推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

一年.....冇事
希望大家都冇事喇

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-11-28 00:14 發表

= =   我有時真係唔小心抓左兩野......潤膚膏我唔知用邊隻好....可介紹嗎???
一般大牌子D潤膚膏都OK啦...如果皮膚比較乾燥咪買隻油性咯.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-11-28 11:12 發表
一年.....冇事
希望大家都冇事喇
其實睇睇吓都幾多人中招喎...來源都係相同的.
要再玩.三思而後行.見過鬼都怕黑啦

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-11-27 19:45 發表
唉.,唔好比太大壓力自已.,龜頭炎我無.,但始終唔同愛滋疱疹.,唔斷尾又野到人.............有好多人有左淋巴癌諸如此類.,為左屋企人.,佢地每月使幾萬買新藥都想生存多一刻.,你努力醫吧.........
多謝你!不過醫唔好都唔開心!唉.............!

愛心提示.,15樓醫生20/12/08-26/12/08/08放假

愛心提示.,15樓醫生20/12/08-26/12/08/08放假.,仲有cd-rom兄弟唔好要我p.m.15/樓醫生資料.,自已找.,由100頁之後搵.,一定搵到..............

唔開心對身體無好處架.,無論精神同肉體

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-11-28 19:47 發表

唔開心對身體無好處架.,無論精神同肉體.,好似我最近壓力太大.,狂生唇瘡........
小心鑽入牛角尖,.,成世人有精神病就大件事..........

引用:
一年.....冇事
希望大家都冇事喇
早兩日睇完監獄風雲.
lee度都好似.

個個m好係坐監咁.
小肥兄坐完啦.

可以出冊.
最近又有新人入左黎.
新人送舊人

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-11-28 22:46 發表

唔開心對身體無好處架.,無論精神同肉體.,好似我最近壓力太大.,狂生唇瘡........
小心鑽入牛角尖,.,成世人有精神病就大件事..........
生唇瘡多數係因不夠睡.
我都係咁.

你講得岩.,壓力大訓唔著即爆發

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-29 00:28 發表

生唇瘡多數係因不夠睡.
我都係咁.
你講得岩.,壓力大訓唔著即爆發

回復 5764# 的帖子

我條JJ頭..一打完飛機.就有好多紅點...好似熱菲甘.但又唔痕唔養...第二朝又無甘紅..呢輪見JJ頭好似皺咗皮..成日都紅紅....近JJ頭邊位..仲有幾粒.特別紅/深色既..但又唔凸起個.種.只係好明顯係紅點.
請問各立巴打..; 這是JJ炎..還是尖銳濕疣??

皮膚打得多會愈來愈溥

引用:
原帖由 bigdog33 於 2008-11-29 00:53 發表
我條JJ頭..一打完飛機.就有好多紅點...好似熱菲甘.但又唔痕唔養...第二朝又無甘紅..呢輪見JJ頭好似皺咗皮..成日都紅紅....近JJ頭邊位..仲有幾粒.特別紅/深色既..但又唔凸起個.種.只係好明顯係紅點.
請問各立巴 ...
皮膚打得多會愈來愈溥.,仲有加埋的皂液.,可能係敏感.,驚既又有閒錢咪睇下專科羅

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-11-28 19:47 發表

哎, 你既然已睇緊dr ho 就跟佢指示吧, 唔好太擔心, dr 有叫做種菌不? jj 頭因不明細菌引至長期發炎, 最好先攪清楚不要亂用類固唇. 外查藥膏可以舒緩一下情況, 抗生素只是有傷口時防毒用.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-11-30 16:41 發表

哎, 你既然已睇緊dr ho 就跟佢指示吧, 唔好太擔心, dr 有叫做種菌不? jj 頭因不明細菌引至長期發炎, 最好先攪清楚不要亂用類固唇. 外查藥膏可以舒緩一下情況, 抗生素只是有傷口時防毒用.
沒有叫種菌!巳冇睇DR.HO兩個月。只是自己買藥搽,沒有給我吃抗生素!
用不用去覆診?因我開始睇張X達。

是一開始睇張*達先,後來看到這堨去睇DR.HO。

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-11-30 18:32 發表

沒有叫種菌!巳冇睇DR.HO兩個月。只是自己買藥搽,沒有給我吃抗生素!
咁你有無同醫生傾過?
係d藥不work定點?
睇lee科不同睇傷風感冒.
不係睇1~2次就好.
一睇要睇到好為止.
可能要睇幾個月.
你仲乜自己買藥茶咁怪?
我個人覺得15/F不拖証.
係不係你太心急?
如果真係不夾就轉醫生.
但要小心d老千, 又貴又拖証...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-11-27 19:24 發表
現在自己買了canesten搽,我對自己一時做錯已很自責,雖然得家人原諒但龜頭炎一日醫唔好情緒還很低落,現在還要看精神科。請各位救救我!
唔好咁灰, down果陣就上來, 寫一下感受, 再唔係打比防止自殺會, 講晒出來, 會好一點.

