推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 minghin 於 2007-2-12 10:37 發表

Tony1兄
多謝你提供,年二十八.我再去揾Dr Ho.
因為發現一.二粒疣在舊位置返發.
即做冷凍.早做早著.
Minghin兄你有無考慮做激光或電呢? 下次你幫手去問一下dr ho做依兩種會唔會有水泡定有咩副作用?

好彩我未試過姐=.=聽到都驚

引用:
原帖由 kurtlau2005 於 2007-2-12 20:40 發表

why要15/2先去?
當日放假,平日Dr Ho 早收工嘛

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-2-12 20:46 發表

Minghin兄你有無考慮做激光或電呢? 下次你幫手去問一下dr ho做依兩種會唔會有水泡定有咩副作用?
我就無考慮做.但我都會去問吓DR Ho嘅

kurtlau2005 and minghin,
我上次setback後開始食多蟲夏草丸,so far so good, 可以試下, 抵抗力強左。

引用:
原帖由 minghin 於 2007-2-12 21:38 發表

我就無考慮做.但我都會去問吓DR Ho嘅
激光要在JJ打針

兄弟們, 我剛去覆完疹了。 因為之前的藥好像不夠力.. 現在吃500mg 的看看 抗生素, 希望快d 醫好 非淋 啦, 真係好煩>< 女朋友星期四有 report .. 好驚..呀..!!

今天出去了dr.ho度看報告衣原negative, 但我仲係好唔舒服

回復 #1238 stanleysex 的帖子

dear stanleysex

我一年無返發, 今日再找doctor ho check, 佢話應該唔會再有, 機會好少好少, 除非你再去玩, 我做冷凍無水泡, d疤痕成年都未散, 仲有少少, 不過唔係好覺, 不過我覺得激光好d

懷疑東,懷疑西.未中過招的人唔該收聲.小弟一出post就寸人,請見諒.kk00738255:強什麼?難道你說中招值得強,高興?

回復 #1254 jackylai 的帖子

Jackylai兄, 請問你說的唔舒服是怎樣?

引用:
原帖由 howtodoa 於 2007-2-14 10:33 發表
Jackylai兄, 請問你說的唔舒服是怎樣?
大脾內側到屎眼位近高丸位, 成日有野拉住拉位, 長時間坐下好辛苦

小弟近日這部位很痕.有小小紅.醫生說是敏感.開了藥,藥膏.但現在還痕.希望沒有事.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-2-14 12:23 發表
小弟近日這部位很痕.有小小紅.醫生說是敏感.開了藥,藥膏.但現在還痕.希望沒有事.
生汗癬小問題

jackylai
醫生說敏感,沒有說汗癬.開了抗敏感藥.

THANK YOU VERY MUCH

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-2-14 04:07 發表

大脾內側到屎眼位近高丸位, 成日有野拉住拉位, 長時間坐下好辛苦
噤醫生有無話有什麼問題, 同個病有沒有關係.

引用:
原帖由 howtodoa 於 2007-2-15 09:36 發表

噤醫生有無話有什麼問題, 同個病有沒有關係.
佢話神經痛,比左d藥我食

howtodoa 兄你都有這些問題嗎

Tony1 兄 , 可唔可以pm 醫生個地址...比我...

十日前同個囡囡....穿左套...驚有事 e家未有明顯病証 ... 但個龜頭有小小痛 想做個檢查 但求個心安理得......

希望冇事就好了.... so sad....

回復 #1265 jackylai 的帖子

因為我最終政府醫生話我有菲淋, 給我一個星期葯, 之後一個月睇報告話無"衣元菌", 睇都無睇就話無事喇. 不過我唔安心, 去找私家再睇, 先發現有"疣"同仲有發炎, 再食兩星期葯, 之後就無發炎病徵, 所以我想知是否真是荃癒, 或者有d咩唔舒服.

(^_^)(^_^)Thanks !!!

先祝各位豬年身體健康, 多謝各位兄弟一直陪我!! 大家繼續努力!!

Dr. Ho said I may have HVP and I have to retest to confirm. I am so afraid that I may lose my girl friend.
He give me drug to take and say it should be Ok to control the disease. Dr Ho is very kind and understanding and even offfer to explain to my giirl. But I sm still down.very down because I don't go out to play alll the time, may be once in every 2 or 3 months

引用:
原帖由 hahadad 於 2007-2-15 15:39 發表
Dr. Ho said I may have HVP and I have to retest to confirm. I am so afraid that I may lose my girl friend.
He give me drug to take and say it should be Ok to control the disease. Dr Ho is very kin ...
早d醫好佢就得啦, 女朋友會原諒既, 只要你以後好好對佢, 依度好多brother都係同你一樣情況包括me.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。