推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

stanleysex ,你醫治的日子,心態怎樣渡過?

唔好意思, 真係好灰.

- 下面又紅了, 應該係JJ炎, 我由九月出到依冢 , 都未好.
- 皰疹收了, 但好憎自己, 上次出疣, 這一年同客去我都只按, 連打飛機都無, 八月中忍唔到沖涼, 小姐用下面洗, 點到JJ我m推開佢, 都中招, 點解忍唔到?
- 除了皰疹, 又怕有其他病, 有紅點又驚, 少少痕又驚.
- 依家一到week end, 一對老婆又驚, 驚野到佢. 又唔知點面對佢.
- 又驚復發, 但不知同邊個講, 我打了2次比防止自殺會, 哭了出來
- 公司裁員, 今個月無事, 下個月唔知, 睇15F又貴

報告一下, 驗血梅毒, AIDS 無事.
Black Sarena兄, 多謝介紹, 好訓多了, 手汗也少了
各位保重身體, 天氣凍了

在大陸綱站, 有介紹皰疹及疣可斷尾(針對細胞的療程), 可信?

大陸好多網站都呃人架

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-20 01:28 發表
在大陸綱站, 有介紹皰疹及疣可斷尾(針對細胞的療程), 可信?
口 無病弄到你生疣.,生疱疹.,有的病人比的庸醫用針插壞小弟弟.......小心,,,,,,

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-20 01:28 發表
算把啦... 大陸野不好試...
有錢賺d人乜都夠膽死...

我介紹你食個d你食左ok?
其實你個人本身放鬆到就好易睡到.
我本身返工做野已累到pk...
但都睡不到...
夜晚一睡上床又諗感情事...
又諗返工, 我仲差一步就上位...
所以好大壓力...
諗得野多更加睡不著...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-11-20 23:11 發表

算把啦... 大陸野不好試...
有錢賺d人乜都夠膽死...

我介紹你食個d你食左ok?
其實你個人本身放鬆到就好易睡到.
我本身返工做野已累到pk...
但都睡不到...
夜晚一睡上床又諗感情事...
又諗返工, 我 ...
TKS!!

去睇15F, 是返發, 救命, 點解停2日又返發?

高丸又有點痛, 會否有其他病?

最近成日想起老婆, 之前感情有問題, 幾乎離婚, 但雙方努力才好番, 又話要BB.
但我攪成咁, 我唔知繵?

各位好:

小弟終於追哂190版, 雖然我冇出去玩過, 但我喺11月頭都發現中左椰仔, 喺袋袋附近位置生左3粒, 果時真係萬念俱灰...

我睇完呢個forum咁多兄弟既留言後, 個心先至舒服d, 開頭我喺醫生建議下去左社會衛生科睇過一次, 但要等三個星期先有結果, 真係人都癲, 所以我第二日即刻再睇私家, 同時我喺11月19號喺葵涌一個皮膚科醫生 (唔係專科) 度做左手術 + 電灼, 個醫生話根據佢以前d病人經驗, 絕大部份都冇翻發過, 我希望我都可以係咁啦...

而家我已經加入左各位兄弟既抗戰, 希望大家都可以早日康復...

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-11-21 17:07 發表
各位好:

小弟終於追哂190版, 雖然我冇出去玩過, 但我喺11月頭都發現中左椰仔, 喺袋袋附近位置生左3粒, 果時真係萬念俱灰...

我睇完呢個forum咁多兄弟既留言後, 個心先至舒服d, 開頭我喺醫生 ...
bad-man 兄,

唔駛太擔心, 你果d位唔算濕位番發機會好低! 記住疣只在皮膚表層, 你附近冇其他損口而患部又可以殺清就ok..同位番發係因為傷口被同位殺剩的疣反擊, 因此呢個治療係唔心急得..冇番發都要睇至少一年, 因文獻說最長潛伏期為8個月. good luck!

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-11-15 12:54 發表
各位兄弟好~又係時候黎update下~
早排聽chiyau兄講肛口有可能會被推油o個時野到~所以有次沖涼我用手指整入去肛內摸摸,摸到粒野~心諗奶野~~跟住再去dr ho 到睇睇~ 順便checkcheck前面~dr ho 同我check 左肛邊~跟住佢 ...
睇到你有好消息真開心!!  希望早日康復, 踏入觀察期可以鬆一鬆.. 用手打jj 我諗係有需要, 正常的. 陌生女人下面就真係謝絕, 希望大家在興奮時都有呢個底線..

回復 5683# 的帖子

chiyau 2008, 我每次冷凍後一星期就新出1、2點,一個月已在 Dr Ho 做了 4次冷凍,不知是不是因為生在龜頭下的包皮內。請問你 3m 要不要搽在冷凍復原了( 已沒有損口 )的地方?

