推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 teddyboy 於 2007-10-11 22:43 發表
唔好意思,其實我都有睇之前既報告
不過我都想confirm呢個場係咪唔會有大開?
因為我唔想開大又唔想囡囡黑面
同埋如果我早上9,10點去既話多唔多人,幾多錢&有咩好推介?

唔該哂各位brother~
Yes, the regular service is hj + bm, not ml, which costs 408.

(ML is offered by a few bgs to returning customers as a bonus only. )

If you go at 早上9,10, I am not sure if there are any bgs to serve you wor.

(轉貼)

新興閣 發仔

近排 新發現  樣sweet 聲O爹  仲揼得好舒服 wor

Has anybody tried her?

I dont think BG will back b4 12:00am woo, HK not like Macau, no morning shift, even locker boy not back la. If someone dont want big meal, why dont tell manager directly, she may offer a vegi BG to u, but maybe >40!!

以前聽說尼間場夜更一些女會留至中午, 故可服務早上的客(情況就好似一百零九號九樓一樣), 但而家就唔知.

This sauna place don't offer big meal, also they have bg service between 9:00 am to 12:00 pm, because they are 24 hrs service
SamSam

多唔多人日頭去呀..!?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-12 03:42 發表
以前聽說尼間場夜更一些女會留至中午, 故可服務早上的客(情況就好似一百零九號九樓一樣), 但而家就唔知.
而家仍然係咁, 每朝都留兩三個 bg 睇門口, 所以新興閣變相等如 24小時服務 !
我就試過幾次朝早6, 7 點想泵骨, 最終都係上新興閣, 因為肯定仲有得泵 !

I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-11 23:39 發表
(轉貼)

新興閣 發仔

近排 新發現  樣sweet 聲O爹  仲揼得好舒服 wor

Has anybody tried her?
I had tried her on last Friday.
She is on night shift.
She offered me to shoot twice without my request.
Both part I and part II are good. Young and talkative
However small breasts.

* 仔係咪 新嘅no呀..!?

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-10-13 13:44 發表

I had tried her on last Friday.
She offered me to shoot twice without my request.
Both part I and part II are good. Young and talkative
Thanks.

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-10-13 13:44 發表

thanks report
睇黎又好似幾好喎

可以發2次炮又真的幾好喎!ThX

多謝兄弟提供日or夜班???

引用:
原帖由 moman 於 2007-10-15 07:38 發表
人家咪講o左係night shift o羅!

(又轉貼)
擒日去左9樓揼骨
遇到件8X,技術樣貌一般
但第二PART時,吾知係咪啱傾
佢竟然吾帶袋問我吹
係到揼咁耐都未試過

........................................
大家估唔估到8X ?  

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-16 07:59 發表
(又轉貼)
擒日去左9樓揼骨
佢竟然吾帶袋問我吹
係到揼咁耐都未試過

........................................
大家估唔估到8X ?   ...
咁咪好易中招???

引用:
原帖由 playplayplay 於 2007-10-16 14:40 發表

咁咪好易中招???
吹o下o者,冇o甘易o卦,
做就唔好咯!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-16 07:59 發表
(又轉貼)
擒日去左9樓揼骨
佢竟然吾帶袋問我吹
係到揼咁耐都未試過

大家估唔估到8X ?   ...
DAY OR NIGHT
rraayy

尋日早收走左上去試左之前好多兄弟推介的*(

簡評如下:
外表: 6.5/10 - 約26 - 29掛,不過把聲非常中女,由於佢都算多嘢講,亦令小弟性趣減低
體形: 6.5/10 - 32 -33b倒,有少少肚腩,但皮膚幾滑
技術: 6.5/10 - part 1 ok 中力, part 2 有vas
態度: 7/10 - 冇偷懶且非常熱情,係敢主動嘴我 (可能我保守,反而有d唔慣,喜歡熱情的兄弟可能啱)

反啅指數: 6.5/10

簡報完畢

'佢都算多嘢講,亦令小弟性趣減低'

她電曲了髮,樣比以前c9 左d.

小弟終於都試過..
可能小弟黑仔&去既時間唔好..有麻麻地既回憶
最無奈係個阿伯拎條毛巾俾我佢唔小心整跌落地下...之後佢竟然若無其事執返起俾我...要我自己開聲.."唔好意思呀,可唔可以俾過條我呀.."

..............

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-10-16 02:14 發表

人家咪講o左係night shift o羅!
問過,職員答8仔是早更wor.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-18 23:49 發表

問過,職員答8仔是早更wor.
佢地都好似冇話係8仔喎 ???? 佢後尾咪講句

大家估唔估到 8X ? ..........

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

咁即是什麼no,????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。