你試看中醫, 食了幾個月藥, 調理一下, JJ炎發不發也和抵抗力有關

引用:
一年.....冇事
希望大家都冇事喇
恭喜, 可重新做人, 珍惜眼前人

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-11-30 18:32 發表

我有種, 是大腸桿, 又有抗藥性, 加埋皰疹, 15F怕我食太多藥, 現只開敏感藥, 現加看中醫, 希望調理一下會好點

Black Sarena, 叻仔,

保重! 早前我都想死, 但重有幾十年人要做, 又吾想父母, 老婆傷心, 再看朋友對我也不錯, 現在積極一些, 如 Black Sarena 講, 醫好病再講

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-30 23:13 發表

咁你有無同醫生傾過?
係d藥不work定點?
睇lee科不同睇傷風感冒.
不係睇1~2次就好.
一睇要睇到好為止.
可能要睇幾個月.
你仲乜自己買藥茶咁怪?
我個人覺得15/F不拖証.
係不係你太心急?
如果 ...
睇完醫生食o左藥會好些,但食晒d藥後。一熱些少就會有紅疹,因我平時是完全包住龜頭,只有勃起時才會(露)出龜頭。我是心急想快d好番!睇張*達時沒有說出病是因為性交,到後來喉嚨有d頂住,因當日有和女濕吻,怕會在口腔內生疣,才去15/F睇!及後睇過兩個耳鼻喉科說冇生野,但喉嚨還未好,接著有忍不到尿的情況(尿頻、夜尿)又再去睇泌尿科,驗不到有什麼病。前前後後已用了萬多元,家人見我幾個月靜晒,我才說出不想三十歲還是處男,先至跟人上大陸,最後抵不住誘惑才做了一次就攪到現在咁。即日我以很後悔,去了看衞生科,有想過如果驗血有事就死o左算吧!兩次驗血冇事以為不用死,但龜頭發炎才開始覺得要睇醫生。
向家人說出時我真的很想死,她們帶我去睇精神科,現在吃住抗抑鬱藥。

想問打JJ後龜頭比以前紅是不是龜頭炎未好?
這幾天天氣乾燥就好些!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-1 00:21 發表

唔好咁灰, down果陣就上來, 寫一下感受, 再唔係打比防止自殺會, 講晒出來, 會好一點.

你試看中醫, 食了幾個月藥, 調理一下, JJ炎發不發也和抵抗力有關
看中醫有冇介紹?會點醫?有什麼食物要介口?請指教?

Black Sarena ,你現在情況好嗎?我每次冷凍一星期後又有翻發,用了 3M 3次也不見有效果,反而在  3M 附近的地方多生新的。請問你用3M 多少次才見效果?很擔心!

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-1 06:35 發表

睇完醫生食o左藥會好些,但食晒d藥後。一熱些少就會有紅疹,因我平時是完全包住龜頭,只有勃起時才會(露)出龜頭。我是心急想快d好番!睇張*達時沒有說出病是因為性交,到後來喉嚨有d頂住,因當日有和女濕吻,怕會 ...
食晒d藥後。一熱些少就會有紅疹.
咁應該未清, 要再睇...
仲乜會講比屋企人知.
我就一定打死不講.

Black Sarena ,想請問你搽 3m 後多久才見效果?如已見到懷疑是花?

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-1 09:46 發表
Black Sarena ,你現在情況好嗎?我每次冷凍一星期後又有翻發,用了 3M 3次也不見有效果,反而在  3M 附近的地方多生新的。請問你用3M 多少次才見效果?很擔心!
我舊位現在無咩特別. 情況ok.
之前有次打完機有好多紅色點點.
上左去15/F睇話我敏感, 茶左消炎藥膏好返.
點點好返之後好痕, 可能對d藥膏敏感.
現在天氣涼左我沖涼個陣, 林沖完用凍水沖JJ一陣.
d師兄話咁對d JJ皮好.
好似好d, 現在無乜痕.

我之前凍完都有返發.
所以我之前有話過頭3個月醫藥費一定貴.
一返發就即凍, 不好比佢野開就ok.
其實現在發埋出來仲好, 可以拿拿聲整埋佢.

醫生話3m其實係剌激身体去抵抗d疣.
有d師兄都話3m殺好細粒就ok.
大就不得.
你想要有咩效果? 粒野脫左定不生?
3m一定有佢既作用.
但一定無冷凍, laser個d咁切底.
如果3m咁勁, 仲洗做冷凍個d?
我係清哂先用3m防止返發.
茶左3個月.
不好咁心急.
多休息, 不好飲酒同食煙(包括2手煙)
多食菜, 不好食咁多煎炸野, 增強底抗力.
不好飲咁多架啡, 茶同可樂, 夜晚會好睡d.
放鬆d, 不會死人. 只係煩d.

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。