推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

yuchi

If $$ is a problem and your current doctor is not getting it done, it is worth to try the Govert doc. As most people suggested, you won't get the attention that you might need, but its free and it does the job for me an a friend of mine.

剛看完report無復發,但仍害怕.dr.ho個護士無問題,係出面counter d白鴿,加上出面咁多客人,好瘀皮

Firejack :
Are you know this forum history?
This forum have "a war of words" before.
The name of"a war of words" is GOV.Doctor VS Private Doctor

今日又去了找DR.HO~~~~~今天早上明顯比平日多人!
可能是因為DR.HO來緊會放一星期假的關係~~~我在哪裡逗留了差不多3個多小時剛可以離開~~

未看DR.HO的朋友~明天早上之前好去找DR.HO啦~不然又要等一星期

引用:
原帖由 superykk 於 2007-4-2 14:18 發表
可能是因為DR.HO來緊會放一星期假的關係~~~我在哪裡逗留了差不多3個多小時剛可以離開~~

未看DR.HO的朋友~明天早上之前好去找DR.HO啦~不然又要等一星期
一向早上都多,下午會少o的....

引用:
原帖由 superykk 於 2007-4-2 14:18 發表

無假放咁點算....我淨係星期六可以see.....

yuchi :
待醫生回來吧,長假期差不多全部專科醫生不在香港.

引用:
原帖由 superykk 於 2007-4-2 06:18 發表

Dr HO係咪booking時間係自己決定? 咁book下午咪得囉

不错不错。。。。。。。。。。。

我想問有無dr.ho聯絡方法
我好似中左招......
如果有,麻煩pm我.....
唔該咁多位bro.....

testing

tony 大哥, 我最近啲精怪怪地...........

精入面有啲透明既半固體, 1-2 mm 粉線 feel 嫁

我係咪前列線有事? .............好驚..........

有冇其他brother 有經驗?

各兄弟請認真幫下我,近半年發現d精好杰冇水份同有d一粒粒透明既固體狀有大有小像西米的東西,以前係咪咁唔肯定,但就肯定會希d同帶小小小份(所以請認真留意你地你地d精有冇一粒粒透明既固體狀有大有小像西米的東西,咁係正常嗎咁,千億個唔該你地)
今日重大單有一次小便完後都未着褲JJ有d怪怪feel,原來又有小便咁以為未痾清,再痾左小小,但有d怪feel又似有d痾汽咁又似有d野痾出來,非筆墨能形容一望見到厠所冇水d地方完有d透明野,用紙巾抹上來看,發現有十幾粒同d精一樣有d一粒粒透明既固體狀有大有小像西米的東西.(你地d精有冇一粒粒透明既固體狀有大有小像西米的東西,係正常嗎)help me
屙尿屙出來的粒粒(相)http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/smalljjbigjj/album?.dir=ed2bscd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//hk.pg.photos.yahoo.com/ph/smalljjbigjj/my_photos

屙尿屙出來的粒粒(相)

屙尿屙出來的粒粒(相)

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-4-7 16:48 發表
各兄弟請認真幫下我,近半年發現d精好杰冇水份同有d一粒粒透明既固體狀有大有小像西米的東西,以前係咪咁唔肯定,但就肯定會希d同帶小小小份(所以請認真留意你地你地d精有冇一粒粒透明既固體狀有大有小像西米的東 ...
大佬睇係真係好大鍋, 快去睇醫生啦, 網址tony已post了幾次出來, 請看上頁啦 quick

ok!!!!!!!!!!!

kankan!!!!!!!!!

smalljj
stanleysex 說得對快快看醫生,還有星期一有些醫生會開,去看吧。

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-4-8 14:50 發表
smalljj
stanleysex 說得對快快看醫生,還有星期一有些醫生會開,去看吧。
咁你地d精有冇呢d粒粒

dr.ho幾多号開診

十分十分痛,我一定撐硬.

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-4-8 08:45 發表

咁你地d精有冇呢d粒粒
一定無啦你既情況應該幾嚴重下唔好遲盡快睇醫生後再report比大家啦, 真係未聽過你既情況病例

就痴線,你地條舌頭是否這樣,好想有人話我知正常,今日找了一dr看,求期see2下話正常,比d維下命同藥膏我,舌底下左右2邊近大牙都有幾條長長尖尖的粉紅色肉比這張還長但影不到,你地看看自己是否這樣後,說我知求求求求求求你地.之前有bor話生花辦狀疣係咪咁架,dr.ho幾多号開診

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-4-9 09:23 發表
就痴線,你地條舌頭是否這樣,好想有人話我知正常,今日找了一dr看,求期see2下話正常,比d維下命同藥膏我,舌底下左右2邊近大牙都有幾條長長尖尖的粉紅色肉比這張還長http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/smalljjbigjj/a ...
我雖然唔係醫生, 但係真係好大鍋啊, 沒見過有兄弟咁情況, 我猜可能會係梅毒或其他細菌感染, 一定要搵專科, Dr Ho或其他Tony之前post出黎過d, 唔可以再等了.

你的心情我們當然明白, 我和好多兄弟都一樣試過中招, 當時心裡既感覺好難受, 但結果都是一樣, 只有勇敢去面對啦, 你是女朋友傳定出去玩攪到咁架?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。