推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

剛剛洗白白,發現上次有問題的地方好似又有問題。又是表皮下,但有明顯扛起。咁是否又返發╮(╯_╰)╭??

回復 17772# 的帖子

凸起, 基本上是還源

Hope all of u get well soon!  Be positive ching

約有幾大直徑? 凸起手摸到有起級? 位於那?

這病真是要努力,唔煙唔酒,早睡。大家努力。
引用:
原帖由 sblade 於 2014-1-19 00:09 發表
凸起, 基本上是還源

各位師兄
唉...做錯事心理壓力真係好大
我想做個全面d既檢查
去情性度做可靠嗎?

計到今日先一個月空窗期
其實準唔準 唔去驗又好忐忑
真係好驚A/梅/花

引用:
原帖由 yujue1 於 2013-12-2 22:16 發表
DR HO 換過4種藥都冇用, 宜家叫我用類固醇.   又有另外一個醫生話我睇太多醫生 用太多藥, 搞到龜頭敏感...

唉, 大家有類似經驗嗎?  (紅班持續不退)
紅班,定紅點?
我有紅點一年了..重未好

回復 17776# 的帖子

多謝師兄,希望你都早日康復。今曰上Dr.Ho 處做冷凍,叫我下個月復疹,如果半年內冇再翻發,即係康復了,希望真是這樣吧!

回復 17778# 的帖子

红斑。範圍都大但 顏色不算深。快半年。醫生叫我唔好理佢。

都唔知是咪中招,有無C兄8個月之後先出花??

ching有野想請教, 我之前有D 粒粒去凍左
DR HO話係珍珠疣

我1月6號凍, 都而家傷口好似未好晒
好幾痕下, 想請教下係咪正常呢?
因為真係幾痕......

祝各位身体健康.
早日康復.

回復 17783# 的帖子

多謝Ching, 祝你新年快樂身体健康,祝大家早日康復

各位師兄,祝大家身體健康,早日康復!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2014-1-31 17:24 發表
祝各位身体健康.
早日康復.
老友而家你點呀? 準備拍拖未呀哈哈!

引用:
原帖由 masterray 於 2014-1-25 09:06 發表
都唔知是咪中招,有無C兄8個月之後先出花??
正常好少8個月後先發出黎既, 通常都好快出既

引用:
原帖由 stanleysex 於 2014-2-8 01:31 發表

老友而家你點呀? 準備拍拖未呀哈哈!
無乜特別, 正常生活.
無拖拍

引用:
原帖由 Alexhiu 於 2014-1-21 21:31 發表
各位師兄
唉...做錯事心理壓力真係好大
我想做個全面d既檢查
去情性度做可靠嗎?

計到今日先一個月空窗期
其實準唔準 唔去驗又好忐忑
真係好驚A/梅/花
有冇興趣過黎我地機構做下檢查呢?
我地梅毒測試個空窗期係45日,不妨上黎驗下啦!!

我地仲會有職員作輔導,同你傾番你既情況,嘗試了解你既憂慮!

打23946677預約啦!

詳情可去以下網址睇下!

http://men.org.hk/test2.asp

十日前有帶套吹同做。即晚發現有粒走米或暗瘡齔w粒鶶捲穭互q。
不痕不痛。
過髐@個星期,無破無水無鴃C
表皮漸乾同開始謝。
請問會係嗎?
今日已去私家做test。
但都好擔心。
謝謝。

相關搜索目錄: 暗瘡

不同性病是有不同的空窗期, 過早做檢查有機會出現假陰性, 以致影響/延誤日後治療。各類性病的空窗期如下:
淋病:2-3天
衣原體: 2-4星期
\疹: 5-6天
椰菜花: 3星期-3個月
愛滋病: 90天
梅毒: 45天
如果有懷疑, 請盡快做檢查, 消除疑慮!
若有任何疑問, 請與我聯絡。

我1月7日去玩懷疑穿套,我囉出黎果時無見有爛,入面仲有精既,但我見到佢下體有白色既野圍住佢既唇邊…禁我就1月29去去油麻地投案,驗到依原體,到上個禮拜發過一次燒39度,燒左4個鍾,感冒,頭痛,大便接近水狀,病左5日好d,但仲有肚痛,我去油麻地驗既野今日有結果2樣都係陰。我就黎死喇,咩都出哂黎,好次中左禁

师兄DR HO有资料吗

有趣有趣

回復 17786# 的帖子

stanley 兄

你最近點呀? 我好耐無上來,都好多人中招,

又新發現,好灰。

病了5個月啦,都係少少扛,白色的。

幾時先正常。

邊度搵 DR HO? 有冇佢資料?  秘尿專科?謝謝大大

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。