'd no分泌物
, he gave me 5 days 抗生素. Dr Ho said i'll be getting better after about 3 days later, and no need to return if everything is ok. Thank you for all brothers in this forum. You're the lighthouse for those people need to help like me, thank a lot!!!

引用:
原帖由 cerberus 於 2006-10-25 08:00 PM 發表
thank you brother Kurt, i consulted Dr.Ho yesterday, he said i'd just a 尿道發炎, no serious coz i'd no分泌物
, he gave me 5 days 抗生素. Dr Ho said i'll be getting better after abou ...
not at all

Dr. Ho also said that I don't need to return if everything is ok.

I must thks all brothers

引用:

Kurtlau 兄,
唉!我同你一樣,都醫左半年囉.今日去覆診.OK冇新疣.希望如Dr HO咁講尾聲啦.唔好再復發.

各位病友好
I AM NEW IN HERE

我講講我既故事同大家分享一下
我大約於五年前中左衣原體
睇一個普通科醫生係朋友介紹
起初同我驗出係衣原體,開左二個星期抗生素既藥
就好返哂,但個醫生無同我講唔可以飲酒同埋有咩要注意既地方
記得個陣同朋友劈完酒後即刻返發
根住咪又要走去睇佢啦,同埋問佢實際幾耐至可以飲得返酒
佢話一、二個月後就可以﹙好明顯佢完全對LEE方面唔清楚﹚
同時佢又開左二個星期藥我食
點知食完兩個星期後仍然無好轉
根住佢話因為入左前列線變成慢性衣原體感染
咁一醫就醫左半年
期間每日KEEP住要食抗生素﹙期間真係好DOWN)
好返之後我仲問佢幾時可以斷尾
佢話一年度可以斷尾
後黎一直無返發
兩年後某一日同朋友去飲酒
又返發.................
好啦!咁我以為食半年藥會好返啦
點知一食就食左兩年抗生素
足足食左兩年.........﹙簡直痛不欲生﹚
而家已停藥半年
但仍然覺得下邊好唔舒服
沒有第一次好返後那種感覺咁好
這五年黎身心所承受既壓力真係非筆墨所能形容
而且這年幾因為轉左工
經常都與到需要應酬既場面
每每有什麼應酬喜慶
我就好驚被人對我飲酒﹙驚到唔想出席D咁既場合﹚
仍唔夠同我家人講﹙怕佢地為我擔心﹚
女朋友更加唔駛講﹙五年前已隨便找個理由同佢分手,費事累人累物﹚

聽完我既分享後
唔知有冇朋友可以話比我知點至可以醫得返好,我指係斷尾個隻
希望各位大佬大大介紹同好醫生比我
同時祝願各位早日康復

溫馨提示

所謂久病成醫是沒有錯
我發覺中左衣原體既人除左唔可以飲酒、其實仲唔可以含咖啡因既飲品,好似紅茶、奶茶甚至連汽水都唔好飲,因為LEE D都含有咖啡因。

唔知各位大佬大大仲有冇什麼飲食要注意既可以提供一下,謝謝!

相關搜索目錄: 咖啡 飲食

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。