推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-11 23:47 發表

我成日收到pm問15/F
我都無比.
如果介紹人上去, 診金有折就肥仔
若果收到 pm 問 15/F 請你們 forward 給我,
小弟自會處理,
謝謝你們合作。

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-11-11 23:56 發表
其實都試過有醫生賣廣告、搞事者上過來
但都被我地打走了
大家還好嘛?
任何人包括有醫生賣廣告、搞事者上來,
小弟會立即 ban account,
事先不會出警告。

所以現在提醒那些人賣廣告或者搞事的人,
除了 ban account 有可能升級 ban IP,
希望你們好自為之!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-12 09:38 發表
小肥 T 兄,見到你的再出現,我又再擔心,即是你可能仍未全部存癒?你狀況現在怎樣?
無事都可以上來吹下水.

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-12 01:15 發表
BLACK SARENA兄,

唔好意思! 我係問你食乜保健產品(手快寫了做), 以加強身體抵抗力.

現在已差不多收晒紅斑了, 但很恕葧X時復發
pm左你啦.

Black Sarena 兄,這就好了,越多人痊癒,就越增加大家信心!

請問誰有治好龜頭炎的經驗?去看15/f 定別的醫生?
可以分享下嗎

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-12 09:38 發表
小肥 T 兄,見到你的再出現,我又再擔心,即是你可能仍未全部存癒?你狀況現在怎樣?
我唸唔係一定有事先上嚟下話????
去到27/11就一年冇事

引用:
原帖由 mando 於 2008-11-12 12:12 發表
疑似中招之後第三日, 去普通科醫生, 睇過, 抽血檢查, 他說, 除了"棷菜花"不能驗, 及AIDS要等過空窗期才能檢...

但仍很担心, 去了專科, 他說要等三個月, 要待真窗期過了才可以驗, 但我話不是除了AIDS嗎? 他說 ...
唯有信醫生
儘量令自己訓到.....唔夠休息仲弊

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-12 01:15 發表
BLACK SARENA兄,

唔好意思! 我係問你食乜保健產品(手快寫了做), 以加強身體抵抗力.

現在已差不多收晒紅斑了, 但很恕葧X時復發
TKS!! Black Sarena

救命! 剛剛見到老婆口角紅腫了, 下面下皰疹會野到佢口嗎?
我地都無用口, 平時都用套, 唔會N!

引用:
原帖由 hktony 於 2008-11-12 22:54 發表

可以pm埋比我嗎?
PM左.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-11-12 23:38 發表

我唸唔係一定有事先上嚟下話????
去到27/11就一年冇事
好快到啦.

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-13 00:03 發表

TKS!! Black Sarena

救命! 剛剛見到老婆口角紅腫了, 下面下皰疹會野到佢口嗎?
我地都無用口, 平時都用套, 唔會N!
可能轉天氣乾燥姐.
我嘴角m有d乾.
你不洗怕成咁.
真係野到就怕m無用.
放鬆d.
你咁落去會癲架.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-13 00:43 發表

可能轉天氣乾燥姐.
我嘴角m有d乾.
你不洗怕成咁.
真係野到就怕m無用.
放鬆d.
你咁落去會癲架.
TKS!!
唉! 我好辛苦才從疣走出來(8個月無出), 而家又到\疹. 又要錢.
我老婆又神經質, 我又被Cut 人工, 公司又話裁員
我又唔知跟邊個講, 剛剛打比防止自殺會, 忍唔到哭出來.

小肥 T 兄,由你開始有病至現在痊癒,經歷多久?

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-13 09:55 發表
小肥 T 兄,由你開始有病至現在痊癒,經歷多久?
你咪睇下由幾時見我出現

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-12 17:15 發表

TKS!!
唉! 我好辛苦才從疣走出來(8個月無出), 而家又到\疹. 又要錢.
兄弟你唔好咁啦, 有我最衰運既人係度, 幾時輪到你啦, 4年都黎緊, 我都未放棄, 你睇翻由舊POST第二頁開始到而家我點我諗你就有安慰了, 現在都係死剩我一個而已, 眼見一個一個好翻哂唔見人, 咁唔通我又死咩, 勇敢D去面對啦, 無野話唔得既.

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-13 01:15 發表

TKS!!
老友 加油吧....你可以從疣走出來..我相信你都一樣可以從\疹走出來...

我要向你學習呢...因為我重未完全離開疣//

回復 5613# 的帖子

black sarena,.你好.,
係度打個招呼先.,
我係22/08/08係旺角馬槛載套玩完.,條女同我含乳.,.,9月中發玩細佬有一點點水泡.,.,即係陰勁中間:包皮處: `.,睇西醫內科劉醫生話疱疹.,開左的阿昔洛偉藥膏.,後來同事介紹石板街李醫生.,話傷口埋左一半.,百份百係疱疹.,於是去睇正苦油醫生.,油醫生話係皮下油脂增生.,只肯驗愛滋梅毒.,9月尾第一次驗血無事.,而家等緊三個月空鎗期.,,因心理壓力太大.,狂生唇瘡.,再睇油醫生話熱瘡唔係性病.,叫我睇街症.,
同個舊同事傾.,佢 話 我的屋企人係無辜.,叫我一個人搬出去住.,.(我同我老母一齊住),因瘡同分泌物係一間屋好易傅染.,如果我無錢可返大陸租1000元屋.,
?
我應該搬走嗎?(失業中.,愈窮愈見鬼)

Day 145, 回想起呢半年來, jj 中招原來只是開場, 肛內大大獲才是戲肉.. 唉...經過兩個月來1次冷3次電燒後今日夠3星期埋口期, 便去dr 度check下, check過肛內已沒有番發 , 清晒, 其實以我感覺第三次電完後沒有痕痒, 加埋肛口都沒被感染番生, 估計應好多了. 再 double check 埋 jj 都沒什麼問題, 可能天氣轉涼都係一種幫助 (出年夏天又點呢?) .. dr 話可考慮打干擾素, 因果度易番發, 打了可以防止番發, 要疣清晒先可以打. 不過一次要一個月打4針, 一星期一針. , 可要打兩次. 但也不100%保證, dr有一case 打左後都出番.. 我決定過3個月再去檢查一下, 我怕今次重未100%清, 因我其實重有1%痕的感覺..少少擔心. 過多3 個月去check 要dr check 真d, 先開始打針. Anyway, 今天睇完dr第一次唔駛食抗生素, 好開心, 輕鬆多了, 希望各c 兄可以keep住, 自己身體好重要, 早d訓, 唔煙酒, 多菜果, 加少少運動就可以..唔好太擔心, 想埋一面, 正面對付, 做晒你可以做的其餘交比過天決定啦..:  FYI: dr 12月20-26 放假, 27照常.

相關搜索目錄: 運動

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。