推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我想問有呢個病.. 系咪一定系[咩咩]先得返黎!?  可吾可以系衣物到野返黎!?

黑百合兄.,你個疣印而家點呀?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-18 23:21 發表

兄弟...
你老婆好到無人有啦...
黑百合兄.,你個疣印而家點呀?點情況?

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-18 20:06 發表

另外是舌上腫起綠豆般大小的肉粒,dr.ho說不是疣,看普通科門疹試過搽藥肓消腫,但現在又硬和腫起來! 有冇人知是什麼?
喂!
你冷僉I! 係咪熱氣?

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-18 21:18 發表
卜邊一間lab?請pm我.,我想檢查多次.,穩陣的
我有日在長沙灣行過, 路邊見到就去, 測完就掉了咭片

你又話比電話你媽媽?跟住睇醫生?

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 23:23 發表
我想問有呢個病.. 系咪一定系[咩咩]先得返黎!?  可吾可以系衣物到野返黎!?
你又話比電話你媽媽?跟住睇醫生?又話生好多椰仔係包皮?點解你唔急既????????????/

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 22:57 發表
真系好多謝你-3- 不過我都系同我媽講好d.. 坦白d 因為我吾想呃佢同埋佢真系好錫我  先令我吾知點開口好
找一個愛你的人去幫你, 你面對不單是醫病, 而是人生一個大挑戰, 你太少, 沒法單獨面對.

我希望你受了這次教訓, 學懂愛人及被愛, 學懂付出及珍惜, 學懂承.

如果可以, 你應關心一下你前女友.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2008-12-18 22:59 發表
955555052咁你有無同過你老婆講呀?

另外近來好似多左好多兄弟, 而之前有兄弟問我有無去大陸醫, 無啦, 邊得閒, 加上dr ho都一定ok, 從3年幾前既舊板到依家d同我同期有好多重後過我既兄弟都失蹤左, 即係一d都唔洗擔 ...
我唔知講唔講, 唔講, 係想維糸兩人關係, 之前幾乎要離婚, 雙方努力才再在一起.

但我又有機會野老婆, 同時keep這秘密一世, 我太辛苦.

講, 又怕p接受, 但見各C兄回應, 我應坦白, 做錯就做錯

引用:
原帖由 G6545 於 2008-12-18 00:00 發表

你得14歲. 不如搵社工.
各兄弟有什麼意見?
社工?
好睇你遇到咩社工
有d會叫你阿媽放棄你  (特別果d妹妹仔 / 哥哥仔信教信奉一夫一妻同婚後先有性行為......)

Stanleysex 及 Black Senra,

冷凍後好了點嗎?
保重身體!!

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-18 15:43 發表
疱疹埋口後.,一向脫皮架拉.,你一向有睇醫生架拉.,下次開口問下.,咪自已胡恩亂想
終於有一塊皮掉出來, 應該無事掛!!

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 23:05 發表
其實我想問  有菜花系咪一定系[咩咩]先會有  其他會吾會有!?
基本上這是一個月入冇1萬以上又冇咩負擔既人
先有能力處理既疾病
你睇左政府or私家未?
如果你真係14歲
我相信公家or私家醫生都一家幫你報警
因為你有得性病、即係99%有人同你發生過性行為
係犯法架wor

病既世界已經咁煩咁複雜
點解仲有咁多人咁得閒?

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-18 23:58 發表
黑百合兄.,你個疣印而家點呀?點情況?
引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-19 00:25 發表
Stanleysex 及 Black Senra,
冷凍後好了點嗎?
保重身體!!
其實我今次應該on9左.
不知係我睇錯定15/F睇錯.
我上去之前係見到舊位有一個印(位置A),
係似未發出來.
仲要係不同角度+燈光望先望到.
位置A lee粒反而我指比15/F睇佢睇不到.(我以為佢睇到)
佢好似睇左附近第二個位(位置B).
佢話有一粒初期, 我以為佢話位置A.
我上去之前我check過應該係無其他位有異樣.
佢凍左位置B, 佢凍完走返出去.
我又諗緊d野無睇到. 就丘返條褲.
返屋企沖涼先知.
不過算啦, 我承認我近排睡得不好.(唇倉返發)
因為gf入左特別病房兩個月.
好擔心佢...
反而位置A個粒時有時無, 結蕉脫左再上去睇下點啦.  

