推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 17819# 的帖子

Thx stanleysex

大家努力, 好多師兄都好返. 加油!!!!加油!!!!小弟都抗戰中. 應一年半載可以痊癒.呢件事學會了正確人生觀. 人結了婚不再一個人的世界, 係一個家庭的世界. 舊時以為有錢交老婆,家人生活無憂就可以, 原來係錯. 應為生活無憂 (最基本), 老婆及仔女生活開心, 事事以家為中心, 多了解家人. 錢係要抓又要洗. 按摩, 洗腳, 夜店呢世都唔會再去. 唔係錢的問題, 一萬幾千好多人都可以一次過洗, 問題係還有家人. 點都係留返錢俾仔女學野.(做有用的事)

個個都好返啦?靜了好多。
5月19日, 15樓會搬去尖沙咀。

同意師兄的說法,自出事以來,對家庭的觀念改變了不少!
祝大家早日康復!

今天上去15樓做冷凍, 可能上星期上上海公幹太辛苦, 之前囍嚍蔥o。所以要重手齱C雖然有心理準備不過都真係幾痛!  希望快囍n啦。Doctor Ho 就快會搬,五月十九之後就要到尖咀見佢。希望各位兄弟早日康復,身體健康。

各位未康復駼ros努力,希望在明天。
康復駼ros要真惜家庭,祝身體健康。

係指壓中左招, 應該係淋/非淋
上個禮拜左面粒睪丸1又腫又痛又硬, 痛到入醫院.
開頭以為係睪丸扭曲,完全冇想到左中招, 因為尿道炎唔嚴重, 到睪丸發埋炎先知死
食左一個星期抗生素好返好多, 但粒睪丸仲大過右面.
岩岩再睇皮膚科, 醫生話似淋/非淋, 即刻打左支針, 開左5日另外既抗生素比我
醫生話要遲d再驗, 但都可能驗唔到, 因為病毒走左去睪丸
真係知錯 叫雞真係哂錢又傷身

回復 17829# 的帖子

问题唔係好嚴重,會好番。

其實個個都會變, 呢單野敎了我一樣野。 就算我真的出了問題, 家中的小朋友還要生活, 只有錢可以幫到自己及家人。 所以現在要的都為點樣可以抓錢。

何醫生真係好人, 有問必答, 在此再次謝過。

我都病了6個幾月, 有三個月無出花, 但真的要出你都無法。 現只有何醫生可以幫手。 真的希望如他所說, 己入直路。

2014年03月又出了紅印在個頭(紅及亮的), 又要靠何醫生啦。

現擦了約4日藥, 希望可以好快正常返。

祝大家早日痊癒。
引用:
原帖由 hkgppl 於 2014-4-23 12:02 發表
同意師兄的說法,自出事以來,對家庭的觀念改變了不少!
祝大家早日康復!

引用:
原帖由 又行錯路 於 2014-4-26 17:題。7 發表
其實個個都會變, 呢單野敎了我一樣野。 就算我真的出了問題, 家中的小朋友還要生活, 只有錢可以幫到自己及家人。 所以現在要的都為點樣可以抓錢。

何醫生真係好人, 有問必答, 在此再次謝過。

我都病了6個 ...
努力,好番只是時間问题

回復 17829# 的帖子

指壓有事? 其實我想問指壓/141 有幾大風險

小弟係呢度新手。
簡單講下我情況,我3月頭做左冷凍,
一直都無見復發。可能上星期放復活節假夜訓左,同飲左杯啤酒。早幾日發現之前一個舊位有一個好細好細既突起白點,心情即刻down晒!可能習慣會檢查,所以發現得早,得一粒。我知呢個係復發,依家我有d問題想師兄們俾下意見。
1. 我之前已去過衛生科,已check a &梅都無事。因為我做左冷凍先去睇衛生科,所以未試過搽藥,只check 以上既野。
2. 我都係做左冷凍先知道大家有睇開dr Ho ,我之前睇鶩茪@次太貴成4300,根本無能力再M佢覆診。我已打電話約dr Ho ,但要等到9號先得。

依家好想問下各位,我應該去衛生科搽藥,定係等到9倌雁@見dr Ho?因為係人都想一發現就整走佢,我擔心等越耐,佢越來越大同多。。。

定係出面買疣定x搭?呢幾日好不安,希望有解答。

相關搜索目錄: 啤酒

仲有睇返之前d師兄有講wartec or Aldara ,係咪買呢d試左先?

