推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

Dear All
Mery Chrismax

kariyui:
Merry Chrismax

一波未平一波又起
上星期一做的冷凍還未復完, 冷凍位置旁邊又起, 有冇brother有經驗?

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-12-26 02:32 PM 發表
一波未平一波又起
上星期一做的冷凍還未復完, 冷凍位置旁邊又起, 有冇brother有經驗?
我之前都係

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-12-26 02:32 PM 發表
一波未平一波又起
我之前有兩次復發都係咁.做完冷凍後醫生都叫留意冷凍位置附近睇𠗐重有冇疣出.

boxing day, boxing day

引用:
一波未平一波又起
我也是一樣,保持覆診做冷凍,
因為它己經潛伏.随時復發,
(襯)佢細小盡快做.

Thanks, brother, will see Dr. tmr.........have to win this battle

如果在冷凍位置附近再出的話, 我相信你比 d 心機同快 d 醫就會好, 因為証明 d 細菌冇擴散去其他地方

引用:
原帖由 kariyui 於 2006-12-27 12:18 PM 發表
如果在冷凍位置附近再出的話, 我相信你比 d 心機同快 d 醫就會好, 因為証明 d 細菌冇擴散去其他地方
我已做了冷凍, 大家努力

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-12-28 10:37 PM 發表

我已做了冷凍, 大家努力
我上次做完冷凍已經4個星期,現在都OK.希望唔好再復發啦.大家努力戰勝病魔.
近來各兄弟都少報病況...看起來各位兄弟近況都好.成kurtlau兄貴言..唔好賫野全部走哂,好運纏身.
kurtlau兄,你的跌傷好番末?祝你早日痊癒.

2006快過去.2007是新的一年.祝大家與小弟完全康復.祝我們這題目回覆過1000.瀏覽一次突破20000.

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-12-29 09:50 PM 發表

我上次做完冷凍已經4個星期,現在都OK.希望唔好再復發啦.大家努力戰勝病魔.
近來各兄弟都少報病況...看起來各位兄弟近況都好.成kurtlau兄貴言..唔好賫野全部走哂,好運纏身. ...
放埋next week會返工,但要日日去洗傷口
唔知點解重有出,可能大粒搽藥真係冇乜用
inflammation已好好多了

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-12-30 08:56 AM 發表

放埋next week會返工,但要日日去洗傷口
唔知點解重有出,可能大粒搽藥真係冇乜用
inflammation已好好多了
咁你唔考慮做番冷凍.大粒會容易野開.如果係唔同位置出就係野開�W(問過dr 佢係咁講).

重有十幾個鐘,就可以過左我廿幾年裡面最谷底的一年
時間請快一點過去!!

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-12-30 10:36 AM 發表

咁你唔考慮做番冷凍.大粒會容易野開.如果係唔同位置出就係野開�W(問過dr 佢係咁講).
friday做左

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2006-12-31 08:22 AM 發表
重有十幾個鐘,就可以過左我廿幾年裡面最谷底的一年
時間請快一點過去!!
kurtlau兄衰運已隨2006年而去,好運就隨2007年而臨.今年一定好過舊年.
祝各位2007年事事如意.

Happy New Year 2007.2007年祝各位萬事如意,身體健康.衰運離開.好運到來.
2006年衰運過去.明天會更好.

怕怕
唔知点算好
看醫生

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

出去玩,一定要小心!中招了要早点找医生哦

希望2007真係好運為各兄弟來啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

新年好開始, 身體健康!! 版主得閒真係出黎講兩句啦!!

今年一定會好運
同個disease

stanleysex :
版主從前在舊版有進來.現在沒有了

回復 #970 Tony1 的帖子

hello

各位, 我回來了, 你們情況如何??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。