推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

C-Hing們會唔會同另一半坦白? 我可能中左招,現好担心,唉!

引用:
原帖由 gogo124 於 2014-3-15 21:33 發表
邊度搵 DR HO? 有冇佢資料?  秘尿專科?謝謝大大
前十頁好似有, 依度唔比post醫生全名, 旺角惠x中心啦

引用:
原帖由 gogo124 於 2014-3-16 05:33 發表
邊度搵 DR HO? 有冇佢資料?  秘尿專科?謝謝大大
性病唔係睇泌尿科,係睇皮膚科(皮膚及性病專科)
Dr. Ho係皮膚科醫生

唔經唔覺好多Ching的花花冇發作幾年,應該都已經好返晒,中左花花的唔洗咁擔心,睇醫生有適當治療,耐心等一年半載,就會冇事

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-12-17 23:59 發表

其實經過咁多年依版同醫生講既經驗, 網上面同醫生既理據話正常8個月後都有機會疣先出黎, 但正常好低, 有就會好快出黎, 不出一個星期就會出, 近來看到多左兄弟係度post諗翻起8年前係度既我, 真係好驚好驚想自殺想 ...
師兄你真係好好心地,我係11年既舊人 ,中非淋都係睇DR HO好的,

新人如果唔開心想搵人傾訴都可以隨時PM我傾下

由去年11月, 發現包皮系帶上長了一粒半MM大小的疣,差不多4個多月了; 現在病況仍是反覆。 可能最初處理方法不當吧,最初發現時我找平日睇開的家庭醫生。他幫我查了些藥後,3天疣就死了脱落,那時以為雨過天清。豈料2個月後,同一地方,疣再出現,這次立即轉看 Dr Ho。他幫我做了冷凍把疣處理掉。但Dr Ho 提醒我,有可能病毒已擴散開了。結果兩星期後,在龜頭面上發現兩點不到半MM的紅點,再看Dr Ho 確診是新病灶,立即再做冷凍。可能有過上次的經驗,這次不覺得很痛。到今年3月中再找 Dr Ho 覆診,檢查時發現包皮系帶似有復發即像,龜頭面上似有新病灶。這次 Dr Ho 說會落重手一些,結果冷凍後我痛得站不起來。到現在兩個多星期了,傷口尚未瘉合,同時發現,2月冷凍的位置似有復發徵像。個心當堂灰驉C其實我想即刻再約 Dr Ho

不過下星期要掃墓,又要去上海工幹 ,之前冷凍傷口尚未好,再冷凍多次的話,痛住出外我又不想,不理他我又心掛掛驚惡化,真係好煩惱。但最烦的是,公司想派我長注上海! 帶住個病上到去我真係不知點算。想推又推唔甩,又不能同家人朋友同事講話自己有病唔想上去。真係好想即刻死鼳\,一了百了唔駛再煩。

引用:
原帖由 sblade 於 2014-3-30 18:56 發表
不過下星期要掃墓,又要去上海工幹 ,之前冷凍傷口尚未好,再冷凍多次的話,痛住出外我又不想,不理他我又心掛掛驚惡化,真係好煩惱。但最烦的是,公司想派我長注上海! 帶住個病上到去我真係不知點算。想推又推 ...
sdlade兄我可能之前有疣時冷凍得多, 都無哂感覺, 所以個時我就算成日出trip都無理, 不過所以都話出疣開始到最後都唔好用藥水, 藥水唔夠深入, 當年就係咁拖左我好多時間同錢, 真係諗翻起都心傷, 不過經過依度最長時間既5年都好翻哂, 你放心啦正常早d睇用冷凍或laser會正常1-2年內會好翻哂既

引用:
原帖由 maksim169 於 2014-3-29 01:20 發表

師兄你真係好好心地,我係11年既舊人 ,中非淋都係睇DR HO好的,

新人如果唔開心想搵人傾訴都可以隨時PM我傾下
老實講之前有病時個5年都係依度好多兄弟陪我過, 吾係個5年真係好辛苦! 希望好似粥福香港廣告甘啦哈哈!!

