推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

take care c hing

哦 ic ...................... thks

引用:
原帖由 伙記1 於 2007-1-3 12:55 PM 發表
hello

各位, 我回來了, 你們情況如何??
Hi!伙記兄.你好.新婚愉快.去那裡渡蜜月呀?
我近況一般啦.寄望07年唔好再復發啦.

引用:
原帖由 伙記1 於 2007-1-3 04:55 AM 發表
hello

各位, 我回來了, 你們情況如何??
伙記兄, 你好呀, 新年快樂, 新婚愉快!!  情況都係差不多, 下星期覆診. 你呢?

回復 #975 howtodoa 的帖子

dear

我都ok啦, 結婚真係唔同d, 我去o左澳洲玩, 你地點呀?? mochilo 仲有無事呀你,

howtodoa 你仲有無事?? 我10個多月無事, doctor 話應該唔會再有事, 佢話我個case 應該唔會再有, 都o甘耐無發, 不過自己成日check, 2-3個月找doctor check 一次

相關搜索目錄: 結婚

回復 #976 伙記1 的帖子

不過好多兄弟都唔見, 唔知佢地點

tony, stanleysex 2位大哥, 你地點呀

伙記兄,
祝身體健康, 新婚愉怏!!!

至今未中招,lucky!

伙記兄去左邊渡密月呀!! 我都唔知點啦, 重未確定, 重搽緊kuartlau既藥膏, 希望新一年所有兄弟衰運走哂啦

伙記兄,
澳洲好玩呀.𪊲青邊鮑,泥蟹,皇帝蟹,龍蝦好好食.有冇試𠗐?
我都係唔知點呀.每隔個零兩個月到就復發,早5個禮拜才做完冷凍,現在都OK.冀望07年唔再復發啦.

回復 #981 mochilo 的帖子

DEAR MOCHILO AND STANLEYSEX

我去澳洲都幾好玩, 海鮮無食 除O左蠔, 我食好多, STANLEYSEX 你一定會行好運, 放心啦, 明天會更好, 大家努力

回復 #981 mochilo 的帖子

我去澳洲都幾好玩, 海鮮無食 除O左蠔, 我食好多, STANLEYSEX 你一定會行好運, 放心啦, 明天會更好, 大家努力

引用:
原帖由 伙記1 於 2007-1-3 09:00 PM 發表
dear

我都ok啦, 結婚真係唔同d, 我去o左澳洲玩, 你地點呀?? mochilo 仲有無事呀你,

howtodoa 你仲有無事?? 我10個多月無事, doctor 話應該唔會再有事, 佢話我個case 應該唔會再有, 都o甘耐無發, 不過自己成 ...
伙記兄:
新婚快樂!
恭喜你,07年己來一個雙囍臨門.
看見你己10個多月無事,真高興,
只要大家有信心,希望也會像你的好運齊來.

相關搜索目錄: 結婚

小弟會在1月中去醫生check.另外小弟決定2007年暫時退出江湖一年.希望會成功.

2007希望我們的題目繼續成功.現已突破.20000多人次瀏覽.只是5個月.舊版一年多突破50000人次,繼續努力。

版主:2007新年快樂,祝版主將來成為一個好醫生,一年美麗過一年,年年也是美女。

回復 #985 Tony1 的帖子

DEAR TONY

點解你要去醫生check??? 可否pm給我

伙記1 :因懷疑又有,已約了今天.所以下了決定退出一年..
已check了,暫時沒有事.

引用:
原帖由 伙記1 於 2007-1-4 06:56 PM 發表

伙記兄,
你食咁多蠔進咁多補,係唔係新婚嬿焉,晚晚都...
恭喜你脫離這disease.冀望好似你咁脫離這disease.承你貴言,明天會更好.

sorry , 各brother
因為好忙, 好少回來, 抱歉 !
希望大家身體健康, good lucky !
無o甘忙會多d回來 !
另外tony 哥,試下找d興趣, 有寄託可以減少出去玩的
see u later !

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-1-5 04:50 AM 發表
伙記1 :因懷疑又有,已約了今天.所以下了決定退出一年..
已check了,暫時沒有事.
Tony兄, 無事就好喇!, 不要擔心, 放鬆些.

回復 #985 Tony1 的帖子

dear tony

o甘最近你仲有無去玩????

回復 #988 mochilo 的帖子

DEAR MOCHILO

希望自己真係無事, 有時想起時間真係好快過, O甘就10個多月, 不過我問過DOCTOR 佢話半年無事應該唔會再有, 我地一齊努力, 我自己成日都CHECK 住, 睇O下仲有無, 2個月去比DOCTOR CHECK

回復 #990 howtodoa 的帖子

HOWTODOA

你情況點呀?? 你而家對老婆好唔好??

我對老婆都幾好, 真係經一事, 長一智

今日第五次見Dr 了,轉咗搽藥.
希望有效啦.

回復 #994 minghin 的帖子

hello minghin

放心啦, 一定會好

引用:
原帖由 minghin 於 2007-1-5 07:15 PM 發表
今日第五次見Dr 了,轉咗搽藥.
希望有效啦.
點解唔做冷凍?
搽藥我覺得麻麻地.
細粒可以,但大粒就...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。