推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-4 14:09 發表
請問各位,電灼和冷凍比較,手那種會痛些?
我就係手術切除再電灼, 我覺得ok喎, 係做果陣有少少痛, 之後真係完全唔覺痛喎

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-4 14:26 發表

我就係手術切除再電灼, 我覺得ok喎, 係做果陣有少少痛, 之後真係完全唔覺痛喎
我又係.
你有無疤痕...
我個陣發到好大粒.
切個粒野好大.
傷口好大好深.
成個半月先生返哂. 仲有疤痕一條...
但都返發, 之後先周圍搵料搵到上來.
先去到15/F...

Black sarena , 電灼和冷凍比較,會否痛些?麻醉針是否打在患處?你有沒有在 Dr Ho 處做過電灼?如冷凍多次仍有翲發,好不好主動問 Dr 轉用電灼?

另外請問有沒有師兄聽聞或用過 Wartover 這產品?不是賣廣告!

相關搜索目錄: 廣告

愛心提示.,15樓醫生20/12/08-26/12/08/08放假

引用:
原帖由 Majissuka1006 於 2008-12-4 13:17 發表
各位大大、
請問可否PM我Dr.Ho的詳細?
我Found過Old Post都Found吾到D資料。
吾好意思、Pls Help
愛心提示.,15樓醫生20/12/08-26/12/08/08放假
愛心提示.,15樓醫生20/12/08-26/12/08/08放假.,仲有cd-rom兄弟唔好要我p.m.15/樓醫生資料.,自已找.,由100頁之後搵.,一定搵到......

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-4 17:58 發表
Black sarena , 電灼和冷凍比較,會否痛些?麻醉針是否打在患處?你有沒有在 Dr Ho 處做過電灼?如冷凍多次仍有翲發,好不好主動問 Dr 轉用電灼?
電灼一定要打麻醉針.
冷凍不洗打, 只有少少痛, 感覺好似比滾油彈到咁上下.
一定忍到.
無在15/F做過電灼.
只做過冷凍.
你可以問下佢你情況點, o不ok.
你可以問下佢電灼or laser效果相比係點.
佢可以傾計既, 不怕.
有時不好咁心急...
無可能一次即好...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-4 17:25 發表

我又係.
你有無疤痕...
我個陣發到好大粒.
切個粒野好大.
傷口好大好深.
成個半月先生返哂. 仲有疤痕一條...
但都返發, 之後先周圍搵料搵到上來.
先去到15/F...
我有少少疤痕, 但唔會好覺眼
你做完幾耐返發呀?

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-4 22:36 發表

我有少少疤痕, 但唔會好覺眼
你做完幾耐返發呀?
一個月到.

我未做過冷凍.,但十幾年前生過椰仔

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-4 14:09 發表
請問各位,電灼和冷凍比較,手那種會痛些?
我未做過冷凍.,但十幾年前生過椰仔.,一生就搵西醫劉醫生係陰莖打針電灼加藥水.,打針好痛.,電灼好恐怖.,藥水好似火燒.,但椰仔一野搞掂.,但尿道口有疤=.=.........

梗係唔好拉

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-4 17:58 發表
梗係唔好拉.,因為你唔係初生椰仔.,又生係句包皮.,生得又散.,電灼會有疤.,冷凍係對你最好.,我另外比的愛心提示.,你隔兩至三星期覆診得架拉.,因青年人免疫力強.,一至兩年後.,機體會發現疣的存在 .,會消除的疣體架拉(細粒既話).,梗係唔係叫你唔睇醫生拉^^

聽過拉.,好似有人用完去跟.,腫得好犀利=.=.

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-4 18:00 發表
另外請問有沒有師兄聽聞或用過 Wartover 這產品?不是賣廣告!
聽過拉.,好似有人用完去跟.,腫得好犀利=.=.  你不如用返三m拉

相關搜索目錄: 廣告

回復 5835# 的帖子

叻仔,多謝你的建議。我都想 2或 3星期才覆診一次,不會一有小點出現即去見 Dr ,暫時用 3M 搽小點。

各位師兄
我新黎報到....有了warts.......最慘係我一開始唔知係咩黎.....又一粒變兩粒先去睇醫生, 做左冷凍, 而家要等1至2星期睇下會唔會kill到d warts
由於我開頭唔知係咩, 重同gf ml....重要唔用condom, 而家好後悔....驚野到gf....我同左佢講, 但佢都唔知係咩事....不過我都叫佢去驗下先
我想問下係唔係以後都唔同得女朋友ml, or 唔可以要bb???

估唔到只係出去玩過兩次.....重要用晒condom都重招, 以後都唔玩了...

愛人要有一"套"根本就教壞人

Condom 只用來避孕不是來防性病

政府應該大力宣傳"專一性伴侶"至可以防性病

雖然我只有JJ炎,但朋友上去玩也很擔心有人始中招!

有冇兄台醫JJ炎是睇中醫?可否介紹?

