推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-3-28 04:13 發表
咪dr ho 度nor counter d 女護士唉我都唔知點講
個護士幾大呀? 老女人嗎?

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-3-28 10:57 發表

可能你未有gf or wife就講得咁易,但有得check清楚我會check lor
兄弟你一定無睇我之前和伙記一直既post, 我有老婆了, 唔理咁多電左會安心d,搽藥水都ok, 醫生講搽藥水可以另外有消毒作用, 無哂野咪安全囉 

smalljj
去種菌.

正常這科醫生一看便知道是什麼.

出來玩70%有女友/老婆.

另外Tony和其他兄弟你地係dr ho度睇個護士都有無預到白鴿眼對代?

stanleysex
jackylai 兄所指的應該不是dr.ho裡的四眼護士,而是出面counter那些.如只是dr.ho裡的護士沒有問題.

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-3-28 04:13 發表
咪dr ho 度nor counter d 女護士唉我都唔知點講
Tony但係佢話係nor counter既, 不過比我都唔理佢地, 唔比人普通驗身咩.
係喎咁去到掛號洗唔洗話睇乜?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-3-29 00:28 發表
另外Tony和其他兄弟你地係dr ho度睇個護士都有無預到白鴿眼對代?
stanleysex兄
我就覺得D護士無咩問題,
因為佢只係用把口叫你名字.
其他野都係Dr Ho做既.
同D護士無咩接觸既,
可以唔使理佢哋.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-3-29 01:09 發表
stanleysex
jackylai 兄所指的應該不是dr.ho裡的四眼護士,而是出面counter那些.如只是dr.ho裡的護士沒有問題.
Tony1兄
其實出面counter那些都知道我哋睇Dr Ho.
係睇乜野啦.成班女仔當然會吱吱喳喳.
態度又唔好,根本可以唔使理佢哋.
祝福佢哋(千其)唔好中招囉,

四眼姑娘幾好人~~~~~~係出面果d有面色

唔係的,我有次去dr.ho看香港腳+check.

我完全唔會care其他人的眼光,我只會care自己的disease

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-3-29 00:08 發表
smalljj
去種菌.

正常這科醫生一看便知道是什麼.
取什么樣本去化驗

請問我是否中了招
請問我是否中了招
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

請問我是否中了招
請問我是否中了招
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

wart兄好難講的,你又唔係咁明顯,我相信只係睇相暫時無人答到你一定係唔係, 最好就盡快睇醫生檢查先啦,再用藥水試.

wart兄
見你位置生咗D粒粒.一定係有問題架.
係乜野都要睇醫生才可以正實,
早D醫,唔好遲,遲咗傳染開去就手尾長.
祝你好運.

好難看,還是那句,我們不是專業,去看醫生吧.

引用:
原帖由 minghin 於 2007-3-30 10:27 發表
wart兄
見你位置生咗D粒粒.一定係有問題架.
係乜野都要睇醫生才可以正實,
早D醫,唔好遲,遲咗傳染開去就手尾長.
祝你好運.
minghin兄講得岩, 快去睇安全d

請問 dr ho 的地址?thanks alot.

引用:
原帖由 warts 於 2007-3-31 00:36 發表
請問 dr ho 的地址?thanks alot.
http://www.mchk.org.hk/doctor/spec/derma15.htm

睇左dr.ho,做左3次冷凍~雖然d尤消失了大部份~但還是很難受~走路時有點好似針吉的痛楚~

打開龜頭個尿咀 有一點紅色 同d包皮有小小紅

睇dr.ho 都1個月多d... 仲未好...

冇做過任過驗尿 ... 淨食藥.......

錢又唔多應該點好...

去政府做一個全面檢查好唔好? 個程序又係點 ? 報告要幾耐有 ?

唔想浪費 時間 / 金錢 / 精神

生病個時你地係咪禁慾 ? 連手淫都冇 ?

yuchi
政府=浪費金錢,你覺得政府會做全面檢查?你喜歡的去試下。如dr.ho再看一段時間還沒有好轉,可以考慮轉醫生。醫生名單http://www.mchk.org.hk/doctor/spec/derma15.htm

superykk
是呀,會痛一點.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。