推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 minghin 於 2007-2-27 18:39 發表
我就剛發現1-2粒
新的
咁你有冇去Dr HO度做冷凍呀?
繼續努力,總有好的一天.

Chris 兄,
如果Dr HO都有懷疑好大可能唔係疣.我第一次去看Dr HO,佢一睇粒野就話係疣.所以你可放心,多數冇事.如果咁唔好彩真係嘅話,都會好快好.

引用:
原帖由 伙記1 於 2007-2-27 20:22 發表
dear chris

割左粒野送去化驗?? o甘有可能唔係疣, doctor ho 有無用藥水同你test??

放心啦, 有可能唔係, 假如係, 只有一粒, 好快會好
其實最大原因係我,因為我接受唔到我會中招(因為我真係無出去玩過),所以我先同Dr Ho話做化驗(係送去lab做test o個種,所以要幾日)

佢都有講過可以用藥水check,但係佢話就唔係100%sure,所以我決定都係用多少少錢,如果係prove到我係清白,咁多多錢都係值得.

其實Dr ho都無唔sure o個一粒係唔係,但係只係我堅持要check真佢,佢都有講過有一種方法係用藥水check,但係佢就話唔準,所以我就忍痛割左少少出黎去化驗. 希望下次dr ho打黎係個好消息.

p.s. 頭先用左麻醉,之後我'touch'下面,真係無感覺的...到今晚食完飯..開始有少少痛.但係係忍到o個隻

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-2-27 21:24 發表
小弟第一天開這題目已說私家好過政府(隨便一個醫生也比政府好),而已當時就因為冷涷與藥水這兩種療法開罵戰,即是分成私家與政府兩方人,現在這裡已沒有當時這麼大分別。私家或政府較好,一看便知道。
嗯,雖然其他私家醫生我未睇過所以我唔知,但係Dr Ho就一定好過政府好多,佢起碼會尊重妳同埋好有耐性咁同我講所以的可能性同埋所有可以做的治療方法,今日我有一刻’由而’唔知做唔做化驗好,佢就好好人咁同我講可以出去先諗諗(雖然我知道當然係因為佢有好多clients,但係佢起碼照顧到妳心理上的壓力同需要)所以...一千幾百係物有所值.

引用:
原帖由 mochilo 於 2007-2-27 22:11 發表
Chris 兄,
如果Dr HO都有懷疑好大可能唔係疣.我第一次去看Dr HO,佢一睇粒野就話係疣.所以你可放心,多數冇事.如果咁唔好彩真係嘅話,都會好快好.
多謝,我都希望唔係,而家唯有等結果,但係anyway,心情真係好左好多.

引用:
原帖由 superykk 於 2007-2-26 02:10 發表
很後悔為什麼不一早找到這個網頁.........

小弟在政府醫椰菜花醫了近8個月都未好,而且最近更嚴重了,比以前更多更大粒......在肛門位置.....

見到很多兄弟找專科醫了半年幾個月都已清得7788.很想快點消滅d病.
superkk兄請問你是否同性戀? 點解會生到肛門位置?? 應該正常無無可能?

引用:
原帖由 chris_87 於 2007-2-27 14:33 發表

多謝,我都希望唔係,而家唯有等結果,但係anyway,心情真係好左好多.
chris兄放心啦, 我地依度好多兄弟包括我同你既情況一樣, 你睇左舊post都知啦, 我同tony,伙記兄都醫左咁耐, 睇過好多醫生, 醫生都講過左幾個月或一年就無事了, 除左你去玩. 但當然要找好醫生好好醫啦, 一次睇好佢.
如果有咩心唔舒服就pm我地啦. 我開頭咪一樣想過死又驚a仔. 不過如果6-7粒都係就煩d, 因為真係比較多, 通常都會係相同位置再生既.

大家好 ~ 小弟20 ... 玩過2次only 我唔係成日去玩個d ... 係有2日因為工作特別好唔開心...  走左去發洩

辭左職lu ...呢份工做左1.5yr 唔開心左1yr ... 再係咁我有排墮落... 我以前唔飲酒 , e家就成日唔開心就好想飲酒..

點知第2次即係最近呢次... 有戴袋但穿左 ... 過左幾日個龜頭開始痛痛地 , 由穿左個刻開始驚到e家 (驚a 驚中毒)

我今日都睇左 dr.ho lu...等左10分鐘到入去...價錢就感覺貴左小小 , 但病向錢中醫呀麻 ...( 呢刻我明白我同事講個句 , 錢解決到就唔係問題 , 錢都解決唔到就係大問題 )

係龜頭發炎... 嗚嗚~~

之前去樓下私家診所睇比個醫生陰陰咀笑 仲問我去玩黎呀 ?? ...