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-19 00:40 發表

病既世界已經咁煩咁複雜
點解仲有咁多人咁得閒?
lee版膠人特別多...
無聊者,搞事者特別多...

各位兄弟:

開心d, 樂觀面對!!
明天會更好~
好快見家鄉~

引用:
原帖由 siuxd001 於 2008-12-18 23:23 發表
有得呢個病
一定係性行為傳染
因為d菌0係空氣 / 物件好快死
在泳池 / 溫泉 / 蚊咬(幫你唸埋)惹到
我唸都可以上醫學報告

因為太多御宅族係香港^^

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-19 00:40 發表

病既世界已經咁煩咁複雜
點解仲有咁多人咁得閒?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-19 00:48 發表

lee版膠人特別多...
無聊者,搞事者特別多...
如果14歲睇完性病
可以冇事冇幹行番出去
我一定告爆個醫生
as你試下有槍傷睇醫生你試下醫生報唔報警

引用:
原帖由 叻仔 於 2008-12-19 00:52 發表
電車男根本唔會有性病
佢都唔出街

小肥兄:

你都差不多夠期好返啦.
辦得喜事啦.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-19 01:00 發表
小肥兄:

你都差不多夠期好返啦.
辦得喜事啦.
公司裁員
好擔心

引用:
如果是共用衣物或毛巾,是有一定機會會傳染到尤的....
但一般患者用過後,你立即用,而你又有損口,才會比較容易中招的.....
我聽說(都只是聽說而已)..患者用過後的衣物或毛巾,那些過濾性病毒都只能生存三小時左右(只限是尤這個過濾性病毒,其他性病我不敢說,特別是淋病,經衣物傳染的機會都幾高的..),如果在這段時間左右時接觸過這些衣物,就會有機會中招的了,但尤小說也有70幾種類型,是否能一概而論,我就不敢說了,再者我也不是醫生,以作參考就好了........

其實佢係咪真係14歲又有咩所謂丫,就算佢唔係14歲,再點樣博可憐,大家都唔會比資料佢既........
就算因咩原因中招都好,一般都係自己有份衰咸濕惹番黎既......
o甘就更係要自己努力看下d post自己搵資料啦,而且又唔係無係度講過同比人cancel左.....
我都係上來抳度後,看到金精火眼自己搵d資料出來渣,而且抳度d師兄都好好人,經常都有提大概係第幾版左右有機會搵得番d資料出黎既.....
如果佢唔係14歲,想扮野舒發下心理壓力既,咪由佢講下羅,反正好似依家o甘樣,唔知同唔同屋企人講好,抳樣野,就算大家比左幾多意見佢都好,對佢都無得著既,咪由佢吹下羅...這是假設他不是14歲的話....
但如果佢真係14歲呢,o甘抳d意見應該對佢都有不多不小既幫助啊,o甘樣反而再幫多一個人,不是很好嗎??
除左講dr d資料外,佢問既其他問題,就算佢唔係14歲,基本上抳度既爸打都願意解答既.....
所以其實佢係咪14歲,又有咩所謂丫....只要唔係搞事就好了.........

相關搜索目錄: 小說

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-19 00:55 發表

電車男根本唔會有性病
佢都唔出街
算啦. 不好鬼理佢.
版主都出左聲.

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-19 01:01 發表

公司裁員
好擔心
我仲衰.
我打散工.
上年找150k.
今年開得一半...
今年d波同幫何生養老婆無左100k...
做得一日得一月, 炒先算

仲有.,佢14歲.,咁佢前女友都差唔多大.,

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-19 00:54 發表

如果14歲睇完性病
可以冇事冇幹行番出去
我一定告爆個醫生
as你試下有槍傷睇醫生你試下醫生報唔報警
仲有.,佢14歲.,咁佢前女友都差唔多大.,照道理性經驗同有性病疣機會唔大.............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。