推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 minghin 於 2006-12-21 10:16 PM 發表
今日做第四次冷凍了.
唔好遲,一發現有新位置.馬上做冷凍.
唔好俾佢增新長大.
係呀!醫生都話一出就即刻清�W,可以減少野開同復發機會.

minghin  兄係咪都係原位再生? 定另外的位置?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-12-23 02:02 AM 發表
stanley兄

現在如何?
點解你可以襟夜訓都冇事?(你次次出post的時間)

brothers,
小弟半年內冷凍左5次了, 全部係差不多原來位置, 我問Dr.有無其他方法, 佢話嚴重的可食藥或打針(9支)去干擾d尤, 但係just for 比較嚴重者, 佢唔suggest我做, 大家繼續努力

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-12-23 03:44 PM 發表
brothers,
小弟半年內冷凍左5次了, 全部係差不多原來位置, 我問Dr.有無其他方法, 佢話嚴重的可食藥或打針(9支)去干擾d尤, 但係just for 比較嚴重者, 佢唔suggest我做, 大家繼續努力
食什麼藥???
我都問過doctor,佢話interferon usually 用係face wart
都唔可以ensure一定得

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-12-23 02:02 AM 發表
另外的位置,細小的.Dr Ho 一次過新舊位置再做冷凍

請問怎樣知道自己感染的疣是什么類型.
是否要做測試化驗, 如果要,
是否每個位置都要做呢?
Dr 話肉眼不能分辨,
有些類型在女性會容易變作子宮頸癌,

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-12-23 04:34 PM 發表

食什麼藥???
我都問過doctor,佢話interferon usually 用係face wart
都唔可以ensure一定得
Brother,
Sorry,我無詳細問

引用:
原帖由 minghin 於 2006-12-23 07:34 PM 發表
請問怎樣知道自己感染的疣是什么類型.
是否要做測試化驗, 如果要,
是否每個位置都要做呢?
Dr 話肉眼不能分辨,
有些類型在女性會容易變作子宮頸癌,
brother,
以我所知有2種方法, 可知是高/低危的類型:
1.抽組織去化驗
2.復發的時侯醫生用綿棒high擦d尤, 跟住化驗枝綿棒
我係PK葉X根度做左2,其實我都話唔想做,絛PK死都話要我做,攪左我5K.
brother,我因為果時無經驗俾佢嚇倒,其實驗來沒意思, 驗倒high risk心驚驚, 驗倒low risk又如何, 當然, 你有其他原因除外, just sharing.

各位聖誕快樂.平安夜快樂

I visited YMT dermology clinic many times. Found some doctors are good and some doctors are very very very bad.

****聖誕快樂****

引用:
原帖由 SonyEric 於 2006-12-24 05:10 PM 發表
I visited YMT dermology clinic many times. Found some doctors are good and some doctors are very very very bad.
看專科會好一點

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-12-24 02:41 AM 發表

brother,
以我所知有2種方法, 可知是高/低危的類型:
1.抽組織去化驗
2.復發的時侯醫生用綿棒high擦d尤, 跟住化驗枝綿棒
我係PK葉X根度做左2,其實我都話唔想做,絛PK死都話要我做,攪左我5K.
brother,我因為果 ...
其實我只想清楚証實是什么類型,
Dr 話有些類型會令女性有子宮頸癌的
所以唔希望有高危的傳給另一半.

SonyEric :
YMT is the best to some people.but i don't go never.because YMT=waste time to me.

各位:
又一個CD-ROM入來了.

版主:
入來聊兩句.

聖誕快樂,新年快樂

今年真是禍不單行,前星期六小弟行行下跌倒入了醫院,已經休了成個星期了,今個星期尾返去覆診@#@
希望随住新一年的來臨,所有今年唔好既野都全部走哂,好運纏身

dear SonyEric:

Don't trust goven' anymore,they will never care our disease,if you persist in visiting govern' doctors,it's not only waste of time postponing the best treatment time of the disease,if their treatment is imporperly given you,it will be worse.

各位聖誕快樂, 新年祝各兄弟身體健康!!

kurtlau兄老人家講行一年衰運會幾年行好運.  good luck!!!!!!!!!!!!!!!!

kurtlau: 人有3衰6旺, 你好快谷底反彈.......

祝個個身體健康!!!

我是黑了2年.我也相信人有3衰6旺, 我相信每個人會行運5-10年.或許只是時機未到.

看來我還要休息多二三個星期......

Tony & Kurt,

I agree with both of you. According to my experience, don't think YMT give you any good or useful treatment. At least, my case was delayed for a week. At my view, I am disappointed to got that kind service.

引用:
原帖由 SonyEric 於 2006-12-25 04:59 PM 發表

I agree with both of you. According to my experience, don't think YMT give you any good or useful treatment. At least, my case was delayed for a week. At my view, I am disappoin ...
what veneral disease have you got?

引用:
原帖由 SonyEric 於 2006-12-25 04:59 PM 發表

I agree with both of you. According to my experience, don't think YMT give you any good or useful treatment. At least, my case was delayed for a week. At my view, I am disappoin ...
If you contract genital wart, don't delay in treatment. It would be more troublesome and take longer time in treatment if the wart spreads out.

引用:

我在YMT 己診治了半年,越醫越多,
如果早一點找專科私家醫生診冶.
今天便不用這么惆悵了,
早一點做决定吧.

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-12-25 08:10 AM 發表
聖誕快樂,新年快樂

今年真是禍不單行,前星期六小弟行行下跌倒入了醫院,已經休了成個星期了,今個星期尾返去覆診@#@
希望随住新一年的來臨,所有今年唔好既野都全部走哂,好運纏身

dear SonyEric:

Do ...
kurtlau2005看來你的五體投地.己是証明你運程進入谷底了,
也是反彈的時候,跟衰運說聲Bye Bye.
對自己多點信心吧..
聖誕快樂,新年快樂

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。