推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 16169# 的帖子

師兄你覺得我中A既機會大唔大...?
而家等緊下星期3既快速測試,
希望冇中梅毒個...

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-5 18:51 發表

我都係有D慢性腹瀉,已經2個星期都係咁
唉上網睇D人話A 都會係咁, 我呢2,3個星期又食唔落,瘦左幾KG
如果真係A左咁點算....
師兄,
岩岩搵到個網, 希望可以令我同你都安心...
http://heartvalley.blogspot.hk/2011/04/hiv_06.html

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 18:58 發表
我都係驚中A...
唉...
BTW, 師兄你幾時去驗?
我聽日去DR HO度驗PCR
PAIN師兄你有所不知, 我廿歲仔讀緊書,係G的,(希望各位CHING唔好歧視啦) 但平時好少搵人搞
18日前唔小心同個鬼佬無套, 雖然冇體內出,
但係過左1,2個星期就黎野啦,感冒,慢性瀉仲要輕左
我都預左好大機會係A, 只係想搵下D心理輔導以後條路都唔知點行
我都知我抵死,一次唔小心,冇得返轉頭啦

如果A左我應該點面對?同人講? 我好驚唉我都唔想

回復 16175# 的帖子

你去個度驗要幾錢左右啊?
頭先(6點半左右)打去, 佢收左鋪, 問唔到

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-5 18:56 發表
我好明白你心情,
因為我剛經歷3個月5日......
都仲驚緊中花
唉..
目前又唔知係咪有事,
我個兩/三粒野係我細個都有出過,
但過左一段時間又冇左,
而家又出返...

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-5 19:07 發表

我聽日去DR HO度驗PCR
PAIN師兄你有所不知, 我廿歲仔讀緊書,係G的,(希望各位CHING唔好歧視啦) 但平時好少搵人搞
18日前唔小心同個鬼佬無套, 雖然冇體內出,
但係過左1,2個星期就黎野啦,感冒,慢性瀉仲要輕左
我 ...
點解要歧視呢?
應該唔會咁易中,放心。

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 19:10 發表
你去個度驗要幾錢左右啊?
頭先(6點半左右)打去, 佢收左鋪, 問唔到
我唔知啊, 幾多錢都會

回復 16179# 的帖子

希望你冇事啦
只係傷風~
我聽日都打去問下

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-5 18:58 發表 如果真係花,你個case都好利害,因為都差唔多七年1
Dr. 都話一半半,但做了test証實係。

如果有咩事我會同CHING們講
後悔太遲, 有事真係會BLAME自己一世
師兄們可以有家庭老婆 就要好好珍惜啦

回復 16182# 的帖子

唉, 我同你都唔多年齡,
而家睇家庭醫生順便拎意見...

岩岩問左個家庭醫生,
佢話咁樣中既機會好細, 個心定左...
係等埋個兩次快速測試就叫大至上冇事...

雖然話未必中, 但唔知係咪心理作為,
覺得鳩痕痕,同埋粒丸痛...

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-5 16:51 發表
如果時間許可,睇政府先
好老實講句,政府醫生唔會特登拖你症,因為無利益衝突
私家醫生,始終有誘因拖你賺多齱C
問題係政府果到唔會做冷凍
滴藥水, 滴幾次既效果都唔夠做一次冷凍

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 22:21 發表
雖然話未必中, 但唔知係咪心理作為,
覺得鳩痕痕,同埋粒丸痛...
心理作用多, 放鬆

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-12-5 23:41 發表 心理作用多, 放鬆
我都學緊放鬆,
其實好多野細細個就有(丸痛, 包皮有粒粒,同條包皮筋痛), 全部都係未有性經驗之前就出現過...

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-6 00:13 發表
我都學緊放鬆,
其實好多野細細個就有(丸痛, 包皮有粒粒,同條包皮筋痛), 全部都係未有性經驗之前就出現過...
我包皮都有好多好細既粒, 醫生話係珍珠疹同曭o脂粒

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-5 18:51 發表

我都係有D慢性腹瀉,已經2個星期都係咁
唉上網睇D人話A 都會係咁, 我呢2,3個星期又食唔落,瘦左幾KG
如果真係A左咁點算....
aids 雖然係不癒之症, 但唔係不治之症
如果真係中左, 定時食藥, 可以推遲2~30年先發病

不過講係咁講, 驚就真係一定好驚架啦
因為我都緊梗, 我過幾日就去做快速測試了

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-12-5 23:40 發表 問題係政府果到唔會做冷凍滴藥水, 滴幾次既效果都唔夠做一次冷凍
我意思係由政府斷症

琴晚發夢政府打電話叫我去睇報告
同埋思歪想揭發我中招......
但報告又唔關花同A事。

可能琴日上多謝苳j家,
日有所思,夜有所夢......

回復 16192# 的帖子

師兄你真係好緊張wo,

而家出去政府個邊check, 希望冇事。
大約要幾耐會知有冇事架?

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-6 10:23 發表 師兄你真係好緊張wo,
因為花的潛伏期好長
這幾天覺得條JJ好似,怪怪]
有時覺得痕呀,"拿"呀,痛呀。

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-6 12:25 發表 而家出去政府個邊check, 希望冇事。大約要幾耐會知有冇事架?
我覺得起碼半年
因為花真係好耐。
所以我到宜家仲係驚花
每晚沖涼都check JJ

回復 16195# 的帖子

有冇話咩生粒粒啊?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。