推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

在機場玩最重要是講心情
及囡囡的服務如rpp等
有時動作引人都可令你想入非非.....wo..

Hi 白貓兒 ,

Do you know where is the 日更女經理go?
My favorite go with her.

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-11-1 11:30 發表
Hi 白貓兒 ,

Do you know where is the 日更女經理go?
你也很重情wor...

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-11-1 19:30 發表
Hi 白貓兒 ,

我唔見左佢手提no.

貓兄有一手連經理手提號碼都有!

引用:
原帖由 pb716 於 2007-11-2 02:34 發表
貓兄有一手連經理手提號碼都有!
貓貓一向都係我o地o既『指路燈』o黎o架啦!

試 &! . 新到北中女,Part 1 普通 part 2 普通有BM .

結論..普通 :bird:

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-11-1 19:30 發表
Hi 白貓兒 ,

bro,macaulee,,if you know your favorite go yo where and know no..please e- mail for me  thanks
rraayy

引用:
原帖由 macaulee 於 2007-11-1 11:30 發表
Hi 白貓兒 ,

有消息啦
e咗貓未???

引用:
原帖由 pb716 於 2007-11-4 00:33 發表

有消息啦
e咗貓未???
即係點呀?
我點樣可以知道呀?
我無理由問呀 Dick.
Last night dup 我條女都唔知/講

最近聽果度啲人講..有4個新囡囡..有冇人試過...no.好似係9x號...

由我既新POST轉貼.此囡囡樓上#811師兄所講既9X

2/11 新興閣開心之行

上個星期五出左糧身痕痕.諗住上去搵下發仔.果度D人已經開始認得我.原來冇人個樣好似我咁細個   

沖完涼就有一個壞消息...發仔DAY OFF/_\

去到休息室坐低之後唯有再做白老鼠.入房受死之前吔個腸腿米先.上路都好做一隻飽鬼.

見到個囡囡之後.烏燈黑火.有少少不祥之兆.點知個囡囡就行去D光位比我睇真D.

個樣老左D.不過一定係水準之內.人仔就細細粒.連我個膊頭都唔到.

不過對殺人燈真係人間凶/胸器.細細粒完全SHOW哂個北半球出黎.

對腿都唔差.長就當然唔長.不過一分贅肉都冇.而且滑不溜手   

佢見我細個.就問我幾大.我答完之後就話佢23.我諗.呢D場都有後生囡囡   

PART 1手勢唔多夠力.好似十二年冇食飯咁.連我賣飛佛既大脾筋都冇做.可能新黎報到.

點知一到PART 2就精神爽利.RPP幾乎R左4個字先肯收手.BM時豪情奔放.遊走全身.同我玩FRENCH KISS.鍚勻我上半身.耳珠都不能倖免.我見佢服侍得我咁足.就叫佢唔好同我BJ.雖然冇BJ,不過已經手口齊出做個上半身.
知道我就黎搞掂就開始慢慢黎.再一次錫我耳珠周打車輪.足足再玩左3個字我先將我欠佢既野完全釋放出黎   

之後就同我著褲.同我按左一陣頭就夠鐘.佢都肯再同我按多一個字先轉房訓覺.

第二日MORNING CALL之後休息室叔叔問我尋日HAPPY冇.聽佢講返原來呢條囡囡真係開工冇三日.真係廿幾歲.因為個老闆知乜囡先係我心水.專登彈一件後生新貨比我試.個大叔仲話呢件正野如果想開大就叫我即扑.

11月中會去多一次.如無意外應會返卓   

樣貌:7/10.雖然我嫌老.只因為我好細個.絕對係果個場既OVER AVEAGRE.

身形:10/10.S SHAPE.腰幼.滑不溜手.   

PART 1:5/10.新黎報到.不足之處應可改善.進步可期.

PART 2:9/10.豪情奔放.尤其你肯同佢FRENCH KISS兼錫頸.佢會當正你係佢條仔.開大首選.   

態度:7/10.對我甚為熱情友善及多言.不過唔係所以客人均好此SERVICE.於我7分.但係不能反映實際情況.僅供參考.

下次我會試下BJ同開大.唔知佢肯唔肯開大呢

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-11-5 06:16 發表

上個星期五出左糧身痕痕.諗住上去搵下發仔.果度D人已經開始認得我.原來冇人個樣好似我咁細個   

沖完涼就有一個 ...
咁即係9咩呀 ???

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-11-5 14:16 發表

沖完涼就有一個 ...
9X 係單數定雙數呀...!?!?!

Ching please PM 9X??? thanks

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-11-5 14:16 發表

沖完涼就有一個 ...
係o羅,睇到人心郁郁,
又唔講number,唔好o甘獨食好o番!

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-5 18:52 發表

係o羅,睇到人心郁郁,
又唔講number,唔好o甘獨食好o番!
哈哈 ............ 天使兄這間係戰機場嚟咋喎 ??? 你唔係淨係喜歡去 D
實牙實齒場咩 ???? ........

真理必勝,正義長存。......

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-11-6 21:24 發表

哈哈 ............ 天使兄這間係戰機場嚟咋喎 ??? 你唔係淨係喜歡去 D

非也..不只是手機場

相關搜索目錄: 手機

這bg我剛試了,

Ching pls give us the no pls

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-11-6 21:24 發表

o甘又唔一定o既...
o向任何場有好o野我都想試o架。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-7 00:49 發表
這bg我剛試了,
o甘有冇o野要發表呢?

引用:
原帖由 joe456 於 2007-11-6 22:49 發表

非也..不只是手機場
o甘就睇你本事咯!

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-7 02:05 發表

o甘有冇o野要發表呢?
試左了, 唔該哂Kyoto弟.

囡囡其實唔老, 佢係o靚妹,係場新出師.
之不過佢返左唔夠一星期就有D倦,
佢答你23才, 答我就22.
好有gf feel, 可愛, o爹,小鳥依人.但面和手太瘦.
有「車車」, 同我相擁在床上時
講講下開心得濟對腳在空中M下踢下幾搞野,
又好識tum人, 又話係走廊見到我好開心話可以做個靚仔,又話我入到房已經電親佢,
佢唱下光良「第一次」, 叫我學光良對住蕭廗V臨尾大聲講果句,佢自己又代入名字對我講翻.
不過佢因有點不適, 就應該無係我身上游走咁耐.
不過我覺得若麥多幾次, 我會悶.

另外, 原來佢有個friend亦新加入夜更, 又係9X,亦係o靚妹型,但俾佢多D肉.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-7 09:12 發表
試左了, 唔該哂Kyoto弟.
囡囡其實唔老, 佢係o靚妹,係場新出師.
之不過佢返左唔夠一星期就有D倦,
佢答你23才, 答我就22.
好有gf feel, 可愛, o爹,小鳥依人.但面和手太瘦.
有「車車」, 同我相擁在 ...
Thanks for report & PM. Just HJ? What was total cost?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。