相關搜索目錄: 廣告

多謝Stanlsex 兄,全賴有你一路留守在此,指點迷津才沒有那洶葽W。

本人2012年11月冷凍到現在沒有復發。
回想起之前很是恕腄A很了解兄弟門的心情,叫兄弟盡量唔好想咁多我以前都做唔到。
唯一可以減壓是如果有疑似新疣或想檢查下之前有疣的位置,而經濟上許可,去見下Dr. 都好D。

引用:
原帖由 sblade 於 2014-3-31 02:56 發表
不過下星期要掃墓,又要去上海工幹 ,之前冷凍傷口尚未好,再冷凍多次的話,痛住出外我又不想,不理他我又心掛掛驚惡化,真係好煩惱。但最烦的是,公司想派我長注上海! 帶住個病上到去我真係不知點算。想推又推 ...
傻豬嚟既.
上海醫性病.
去醫院搵醫生搞埋得咯

15號去完玩
之後個大脾內側就KEEP住痕痕地
宜架好怕有事 請問有咩醫生好? 我想去搵DR. HO 不過佢又好似好FULL咁
好想快D搵個醫生檢查一下

請問...如果有性病 應該要點處理個人衛生.
我同屋企人住 我好怕我D污糟底衫褲會傳染到屋企人

引用:
原帖由 minicct 於 2014-4-3 20:16 發表
15號去完玩
之後個大脾內側就KEEP住痕痕地
宜架好怕有事 請問有咩醫生好? 我想去搵DR. HO 不過佢又好似好FULL咁
好想快D搵個醫生檢查一下

請問...如果有性病 應該要點處理個人衛生.
我同屋企人住 我好怕我D污 ...
內則邊到? 近陰囊?
衣服傳染性病機會近乎零,唔洗擔心

引用:
原帖由 Roby123 於 2014-4-5 17:07 發表
內則邊到? 近陰囊?
衣服傳染性病機會近乎零,唔洗擔心
內則岩岩 "脾啦" 位 宜架個袋底都有D 時痕時唔痕...

肛肛口又有粒野痛痛地..唔知咩黎...

引用:
原帖由 minicct 於 2014-4-6 14:53 發表

內則岩岩 "脾啦" 位 宜架個袋底都有D 時痕時唔痕...

肛肛口又有粒野痛痛地..唔知咩黎...
一粒粒有機會係花,但花多數唔痕唔痛,睇下醫生好D
記住千期唔好睇政府,如果係性病你個病歷就跟你一世,考政府工大機構都查到你有性病

引用:
原帖由 Roby123 於 2014-4-6 23:07 發表
一粒粒有機會係花,但花多數唔痕唔痛,睇下醫生好D
記住千期唔好睇政府,如果係性病你個病歷就跟你一世,考政府工大機構都查到你有性病
今日打左去預約15/f 為左就星期六 要等到26號先有得睇 有無兄弟去做過full set 檢查 知唔知大約幾錢? 我見另一道要$2900(唔包 check 肝炎)

引用:
原帖由 minicct 於 2014-4-7 23:36 發表

今日打左去預約15/f 為左就星期六 要等到26號先有得睇 有無兄弟去做過full set 檢查 知唔知大約幾錢? 我見另一道要$2900(唔包 check 肝炎)
驗愛滋,乙肝有機構提供免費測試,呢D錢無謂浪費

wartec停產了! 不確定停產的真正原因, 也就是從此不會再有wartec 了 !

請問DR HO 是在惠豐中心那個嗎?

祝各位兄弟姐妹身體健康!

引用:
原帖由 2burn 於 2014-4-12 07:29 發表
請問DR HO 是在惠豐中心那個嗎?
是的, 15F那個..

近排冇乜兄弟發言。
好番好耐的都請發翵央A鼓勵黚Z兄弟。

引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-4-14 18:24 發表

是的, 15F那個..
Hi all brothers,

My case is serious since wart started Dec.2013 ... Now is recovered alll .. I have worry about it ..

Now is okay and please belive Dr. Ho... My case is assist from Dr. Ho ..

Don't worry this wart can recovered but need around 9 months to 1 year. I started resume my job since Sep.2013 and all well

Wish you all guys okay and thanks Stanleysex again and again

Eric

引用:
原帖由 byestar12345 於 2014-4-14 23:42 發表
近排冇乜兄弟發言。
好番好耐的都請發翵央A鼓勵黚Z兄弟。
Hi all brothers,

My case is serious since wart started Dec.2013 ... Now is recovered alll .. I have worry about it ..

Now is okay and please belive Dr. Ho... My case is assist from Dr. Ho ..

Don't worry this wart can recovered but need around 9 months to 1 year. I started resume my job since Sep.2013 and all well

Wish you all guys okay and thanks Stanleysex again and again

Eric

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。