推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-5 15:20 發表 你講果兩點係正常好多男人都有曾經有醫生話係椰菜,比鷖臚籈睆w,爛JJ爛鰲X星期
我原本個兩粒係包皮條"筋"既左右,
但而家個兩粒係正包皮度...
同埋有時都會覺得痕

回復 16145# 的帖子

師兄,如果想平平地做個檢查,
係咪去政府診所度排就得架啦?
Thx...

回復 16146# 的帖子

我個D菜花生係大脾內側- -,唔該哂師兄們,已約DR.HO 今個星期睇了

我早幾日去完政府,入去只係驗血,要第三個星期先有REPORT,
我話普通科醫生話我有菜花,個醫生比藥水我查,攪到我損9哂,
佢話咁損睇唔到架WOR,3個星期後番黎先幫你睇睇啦....,
我想問,其實大脾內側生既機會大唔大...

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 16:13 發表 我原本個兩粒係包皮條"筋"既左右,但而家個兩粒係正包皮度...同埋有時都會覺得痕
你果包皮兩粒就唔清楚喇

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 16:17 發表 師兄,如果想平平地做個檢查,係咪去政府診所度排就得架啦?Thx...
政府果度就咁去就得
免費

引用:
原帖由 Hohostar 於 2012-12-5 16:40 發表 我個D菜花生係大脾內側- -,唔該哂師兄們,已約DR.HO 今個星期睇了
如果時間許可,睇政府先
好老實講句,政府醫生唔會特登拖你症,因為無利益衝突
私家醫生,始終有誘因拖你賺多齱C

引用:
原帖由 Hohostar 於 2012-12-5 16:42 發表 我早幾日去完政府,入去只係驗血,要第三個星期先有REPORT,我話普通科醫生話我有菜花,個醫生比藥水我查,攪到我損9哂,佢話咁損睇唔到架WOR,3個星期後番黎先幫你睇睇啦....,我想問,其實大脾內側生既機會大唔大...
我兩年前同你一樣!
條JJ爛鰲X星期,我仲寫信投訴個醫生。
最尾係無中花。

至於大脾,你睇政府醫生先。

回復 16154# 的帖子

已經睇左政府,3星期後等報告,
今日心掛掛,自己去WATSONS買左AIDS 自己驗個D黎驗..
陰性...可惜現在只是第4星期..起馬之前去玩冇惹到AIDS..放心小小..
自我安慰...- -

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-5 16:48 發表 政府果度就咁去就得免費
多謝師兄解答,係咪只要係門診就睇得..?
我都知好多野問...唔該咁多位

回復 16157# 的帖子

每日分2節,朝早一轉,下午2點一轉, 未睇過要排隊拎飛,職員話每節只會睇15個新証,
我個日1點45分到,已經有幾位師兄們排隊了....

引用:
原帖由 Hohostar 於 2012-12-5 17:07 發表 每日分2節,朝早一轉,下午2點一轉, 未睇過要排隊拎飛,職員話每節只會睇15個新証,我個日1點45分到,已經有幾位師兄們排隊了....
我見到佢個網有得預約,
係咁預左就唔駛排新証...?

thx a lot

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 17:11 發表 我見到佢個網有得預約,係咁預左就唔駛排新証...?thx a lot
咁我又唔知WOR- -我冇預約直接上去,,,,,,

回復 16160# 的帖子

唔該晒師兄解答
你而家情況點啊?

回復 16161# 的帖子

大脾內側粒粒重係到,好似多左小小,
星期六睇DR.HO, 睇下係咪真係菜花羅...
我DOWN左好撚多日,不過宜家心情樂觀左..
唔中都中左,,,以後好好做人...快D醫好佢,希望唔好復發....

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 17:00 發表
多謝師兄解答,係咪只要係門診就睇得..?
我都知好多野問...唔該咁多位
http://www.dh.gov.hk/tc_chi/tele/tele_chc/tele_chc_shcm.html
留意時間

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 17:11 發表
我見到佢個網有得預約,
係咁預左就唔駛排新証...?

thx a lot
唔駛約。你walk in都得。
我當年第一次去都驚over15個,所以下午一點幾就排。

回復 16164# 的帖子

唔該晒師兄!
而家真係好撚不安

回復 16162# 的帖子

希望你會盡快康復,
當呢個係一個重生點, 之後重新做人啦

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-5 15:25 發表 定係你幾年前果灡琤賒曮Y花最近出果囓係花?你最近半年有無去玩?
結婚之后都無玩,如果知道係花就唔會生BB住了。
不過都係等BB出世再講。我怕影響佢。煩

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 13:29 發表
唉,
十一月中左右去左叫雞,
有玩環保吹,
到而家大約三星期, 有屭{瀉同好眼訓,
琴日仲燒左個幾鐘之後冇事,
我條j細個開始, 係反包皮個條筋度有"傷口",
冇流血, 唔係大力反到盡都唔痛,
到目前唔似有其他病, 係 ...
我都係有D慢性腹瀉,已經2個星期都係咁
唉上網睇D人話A 都會係咁, 我呢2,3個星期又食唔落,瘦左幾KG
如果真係A左咁點算....

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 17:52 發表
唔該晒師兄!
而家真係好撚不安
我好明白你心情,
因為我剛經歷3個月5日......
都仲驚緊中花

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-5 18:51 發表

唉上網睇D人話A 都會係咁, 我呢2,3個星期又食唔落,瘦左幾KG
我都係驚中A...
唉...
BTW, 師兄你幾時去驗?

引用:
原帖由 向前看 於 2012-12-5 17:59 發表
結婚之后都無玩,如果知道係花就唔會生BB住了。
不過都係等BB出世再講。我怕影響佢。煩webkit-fake-url://074222E3-8967-4517-9B25-C7B1DF475042/imagegif
如果真係花,你個case都好利害,
因為都差唔多七年1

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-5 18:51 發表

應用唔關事,你多疑

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。