因為發現算早,呢點都係1-2mm大,同埋無咩點突出。有無師兄有經驗?

同意師兄見解。我又停了一個月。觀察中。

quote]原帖由 byestar12345 於 2014-4-28 22:24 發表

努力,好番只是時間问题 [/quote]

有文章講過,冷凍到bio-feed先有用。冷凍應最有效,接著是電或激光。

引用:
原帖由 又行錯路 於 2014-4-30 17:56 發表
有文章講過,冷凍到bio-feed先有用。冷凍應最有效,接著是電或激光。
師兄,你意思咩都唔好試,等Dr Ho個日做冷凍??

回復 17839# 的帖子

始終都係冷凍深入, 有效. 疣定寧初起細粒都有效, 不過要隍灡伅‘見效( 因人而異). Wartec 已經停產, 有錢亦買不到

安全起見, 一定要用冷凍或激光啦, 唔係真係好容易翻發, 因為藥水唔夠深入去清同好容易整損埋自己擴散開去, 到時又發炎又其他, 所以最好唔好用藥水

多謝Stanley &sbllade意見,自己今日都去左藥房問都話wartec無貨,如果有貨相信應該放枝看門口。試下M多幾間先!
我做過冷凍,我都覺冷凍有效!之前有四粒,冷凍之後都幾日就清晒。自己都諗住唔復發。
點知。。。唉!
其實自己上年年尾已發現莖位有一粒,最初無知唔識呢d係花,以為係一d肉既增生。直到第二粒3月發出先知有問題!
鶖犰n驚已經野到女友,又唔敢問口。。後尾知道女友幾年前已打左hpv疫苗,加上到依家都唔發覺佢有疣。。我無做hpv test,相信係四合一其中之一卦。其實當初諗法係,自己中左自己受,唔好累到身邊人。

既然幾位師兄意見,我一直耐心等到dr ho 鶪憿A希望唔增多就好啦。

今日突然見到長了兩粒新的, 新位置。還以為有半年了,應該開始好,點知仍會有新位出,心灰了。我本身不煙不酒,但工作關係,長期ot 不夠唌A加上最近失眠,可能這樣恶化了吧! 而我明天開始要到上海工作三個星期,想MDr Ho 都冇機會,希望工幹期間別再恶化下去。好驚呀!!!

今日突然見到長了兩粒新的, 新位置。還以為有半年了,應該開始好,點知仍會有新位出,心灰了。我本身不煙不酒,但工作關係,長期ot 不夠唌A加上最近失眠,可能這樣恶化了吧! 而我明天開始要到上海工作三個星期,想MDr Ho 都冇機會,希望工幹期間別再恶化下去。好驚呀!!!

引用:
原帖由 sblade 於 2014-5-1 20:34 發表 今日突然見到長了兩粒新的, 新位置。還以為有半年了,應該開始好,點知仍會有新位出,心灰了。我本身不煙不酒,但工作關係,長期ot 不夠唌A加上最近失眠,可能這樣恶化了吧! 而我明天開始要到上海工作三個星 ...
師兄唔係四月M完dr ho冷凍完咩?
即係再新增左兩粒?

引用:
原帖由 sblade 於 2014-5-1 20:34 發表 今日突然見到長了兩粒新的, 新位置。還以為有半年了,應該開始好,點知仍會有新位出,心灰了。我本身不煙不酒,但工作關係,長期ot 不夠唌A加上最近失眠,可能這樣恶化了吧! 而我明天開始要到上海工作三個星 ...
師兄唔係4月去左Mdr Ho 冷凍咩?
即係依家再有新增?

Yes, 再新增左兩粒 !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。