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-5 18:53 發表

有冇兄台醫JJ炎是睇中醫?可 ...
兄弟, 你講錯了.
政府就算宣傳"專一性伴侶"可以防性病.
你估有無人聽?
只係現在d人又有多性伴, 又婚外情/性, 又援交妹.
咁多樣都咁危險.
就算你父母叫你不好吊西, 你都未必聽啦.
何況政府.
叫人用Condom係可防某一d性病(不係全部)
用左至少好過無用.
你咁埋怨都無用.
不中都中左.
不好再諗咁多, 醫好咪第日不好再咁.
你諗咁多, 屈埋屈埋.
真係遲早屈到心理病.
中左日子都要過.加油!
大家都比心機啦

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-5 16:59 發表
各位師兄
我新黎報到....有了warts.......最慘係我一開始唔知係咩黎.....又一粒變兩粒先去睇醫生, 做左冷凍, 而家要等1至2星期睇下會唔會kill到d warts
由於我開頭唔知係咩, 重同gf ml....重要唔用condom, 而家好後 ...
醫生話好返可以做同生BB.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-5 20:15 發表

醫生話好返可以做同生BB.
THX

如果叫女朋友驗, 除左驗柏氐外, 重要驗咩

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-5 21:20 發表

THX

sorry, 真係不知.
你最好問醫生.

dear reallypoor ~

如果冇帶dom~好容易中招 ~ 希望你女朋友冇事 ~~ 記住要對佢好D ~

自從中左招之後我生活改變左好多~對女朋友好左~經常做運動~又唔飲酒~唔去浦~咩都戒哂~反而儲到$~ 有時係到諗~會唔會對我仲好呢~雖然中左之後起初好擔心,失落~好驚~但係呢個唔係AIDS~一定會醫得好~呢個都有好多好返o既例子~而家差唔多一個月冇事了~加油加油!
如果唔係中左招~我會繼續去浦~~去玩(可能仲中D勁野)~ 起碼我而家個人生性左好多~ 對所有野睇法唔同左.......唔知其他兄弟有冇呢個想法~

相關搜索目錄: 運動

一粒變兩粒點解唔做電灼 ?

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-5 16:59 發表
各位師兄
由於我開頭唔知係咩, 重同gf ml....重要唔用condom, 而家好後 ...
一粒變兩粒點解唔做電灼 ?比冷凍會徹底的.,..................

戴袋防唔到疱疹椰仔架

引用:
原帖由 reallypoor 於 200山8-12-5 21:20 發表

THX

戴袋防唔到疱疹椰仔架     .,其實你自己過了90日空鎗期後.,有無驗愛滋梅毒 疱疹淋病架 ?

咁又唔係既.........

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-5 18:53 發表

有冇兄台醫JJ炎是睇中醫?可 ...
咁又唔係既.戴左起碼防到愛滋梅毒.,正苦最想防呢兩樣野.,其他淋病椰仔疱疹你地慢慢自己醫...........

多謝師兄回覆
其實我開頭都唔係好知自己重招, 睇左普通科開頭同我講自己去藥房買aldora (應該係你地所講既3M), 但佢都refer我去睇專科...去度睇專科佢話揸藥成效不太好, 建議我用冷凍, 但佢冇同我講可以用電灼

我都未驗aids同梅毒, 下星期去你地講開既dr ho 到驗

我而家都重好怕...睇先專科番屋企先搵到呢度, 有好多有用資料, 真係多謝咁多位師兄既sharing, 希望大家快d冇事......

其實我上次去玩已係大半年既事, 係唔係=過左空窗期? 同埋驗aids同梅毒要幾耐先有結果???

引用:
原帖由 reallypoor 於 2008-12-6 02:14 發表
多謝師兄回覆
其實我開頭都唔係好知自己重招, 睇左普通科開頭同我講自己去藥房買aldora (應該係你地所講既3M), 但佢都refer我去睇專科...去度睇專科佢話揸藥成效不太好, 建議我用冷凍, 但佢冇同我講可以用電灼 ...
私家check就貴.
但一星期內可睇report.

唉  咁多位  我諗我自己中左菜花...我唔係成日得閒上黎   初時諗住睇下佢會唔會自己好   個幾月啦      所以周圍去搵料     今日見到有呢個post   入黎睇      好多人覆        我亦睇到BLACK_SARENA兄話有方法搵到dr ho   其實我都唔知邊個係dr ho      睇左都個幾鐘...由舊版到呢度   當然唔係睇晒....但係我唔係唔想去搵   講真  中左招   好擔心...我返工時間唔定   其實都幾長     希望咁多位體諒下小弟     我只係想盡快知道係邊度可以搵到醫生  可以快d去睇  因唔係咁多時間可以成日上黎    麻煩咁多位   有dr ho 資料既可唔可以pm俾我...同埋大概價錢....因小弟都要就住就住...有d預算.......唔該晒    睇完醫生再同大家講我係咪中左招  我諗都9成9啦  唉...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。