推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 hktony 於 2008-11-17 21:13 發表

1. 有飲過一兩次,不過唔係飲到醉。對我就應該冇咩野影響。
2. 有,幾個月都唔掂佢,解釋唔到,亦都講唔通,當然少左會好d啦!
3. 有,(想問下你幾大,如果後生細仔真係好難唔打喔)
4.我又冇得別減少喔。 哈哈 ...
多謝tony你o既回復~~~ 我諗飲少少都ok既~~我都係後生仔黎o既~ 25歲~ 你?
你咁西利o既~老婆唔知~用咩解釋架?!

引用:
原帖由 hktony 於 2008-11-17 21:47 發表

哈哈!
咁你忍左幾耐冇出野呀?
我未結婚架!結左就c 啦!
訓係同一張床,好難搵藉口唔搞喔!
其他你可以玩下其他野既,
又唔使下下都解釋喔!
我3個月冇出la.............!!

相關搜索目錄: 結婚

回復 5646# 的帖子

Dr HO 驗 $370 ( 最常驗那 2 種 )

BLACK SARENA兄,請問 3M ,要不要搽在冷凍好了的地方?

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-18 10:13 發表
BLACK SARENA兄,請問 3M ,要不要搽在冷凍好了的地方?
不要叫我"兄", 我都係上左來半年左右.  
3M , 係"拿拿地".
我都係等冷凍完傷口(水泡)好了先再茶.
一開始又不可茶得太多同太厚, 皮膚不適應好易紅同損.
茶耐左皮膚適應左就好d.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 NEW_MAN 於 2008-11-17 22:52 發表

我3個月冇出la.............!!

咁好辛苦架...

我的意思是要搽在沒有冷凍的地方,預防翻發、或是要搽的時候,再搽一些在曾經冷凍好了的地方,防止再感染?

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-18 11:51 發表
我的意思是要搽在沒有冷凍的地方,預防翻發、或是要搽的時候,再搽一些在曾經冷凍好了的地方,防止再感染?
周圍茶好易損又貴.
只茶舊位ok架啦.

相關搜索目錄:

回復 5662# 的帖子

那就要搽很多地方?因有數個位置曾經冷凍?

BLACK SARENA ,我昨天冷凍了,但那粒疣到沒有變化,還好像大了,請問你有這情況嗎?可否搽3m?

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-18 14:15 發表
那就要搽很多地方?因有數個位置曾經冷凍?
你無問醫生?
我位置得1個.
1包3m我可以夠茶3~4次.

相關搜索目錄:

很憂慮應該怎樣處理,剛剛打了電話詢問 Dr ,我應該回去再冷凍或搽 3M ,已電話一小時,但仍未有回覆,又不敢再打電話問,驚覺得我煩。

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-18 14:37 發表
BLACK SARENA ,我昨天冷凍了,但那粒疣到沒有變化,還好像大了,請問你有這情況嗎?可否搽3m?
大了?
係不係腫了變了紅色水泡?
醫生應該有比消炎藥膏你茶冷凍位?
茶消炎藥膏ok架啦.
我係等個泡無左好返先茶3m.
我之前一次有三小粒生得好近.
脫左個水泡結蕉, 見到中間個粒凍不到.
前後10日再凍過.
lee度d舊師兄都話一出就要凍死佢.
不好比佢野開.
咁樣無咁易返發會快d好.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-18 16:43 發表
很憂慮應該怎樣處理,剛剛打了電話詢問 Dr ,我應該回去再冷凍或搽 3M ,已電話一小時,但仍未有回覆,又不敢再打電話問,驚覺得我煩。

係不係腫左你以為粒野大左姐.
你過幾日睇下點先啦.
不洗咁驚wo, 不會死人架
放鬆d.
你打去, 佢點答你?

沒有紅腫,無水泡,好像沒有做過冷凍一樣,明明昨天Dr已噴了數下,那粒疣沒有消失,姑娘已留言給Dr ,沒有回覆我,我想因為今天沒有人預約,所以Dr沒有回中心,因我一個月內,冷凍了 4 次,又問了 Dr 很多問題,我怕他認為我煩,不再醫我,我不知怎好!很無助。

Dr 已回覆,可能今次不太勁,所以要數天後才效果,現在不要搽 3m,如數天後變大變多才回去覆診。

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-18 17:21 發表
沒有紅腫,無水泡,好像沒有做過冷凍一樣,明明昨天Dr已噴了數下,那粒疣沒有消失,姑娘已留言給Dr ,沒有回覆我,我想因為今天沒有人預約,所以Dr沒有回中心,因我一個月內,冷凍了 4 次,又問了 Dr 很多問題,我怕 ...
其實唔駛咁擔心  ! 我都試過~ 正常架 ! 凍完之後粒野好似大左咁~但大確3,4日粒野就會自然甩架LA~~你睇多幾日先~

回復 5671# 的帖子

多謝你的安慰,因為和之前數次冷凍後不一樣,又怕如不處理再會惹開,所以很緊張,因 Dr 說我的疣生得比較散,我一個月內做了 4 次冷凍,但每次一星期又有新出,但每次都很細點。

引用:
原帖由 garamon 於 2008-11-18 11:07 發表
多謝你的安慰,因為和之前數次冷凍後不一樣,又怕如不處理再會惹開,所以很緊張,因 Dr 說我的疣生得比較散,我一個月內做了 4 次冷凍,但每次一星期又有新出,但每次都很細點。
開始係咁架啦, 而且個人down就更加會出多d係正常, 過多半年先至會好d, 朋友忍下先啦, 起碼依度有咁多兄弟陪你

回復 5673# 的帖子

我不煙、不酒、食很正常,不多。睡眠不太好,每晚都會醒很多

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。