在疣仍未穩定階段,如用手自己解決,有沒有問題呢?

請問誰有治好龜頭炎的經驗?去看15/f 定別的醫生?
可以分享下嗎

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-21 19:27 發表
在疣仍未穩定階段,如用手自己解決,有沒有問題呢?
你不係生到成條野都係呀...?
打完洗手不好周圍摸ok架啦.

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-21 16:48 發表

TKS!!

去睇15F, 是返發, 救命, 點解停2日又返發?

高丸又有點痛, 會否有其他病?

最近成日想起老婆, 之前感情有問題, 幾乎離婚, 但雙方努力才好番, 又話要BB.
但我攪成咁, 我唔知繵?
有乜點做.
努力d醫.

我都睇哂190版,我未有事,不過睇完知道用左套都有中既可能後,真係心都寒一寒
我想講既係1.首先各不幸的c hing一得要努力,打低d病,一定可以好返架
                 2. 冇事既c hing 睇到之後都唔好去玩la,諗下家人,女友,男友......
                 3. 小弟之前都有去過,宜家成日都怕會唔知幾時生出黎(唉!!!)我想問一下,出之前有冇咩先兆

其實我唔太担心醫唔好, 有一樣野我仲担心既係因為我睇過政府, 我之前睇到有師兄講話公司renew醫療保險時check到, 我想問有冇師兄比較熟識呢方面既野可以分享下??
如果因為咁搞到俾公司知道就慘啦, 我事業先啱啱起步...

相關搜索目錄: 保險

唉!!!

我都睇了幾日E處...
今日終於開了A/C.....

我都好DOWN.... 前日打電話問報告出了...
確定了我中了皰疹..... 從朋友知...皰疹係吾可以斷尾!
我現在沒女朋友姐....遲D都吾知點樣算好!!!

我係睇開中環石板街果個皮膚醫生既!!!
之前佢開了D 炸蛋藥食了一次就沒野...
醫生都講我咁耐番發一次已經好好...我好似4-5個月....
我應該半年前懶了野的!!! 師兄知吾知口水會吾會懶野架??

其實有沒藥可以CONTOL 皰疹架??

唉...下午又要出中環睇報告, 問下佢有咩野可以做呢!!
好頭痛!!

可以分享下嗎

引用:
原帖由 henryhkwui 於 2008-11-22 12:30 發表
唉!!!

我都睇了幾日E處...
今日終於開了A/C.....

我都好DOWN.... 前日打電話問報告出了...
確定了我中了皰疹..... 從朋友知...皰疹係吾可以斷尾!
我現在沒女朋友姐....遲D都吾知點樣算好!!!

我係睇開中環 ...
請問甚麼是" 炸蛋藥"?
又請問你第一次出係點?

依家有藥可令其不發, 停就發, 連吃幾個月, 可幾年不發, 當然以醫生為準

引用:
原帖由 legobibi 於 2008-11-22 01:08 發表
我都睇哂190版,我未有事,不過睇完知道用左套都有中既可能後,真係心都寒一寒
我想講既係1.首先各不幸的c hing一得要努力,打低d病,一定可以好返架
                 2. 冇事既c hing 睇到之後都唔好去玩la,諗下家人, ...
一般第一個月無病徵就OK, 但AIDS及梅就耍三個月, 即空窗期, 疣就話2年都有.

引用:
原帖由 95555052 於 2008-11-23 12:07 發表

一般第一個月無病徵就OK, 但AIDS及梅就耍三個月, 即空窗期, 疣就話2年都有.
首先多謝c hing你既回覆....想問清楚小小野

一般第一個月無病徵就OK------是指一性病
疣就話2年都可能唔知佢幾時出!?

我主要係想知道d 疣出之前有冇d咩察覺到,因為睇到d c hing話首3個月(係指出左既頭3個月)係最易醫好
thanks you

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-11-21 20:02 發表
可以分享下嗎
JJ炎主流用抗生素及消炎藥醫, 但有醫生用"灰猛氧".

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-11-21 17:07 發表
各位好:

我睇完呢個forum咁多兄弟既留言後, 個心先至舒服d, 開頭我喺醫生 ...
一定要戒煙!!!

引用:
原帖由 legobibi 於 2008-11-23 14:48 發表

首先多謝c hing你既回覆....想問清楚小小野

一般第一個月無病徵就OK------是指一性病
疣就話2年都可能唔知佢幾時出!?

我主要係想知道d 疣出之前有冇d咩察覺到,因為睇到d c hing話首3個月(係指出左既頭3個 ...
Yes!
我出疣時係無感覺, 你沖涼時check check

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。