推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 16096# 的帖子

ss兄, 個粒似暗蒼係普通毛"狼"炎, 冇事信我

生瘡好少愈生愈多, 去衛生科睇左先, 反正唔使錢, 知道係咩事先都好

shit, 我今日發現條 j 有粒野
粒野係入面的, 好細粒, 有時細粒到摸唔到
但扯旗時又明顯有粒野突出黎, 米粒米到
粒野硬硬地, 唔痛唔痕, 有冇 ching 知係咩黎 ?

原帖由 promise_god 於 2012-11-28 23 發表
粒野硬硬地, 唔痛唔痕, 有冇 ching 知係咩黎 ? [/quote]ぜ我頭先沖涼都覺得有粒野,都係扯起時摸落去似。我今日三個月…
不過果個位我之前好似都問過醫生,
佢話係割包皮蠸u頭果類
你有無割過包皮?
我打算聽日去睇下醫生。

一ぜ

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-28 23:56 發表
原帖由 promise_god 於 2012-11-28 23 發表
粒 ...
我無割包皮丫, 我係包皮同龜頭中間位
有囍係血管突出黎咁

我可能係呢個, 症狀同位置都好似, 試下停機先
過一排睇下點, 睇下自己會唔會好不過如果有變大or 惡化我實即去睇
http://www.libertytimes.com.tw/2011/new/may/5/today-health3.htm

幾百蚊唔好慳啦師兄..

我今日係三個月
但我心情仲係好緊
希望無事

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-30 16:58 發表
我今日係三個月
但我心情仲係好緊
希望無事
4 weeks 已經定數, 頂晒龍 6 weeks
我而家 3 weeks, 4 weeks 去驗

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-11-30 23:46 發表

4 weeks 已經定數, 頂晒龍 6 weeks
我而家 3 weeks, 4 weeks 去驗
我係怕花…
A去政府驗過兩次

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-30 23:49 發表

我係怕花…
A去政府驗過兩次
3個月無事都好安全啦
再唔係去打加衛苗, 安全好多

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-12-1 14:33 發表

3個月無事都好安全啦
再唔係去打加衛苗, 安全好多
但其實有無效?
我最怕惹到女友。
佢仲未知

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-1 14:51 發表
但其實有無效?
我最怕惹到女友。
佢仲未知
加衛苗梗係有用啦, 借禶N叫你女友同你一齊去打
同佢講保護大家, 而家好多女仔都有打的
4合1 果, 最毒果幾隻 HPV 都防到

師兄A唔係要等三個月咩?
6週驗唔驗到抗体?

今日係足三個月。
去鰿F府睇驗尿報告。
無野發現。
AIDS之前CHECK過兩次都無事,
遲D再去CHECK。
check 埋JJ同肛門都無事。
希望可以大步檻過......

我係新仔, 但蒲左個POST好耐架啦
我打算約DR HO做 HIV, 想問果個TEST係咪傳聞中可以2星期空窗內就驗到?
去驗應該同佢講驗邊隻? 如果等夠4個星期夠唔夠 ?

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-3 17:50 發表
今日係足三個月。
去鰿F府睇驗尿報告。
無野發現。
AIDS之前CHECK過兩次都無事,
遲D再去CHECK。
check 埋JJ同肛門都無事。
希望可以大步檻過......
pain 兄咁就唔好再上黎啦
唔係遲下又會諗多左又驚過, 早日解脫吧

引用:
原帖由 積克 於 2012-12-3 13:52 發表
師兄A唔係要等三個月咩?
6週驗唔驗到抗体?
十幾年前技術唔好先話要 3 個月 je
6 星期驗出黎, 有就有, 無就無第4代既話, 4 weeks 都好準的了

6星期後陰轉陽機會唔係無,
但就好似中六合彩咁囉,
有極少案例要18個月先驗到添

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-3 21:26 發表
我係新仔, 但蒲左個POST好耐架啦
我打算約DR HO做 HIV, 想問果個TEST係咪傳聞中可以2星期空窗內就驗到?
去驗應該同佢講驗邊隻? 如果等夠4個星期夠唔夠 ?
應該講 PCR 吧, 7日後驗都好準, 7日後驗 PCR >99%
不過有少數天生抵抗力強既人(大慨1~2%) 驗 PCR 係驗唔到的
所以保險 4 weeks 後驗埋抗體

如果唔係太大壓力, 我建議 4 weeks 去做 4th gen elisa  or 快速測試 (4代試紙)
因為做 PCR 要寄去外國, 計埋空窗期一來一回前後都 2 week 了

相關搜索目錄: 保險

唉!今日聽收音机壎苀B話a又多百幾人中招真係心都離埋!之前8週係dr.ho度驗p24加抗体佢話第四代陰性而家仲係好驚中!今個禮拜就黎11週再驗多次,希望無事啦!祝大家平安無事过聖誕!

原來中了花好多年都唔知,性知識太低B。

相關搜索目錄: 性知識

引用:
原帖由 積克 於 2012-12-4 13:24 發表
唉!今日聽收音机壎苀B話a又多百幾人中招真係心都離埋!之前8週係dr.ho度驗p24加抗体佢話第四代陰性而家仲係好驚中!今個禮拜就黎11週再驗多次,希望無事啦!祝大家平安無事过聖誕!
咁無事啦, 定蠷

不過我想問下 Dr. Ho 驗 4 代幾錢, 要幾耐先知結果 ?
可以既話請 pm me

引用:
原帖由 向前看 於 2012-12-4 14:37 發表
原來中了花好多年都唔知,性知識太低B。
ching 無睇過醫生 ?

相關搜索目錄: 性知識

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-12-4 14:53 發表 ching 無睇過醫生 ?
上星期才見dr.ho,做左冷凍。
因為幾年都無變化所以無在意依D係花。

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-12-4 13:08 發表

pain 兄咁就唔好再上黎啦
唔係遲下又會諗多左又驚過, 早日解脫吧
我會上少d,比自己警剔。
同埋希望幫下大家。
因為我都經歷過沉重壓力的日子,明白擔警受怕的心情。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。