推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-3-4 20:57 發表
絕對同意,要醫好並唔難...唔再復發最難.是十分難.
Tony1兄

我剛就復發了一粒,
以你的經驗怎樣被免再復發呢???

minghin
經驗告訴我唔玩、不酒、不煙可減低機會。

其他方法不知道,有些會兄弟食靈芝、蟲草等增加低抗力。

這病最煩是再有,因再有又要開始重新計過時間。祝各兄弟早日康復。

我今日又去找何醫生了, 但佢都唔肯定係唔係, 但為左安全起見都係做左激光, 又要重新計過時間了.....真係好唔開心

引用:
原帖由 minghin 於 2007-3-4 21:06 發表

Tony1兄

我剛就復發了一粒,
以你的經驗怎樣被免再復發呢???
minghin兄,
我覺得除了不酒不煙睡眠足外,最緊要就係一見啲野出就即刻清除佢,唔好畀機會佢地野開,唔係就好易係新位置出.食靈芝增加抵抗力可能會減低復發機會.我食咗靈芝都有大半年.我已三個月冇復發.
祝你早日康復.

mochilo
絕對同意.總之很煩,當你以為沒有事時,突然就有.

龜頭發炎 食左1星期藥 未完全好晒 但都好到七七八八 , 仲有少少痛

洗唔洗覆疹.... 我要星期六先得閒 睇到醫生~______~""""

男人最痛 !!

龜頭發炎很煩,小弟之前訪尋名醫,最後才好轉.好了80%唔難,但80%後好得很慢.

引用:
原帖由 mochilo 於 2007-3-5 20:57 發表

minghin兄,
我覺得除了不酒不煙睡眠足外,最緊要就係一見啲野出就即刻清除佢,唔好畀機會佢地野開,唔係就好易係新位置出.食靈芝增加抵抗力可能會減低復發機會.我食咗靈芝都有大半年.我已三個月冇復 ...
我現在都開始食

都看不懂各位在說些什麼東東....

sheep999

龜頭炎是龜頭脫皮等問題.非淋問題待其他兄弟答.兄弟答nsmvmiia兄的英文很好,謝謝你.這題目還未沈下的原因是我們不是吹水,我們全部患過病.看過醫生,不是害怕東,害怕西的人,我們正視問題.所以我們還可以繼續保持高瀏覽與回覆率。

引用:
原帖由 sheep999 於 2007-3-6 09:57 發表
今日去睇Dr.Ho,我話食咗政府診所開嘅四環素治非淋三個星期,好似好咗及再無病徵,但都想檢查清楚有無嘢,DR 話現階段唔駛食藥,剩係驗DNA有無依元體,雖然政府都有種菌,但TONY兄話齋信唔過,但 ...
SHEEP999兄請問你檢左邊幾樣野?

我發炎個時冇點甩皮 , 係一刮到d表皮就痛 ... ..仲有d紅 尤其是個頭頂個個位...條褲刮得最多 ... 比較痛

因為我發炎個時頭一星期唔知係乜 , 冇點理佢 行路條褲子刮下刮下越黎越嚴重....之後看醫生了

明天唔知點樣請假睇醫生好.....   唉 想睇多次斷尾 ... 廢事又等兩三日又嚴重返

男人最痛

我發覺在這個幾星期每日起身第一時間係留意下 好返未 ... ...

同埋無時無刻 個腦一得閒就諗傻野 同埋成日搭地鐵比d廣告牌嚇 , 仲有2個月就可以去驗血...唉

相關搜索目錄: 廣告

各位努力呀!我們這題目突破30000人次瀏覽,很快便追到舊版的50000.祝我們早日康復,身體健康.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-3-6 17:24 發表
各位努力呀!我們這題目快突破30000人次瀏覽,很快便追到舊版的50000.祝我們早日康復,身體健康.
我睇左其他版, 好似XOCAT又多翻好多人睇了, 希望可以繼續落去啦

stanleysex
XOCAT以前最出名是sex topic.現在怎樣?

次前靜了很多,post的題目其他地方一早post了.這裡只是轉貼,不是獨家.而討論回覆,又與其實地方沒有得比.

小弟剛看完,好似差不多..........

但我知道我們的題目就繼續上

引用:
原帖由 sheep999 於 2007-2-17 15:29 發表
請問有無邊位兄弟試過用(Doxyxycline100mgX2 times adayx7)治非淋,因為政府開咗比我,今曰第5曰仲有少少病徵,仲有啲尿頻及一早起身JJ有一滴分泌,真係好困感!!!!
今日耳痛去睇私家專科醫生.佢話耳膜發炎,開咗Doxyxycline畀我.

報告一下近況, 自從上次證實左係軟疣之後, 唔知係咪心理作用...見到好似有好多都好似係, 用了藥膏都有一個星期了, 有幾粒好左, 有一粒就好似發炎咁, 之後捐左...留左少少血..有少少驚..

所以. 星期六約左dr ho..應該會做冷凍...仲有..近排係'歸'頭個邊到...好似生左一排肉芽咁...唔知係我以前一向都有...定係又有事....真係好煩好擔心..

我想問下....疣定0....哩隻藥有冇師兄用過? 用黎冷凍之後做輔助...係咪會好d?

多谢,各位师兄,在这里说了这么多的经验。
没有中X,并不会明白!
另外,
Tony 兄,

小弟于三个前,在骨场打JJ,中了前列腺炎和龜頭炎(医生说),到现在还未好,已检血,精和尿都没有问题,由于小弟想要BB,所以现在很烦恼,看了很多医生也没有用,我在网里看见你说了很多这方面的资料,但旧的文章找不到,请问你可否给我一点资料,如那个医生好,皮肤专科还是泌尿科好!
万分谢谢!

voluptary
唔.....很難說
香港皮膚科專科醫生=性病專科醫生(兩科同一個專科)
泌尿科應是另一科.

其他兄弟有沒有保充.

引用:
原帖由 voluptary 於 2007-3-8 15:34 發表
多谢,各位师兄,在这里说了这么多的经验。
没有中X,并不会明白!
另外,
Tony 兄,

小弟于三个前,在骨场打JJ,中了前列腺炎和龜頭炎 ...
brother睇你的資料打簡體, 你係大陸嗎? 你可以過黎香港醫嗎? 另外你大約幾歲? 在大陸醫左幾錢呀

尿道發炎年幾了一直私政兩邊睇, 拖左咁耐宜家話我慢性前列線炎, 下星期去照膀胱鏡, 有無人試過? 佢話有副作用尿道收窄可能會影響排尿, 唉~

各位, 你們有叫伴侶去檢查嗎? 看婦產科嗎? 因之前去過1次她連怎樣抽樣本都要翻書, 女性也是看皮膚科作檢查嗎? 有否女醫生給我, 感謝!!

adults movie, that's what you want, is'nt it

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。