推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-10 14:40 發表
你果次睇doctor ho點?
驗左冇事, 肛門發炎, only, 所以成日有大便會濕濕地~

但而家就痛囉, 係exactly 尿道炎果d痛~

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-12-10 23:31 發表

驗左冇事, 肛門發炎, only, 所以成日有大便會濕濕地~

但而家就痛囉, 係exactly 尿道炎果d痛~
我都有呢個問題 成日keep住有d輕微肚瀉啊
dr ho比左d野搽係肛門位

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-10 18:25 發表
恭喜師兄第一關冇事, 不過之後都應該冇咩事架啦,
pcr既test都有九成幾準~
我黎緊做普通test,都驚緊...
但淋巴又冇咩腫, 係除左偏桃線個位...
淋巴腫都有好多因素, 傷風感冒都會有發炎有少少
上次睇醫生都話我有少少腫但又唔係好特別症狀式的淋巴腫漲

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-11 14:11 發表 淋巴腫都有好多因素, 傷風感冒都會有發炎有少少上次睇醫生都話我有少少腫但又唔係好特別症狀式的淋巴腫漲
咁都好齏
聽日就係去第一次test,
wish me gd luck..

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-11 19:47 發表
咁都好齏
聽日就係去第一次test,
wish me gd luck..
GOOD LUCK!

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-11 20:46 發表 GOOD LUCK!
多謝師兄!

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-11 14:08 發表

我都有呢個問題 成日keep住有d輕微肚瀉啊
dr ho比左d野搽係肛門位
呢兩日最慘係小便痛番,,,,唉,,,,,

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-12-11 23:12 發表

呢兩日最慘係小便痛番,,,,唉,,,,,
試下食清淡, 做多纗B動

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-11 21:37 發表
多謝師兄!
聽日出返個陰性報告

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-11 14:11 發表

淋巴腫都有好多因素, 傷風感冒都會有發炎有少少
上次睇醫生都話我有少少腫但又唔係好特別症狀式的淋巴腫漲
徵狀從來都唔係決定因素, 放鬆點吧 ching

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-12-12 00:23 發表 聽日出返個陰性報告
好啊
最好係乜事都冇
多謝你

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-12-12 00:23 發表 徵狀從來都唔係決定因素, 放鬆點吧 ching
我其實呢幾日都冇咁緊張了,

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-12 00:42 發表
我其實呢幾日都冇咁緊張了,
我都諗住過兩日去做快速測試

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-12-12 06:04 發表 我都諗住過兩日去做快速測試
做左安心灠

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-12 00:42 發表 我其實呢幾日都冇咁緊張了,
單身應該無咁緊張。

引用:
原帖由 向前看 於 2012-12-12 12:56 發表 單身應該無咁緊張。
係唔知點向家人交代姐, 中左既話

第一次冇事!多謝咁多位師兄

菜花出左報告,有HPV病毒但係唔係菜花既HPV...
放下心頭大石了...DOWN左足足3個星期...

兄弟們,希望大家都冇事!!

引用:
原帖由 Hohostar 於 2012-12-13 00:21 發表
菜花出左報告,有HPV病毒但係唔係菜花既HPV...
放下心頭大石了...DOWN左足足3個星期...

兄弟們,希望大家都冇事!!
恭喜!!!!!

咁多位師兄, 我又回來了, 我冇去玩, 但我確確實實地回來了~  前日入左一晚威記, 左邊睪丸炎, 腫到雞蛋咁, 琴日出院, 醫生開左兩個星期抗生素我食, 無床位, 未消腫就比我出院了, 諗住食幾日冇改善就再睇DR.HO, 今日係第一日著自己出街褲, BONG鞋帶著勿都冇 >3<    而琴晚醫院開比我既56粒抗生素就咁報消了, 因為我又發消架食到想嘔, 睇左DR. 開過5日第2隻抗生素我食,  今次唔得可能又要打針 T^T

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-12-16 11:48 發表
咁多位師兄, 我又回來了, 我冇去玩, 但我確確實實地回來了~  前日入左一晚威記, 左邊睪丸炎, 腫到雞蛋咁, 琴日出院, 醫生開左兩個星期抗生素我食, 無床位, 未消腫就比我出院了, 諗住食幾日冇改善就再睇DR.HO, 今日係 ...
gd luck la ching, 快囍n返

我以準備2013戒煙

各位ching你地好,早幾日第一次出薊情A做鶧}有套但環保吹驉C14號到而家都無病癥,但睇返forum先知原來環保吹都好高危。而家好擔心中招...
麻煩有無ching可以俾Dr Ho contact?
另外如果我想一次過驗晒所有病,空窗期要等幾耐?
多謝各路高人指點

引用:
原帖由 NL1219 於 2012-12-19 21:32 發表
各位ching你地好,早幾日第一次出薊情A做鶧}有套但環保吹驉C14號到而家都無病癥,但睇返forum先知原來環保吹都好高危。而家好擔心中招...
另外如果我想一次過驗晒所有病,空 ...
如果你唔係有閒錢,唔駛去私家驗住。
我果2次環保吹完的經驗如下。

先去政府驗血,用來驗AIDS同梅毒(不過頭三個月基本驗唔到住,但免費,可以先去驗一次)

空窗期間,如果你覺得有D唔妥,可以去比佢CHECK下。(我今次去髐Q幾次,暫時都無事)
跟住的頭兩三星期如果無乜特別病徵,
例如JJ有液體流出,出\。(這兩種如果中,頭兩星期應該會發出來)
即係過鰴o兩關先。

到第三個月,政府會有部告AIDS同梅毒出,你聽完可再驗多次血,準D。

問題係花,亦係我這三個半月最擔心的。
因為根據資料,如果中招,會兩星期到八個月會出花,平均係三個月。
政府醫生話花係驗唔到的,要靠肉眼觀察。
即使私家醫生有得驗,
我都覺得無乜用。
因為,即使驗到,都做唔到乜野去醫,只可以等佢發出後先去醫。
如果驗唔到,可能係因為從你JJ抽取的樣本係無病毒,但可能有病毒的地方抽唔到。
到時你可能以為無事,但其實傳染鬙X去。

我這三個半月月,都無同女友行埋。
想過埋今年先。

GOODLUCK!

引用:
原帖由 NL1219 於 2012-12-19 21:32 發表
另外如果我想一次過驗晒所有病,空 ...
師兄, 如果你只玩了一次有套做+環保吹的話, 如果兩星期內JJ無發炎和流出液體, 就不需要擔心患上尿道炎或淋病.

至於梅毒方面, 如果一個月內JJ無出現潰瘍, 就不要擔心, 但可以兩個月後驗血, 以保安心.但不驗也無妨.
至於菜花(疣), 三個月不出現即表示你沒有染上.
至於AIDS, 因為你有套做, 所以完全不會染上, 不需要去驗. 但如果做做下個套穿了, 或甩咗, 就要在三個月空窗期後去驗.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。