今日dr.ho 好認真咁醫人解決問題 !!..冇問我係咪出去玩黎  good...

其實我第1日就應該睇dr.ho 可惜個未識dr.ho ... 搞到驚左好多日.....

我因為由細到大都好咸濕 , 咁諗住第時大個左好似睇戲個d人咁 , 返工搵$放工落吧 媾女 .飲酒. 扑野 ... 就好了 , 唔想結婚 有女朋友都係同居個隻就好了 ...... (即係好似套戲三分鐘先生入面個鄭x基咁)

最後小弟諗住好返之後3個月去驗血... 冇事的話重新做人 .想自做好份新工.再想儲$ 26-30歲 結婚組織個家庭.....

小弟衷心希望大家快d好返 and 身體健康 長命百歲... 以後唔洗再見到dr.ho.....

ps : 多謝tony ...pm答我dr.ho的資料問題...

相關搜索目錄: 結婚

yuchi :
你入來報告你的情況已是好
每個人也有一個故事,工作問題很多人也有
近六年小弟成熟了很多,對很多事情的看法改變很多。

stanleysex
絕對同意.最煩是再有.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-2-28 01:44 發表
yuchi :
你入來報告你的情況已是好
每個人也有一個故事,工作問題很多人也有
近六年小弟成熟了很多,對很多事情的看法改變很多。
經一事 長一智 ,

我唔只工作上的問題 , 我返到屋企又有問題....煩上煩

係度寫左出黎個心舒服左d...

我朋友/屋企人 都5g 我發生ed野 .....

寫寫下不經不覺已經2點鐘 , 要收拾心情 沖涼搽藥訓lu ...幾日冇好覺訓 早抖

可否比DR.HO資料我??

我好似中咗招???
可否比DR.HO資料我??
電話及地址等等.....
謝謝.....

hete
已回覆

yuchi
我的煩與你差不多,只是經歷使人成熟,明天還要生活。我相信我們這裡的兄弟也有一個故事.

怎麼這麼多人看,什麼意思啊

咁多位巴打... 我唔知有冇中招:
http://forum.timway.com/f/thread-65938-1-1.html
麻煩幫幫小弟手...好驚

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-2-28 00:54 發表

superkk兄請問你是否同性戀? 點解會生到肛門位置?? 應該正常無無可能?
stanleysex兄,在下并非同性戀,只時可能因為以前生在前面的時間不知道是什麼,因為觸摸到再接觸過肛門~因此而起~

引用:
原帖由 minghin 於 2007-2-27 18:50 發表
我當初發現第一粒便去政府睇.
一拖就拖咗大半年,越醫越多,
一共發現有6-7粒,
後來轉睇私家,大約醫咗三個月,
算叫做清除晒,
不過E家又發現有新位置復發.
後悔當初唔一早睇私家.
攪到E家手尾長
小弟原本是前面有一粒的~在政府醫了2.3個月後來消滅了前面的一粒,
但後來卻發現肛門位置生了4.5粒,到現在醫了大半年沒有好轉........真是很痛苦.......

醫生說後面做冷涷比前面痛苦很多.所以還是早去私家吧.

天才只應天上有
再post過.

引用:
原帖由 superykk 於 2007-2-28 15:56 發表

小弟原本是前面有一粒的~在政府醫了2.3個月後來消滅了前面的一粒,
但後來卻發現肛門位置生了4.5粒,到現在醫了大半年沒有好轉........真是很痛苦.......
我同你一樣,由最初前面生咗一粒,
睇政府醫生醫到有6-7粒.
位置肛門又生咗一粒.
連大腿後面都生埋.
Dr Ho 話基本上o個D位置係好少會生既.
除非係有傷口感染到.
所以早D睇私家好

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-2-28 17:26 發表
醫生說後面做冷涷比前面痛苦很多.所以還是早去私家吧.
肛門做冷凍,Dr的錢唔易賺,
佢要近距離細心接觸同檢查,
唔係個個醫生可以做得到.

引用:
原帖由 minghin 於 2007-2-28 18:13 發表

我同你一樣,由最初前面生咗一粒,
睇政府醫生醫到有6-7粒.
位置肛門又生咗一粒.
連大腿後面都生埋.
Dr Ho 話基本上o個D位置係好少會生既.
除非係有傷口感染到.
所以早D睇私家好
想問下師兄.......假如我早上做了冷凍,下午會不會痛到不能上班??
我工作大部份時間"坐",不用勞力.

引用:
原帖由 superykk 於 2007-2-28 20:34 發表

想問下師兄.......假如我早上做了冷凍,下午會不會痛到不能上班??
我工作大部份時間"坐",不用勞力.
你坐一定會痛

希望大家快d好番啦...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。