推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-21 01:51 發表

佢係咁講呀
但今日幫gf檢查發現佢陰道口入面少少有d好細既粒粒, 唔知道係唔係, 有冇兄弟有女醫生介紹下?
你中左仲同gf做??
佢知唔知你中左招架....

引用:
原帖由 hellocarcar 於 2008-12-21 02:19 發表

你中左仲同gf做??
佢知唔知你中左招架....
我冇同佢做, 佢都知我中左招

引用:
原帖由 bad-man 於 2008-12-21 02:21 發表

我冇同佢做, 佢都知我中左招
你傳染佢定佢傳染你?

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-19 01:29 發表

不過由呢個病學得一樣野
好多野都係可以樂觀d去睇
點可以樂觀d去睇?

大家會食乜野營養食品增強抵抗力?

引用:
原帖由 mk0089 於 2008-12-21 18:14 發表

你傳染佢定佢傳染你?
呢樣野已經考究唔到......

引用:
原帖由 小肥t 於 2008-12-19 01:29 發表

不過由呢個病學得一樣野
好多野都係可以樂觀d去睇
Agree, 唔係又可以點

引用:
原帖由 MATIN 於 2008-12-19 09:47 發表
師兄們,
請問中疱仔時, 出現感冒証狀時, jj 是否一直感到痕呢?
感謝各位
你擔心試下找另一Lab試, 如果2間都無應該都無

引用:
原帖由 hellocarcar 於 2008-12-20 23:35 發表
我尋日去左15/f
真係中左椰菜花...
凍埋
好彩dr ho話尿道口同肛門都冇
同埋個位都唔難控制...而且唔大粒
但係范圍就多左d
所以可能要3 4次先搞掂...
唉...
凍完之後幾耐會甩架...d菜仔...
一至兩weeks到

引用:
原帖由 hellocarcar 於 2008-12-21 01:44 發表

...係??
但係dr ho話煙有好大影響喎...
我呢兩日都食少左
不過都有食...
一定要停煙

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-22 02:43 發表

一定要停煙
停煙真係好難....好似我近排工作壓力大  攪到一日食十幾支...勁左好多....

我諗我要睇下政府個d戒煙所先得....如果唔係有排都唔洗攪掂個病....

引用:
原帖由 95555052 於 2008-12-22 02:42 發表

一至兩weeks到
咦   我凍左兩日...已經甩得7788啦喎...
仲有一度  俾比密既未甩晒..
係咪好現象??

引用:
原帖由 KK2534 於 2008-12-22 03:20 發表

停煙真係好難....好似我近排工作壓力大  攪到一日食十幾支...勁左好多....

我諗我要睇下政府個d戒煙所先得....如果唔係有排都唔洗攪掂個病....
係...頂煙真係好難...
我真係好佩服個d有決心戒到煙既人

想問JJ頭是什麼顏色才算正常,我以前勃是紫紅色,發炎後是血紅色!

各位師兄,如果發現有疣就不要再做,或叫女朋友或太太檢查,我不知自己有疣,只是無用套和太太做了一次,4個月後到Dr Ho 及婦科醫生檢查,她暫時表面沒發現。但婦科用 DNA 化驗我太太的樣本,說她感染了 HPV 16。以後要半年婦科檢查一次。

引用:
原帖由 garamon 於 2008-12-22 09:46 發表
各位師兄,如果發現有疣就不要再做,或叫女朋友或太太檢查,我不知自己有疣,只是無用套和太太做了一次,4個月後到Dr Ho 及婦科醫生檢查,她暫時表面沒發現。但婦科用 DNA 化驗我太太的樣本,說她感染了 HPV 16。以後 ...
16...高危喎...
我女朋友同你太太一樣, 表面check話冇發現, 但最後驗到有HPV-11, 係低危果隻...

回復 6366# 的帖子

她有沒有生疣,婦科好醫生說只要自己健康,不會有問題。

就係表面check話冇野, 但驗到有hpv11
不過我覺得奇怪既係, 應該要有菜花先驗到呢隻hpv, 點會冇發現...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2008-12-19 01:06 發表

我仲衰.
我打散工.
上年找150k.
今年開得一半...
今年d波同幫何生養老婆無左100k...
做得一日得一月, 炒先算
BLACK_SARENA 兄,

心理質素對康復都好重要架, 你介左嫖都要睇下點克服吹同賭, 呢兩樣都好影響健康同情緒, 直接影響你比人感覺, 雖不至於迷信但個人精神d好似工作及咩野都會順利d, 你又試下丫

引用:
原帖由 hellocarcar 於 2008-12-22 04:38 發表

係...頂煙真係好難...
我真係好佩服個d有決心戒到煙既人
明白的, 不過要病好同煙癮只可擇一!  或者呢個病可能係你一生人中最大的介煙動力呢, 你可能重係單身冇諗清楚啦, 不過你都有未來日子的, 有d巴打有了bb 即介, 因為唔想影到太太及bb, 更加唔想影響自己身體因為男人手停就全家口停, 從男人責任, 經濟角度睇食煙今日已不合時宜!

引用:
原帖由 hellocarcar 於 2008-12-19 02:10 發表

兩三萬咁多........
咁一個月大概幾多...
我一個月都係得13,4k....
又要交租...又要交學費...冇幾多剩喎...
每個月1k令係極限啦喎...
瀨野...
唉...約左聽朝睇........如果淨係菜花會唔會快d好 ...
你一個月覆一次診都ok的, 其實快極都要隔2星期啦, 不過最好每次預1-1.5k 啦. 我第一波到而家在15/f 洗左8300 左右, 在觀察期, 予左場杖未打完, 不過希望在明天.

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-12-22 15:04 發表

你一個月覆一次診都ok的, 其實快極都要隔2星期啦, 不過最好每次預1-1.5k 啦. 我第一波到而家在15/f 洗左8300 左右, 在觀察期, 予左場杖未打完, 不過希望在明天.
多謝你先...
我都預左要有排搞...
其實我個人都好樂觀下...都冇因為中左招而唔開心
只係覺得麻煩
做完冷凍第三日...大部份菜仔都甩晒  只有一兩點很少未甩...
兩個星期後去覆診...
希望可以快d搞掂啦......
祝大家都早日好返....
一次飲大冇帶套就出事....
有時d野   真係摶唔過

哈...計落dr ho咪賺好多...
我地咁多巴打幫襯佢  
個個都皮幾皮幾咁俾....

唔明女人中招可用抹片檢查

為何男人要生出疣先知中招?

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2008-12-22 15:04 發表

chiyau兄~~近況如何?!
我jj口位~個半月未有~~~ 都成個半月冇上去~plan 1月頭上去 check check ~
你點呀~加油呀~~聖誕節願望~唔求發達 , 只求身邊o既人同自己都身體健康

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。