推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 Juventus 於 2007-11-8 20:53 發表
足球卡每次去可有一個印,儲有三個印,跟住一次$328
哦~
即係積分咭?
買滿 $600 一個印花, 三個印花有野送?
張咭係咪 for this shop only?
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2007-11-9 09:46 發表

哦~
即係積分咭?
買滿 $600 一個印花, 三個印花有野送?
張咭係咪 for this shop only?
of course for this sauna only.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-9 09:55 發表

of course for this sauna only.
咁你地咪好多張印花咭囉~
かわいいは正義成長は罪幼○趣味は王道

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2007-11-9 10:24 發表

咁你地咪好多張印花咭囉~
應該話先後用過好幾張.
我過去一年都去過廿幾次了.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-9 10:28 發表

應該話先後用過好幾張.
我過去一年都去過廿幾次了.

我用完兩張就冇去咯,
仲要有一張係送俾我o架。

任勞任做,好呀..................................

琴晚上去兩位目標人物都上左鐘,介紹左do re mi 俾我!!

外觀中上身材ok,皮膚好滑仲有佢好靜好少講野.....

呢d場計part1有水準,原來之前o係廣州學師!!

part2俾心機但就只係指定動作冇咩激情冇咩驚喜!!

冇咩激情冇咩驚喜!!
只係指定動作,即係點樣Ching

引用:
原帖由 jeff20032 於 2007-11-10 10:59 發表
冇咩激情冇咩驚喜!!
只係指定動作,即係點樣Ching
你睇下[2/11 新興閣開心之行  ]入面大部份既激情場面都冇就係咁解~~~

C HING, CAN YOU PM NUMBER TO ME.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-11-10 14:32 發表

你睇下入面大部份既激情場面都冇就係咁解~~~
原來你想要果D

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-11-13 00:06 發表

原來你想要果D
Kyoto弟, 佢對你服務有無再堤升呀?

尋日試左^

簡評如下:
外表: 7.5/10 - 約25-26 把聲普通,唔算好聽
體形: 8/10 - 32 -33b倒,好手感,冇肚腩,皮膚幾滑
技術: 8/10 - part 1 非常ok 中力, part 2 在我同意下冇bj (因為佢都坦白話佢麻麻)
態度: 8/10 - 冇偷懶亦熱情,係敢主動親我面

反啅指數: 8/10

簡報完畢
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-11-13 13:46
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-11-13 13:46

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-13 09:08 發表

Kyoto弟, 佢對你服務有無再堤升呀?
邊有呀.呢排我要多D陪我老婆

引用:
原帖由 kensir 於 2007-11-13 13:39 發表
尋日試左^

係敢主動親我面
從多處報告睇, 似乎尼招係^仔耍家.

第一次寫,寫得唔好請見諒!

尋日下午試左@@
外表: 6/10 - 約30中, 把聲唔清楚,前後都冇講左10句野
髏形: ?/10 - 唔知點評分,唔係點比抽水
技術: 5/10 - part 1 唔係好夠力,part 2 全程茧菢m做,拿拿 臨搞掂
態度: 5/10 - 唔知係唔係因為第一次做,非常冷淡,亳不熱情,問一句,答一句
反啅指數: ?/10 - 大家自已諗

呢次主任推介唔係好掂,總之留番4舊水自已打飛機好過,簡報完畢!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-11-14 19:41
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-11-14 19:41

對你o既遭遇深表難過

係唔係呀dick哥推介比你.......

我都比佢老點過,米信佢.........

應該係阿Dick,戴眼鏡謘I

下次幾大都要等,最多係休息室訓著等!

yes........戴眼鏡的,少頭髮

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-11-13 00:06 發表

原來你想要果D
冇錯!!因為我咸濕~~~

引用:
原帖由 fonghua_lee 於 2007-11-14 12:55 發表
第一次寫,寫得唔好請見諒!

尋日下午試左@@
外表: 6/10 - 約30中, 把聲唔清楚,前後都冇講左10句野
髏形: ?/10 - 唔知點評分,唔係點比抽水
技術: 5/10 - part 1 唔係好夠力,part 2 全程茧菢m做,拿拿  ...
e.......唔似一向的@@....

尋晚試左 ! ) ! ...
外形唔錯..嬌滴滴..走哂油...都幾後生吓...
不過新手一名...part 1  no good 咩都唔識..
part 2 ..都係麻麻地..仲要著住整齊制服..
所以如果下次再去就唔再點喇..
如果你要樣貌嘅話都可以一試嘅..
外表: 8/10 - 約25-26
體形:7/10 - 32 -33b 冇肚腩,皮膚幾滑,不過要隔衣取物就唔掂
技術: 2/10 - part 1 新手一名,有要求者<next>
態度: 6/10 - 都算多嘢講..健談形..唔太怕羞..
反啅指數: 4/10
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-11-15 12:21
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-11-15 12:21

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-9 17:57 發表

我用完兩張就冇去咯,
仲要有一張係送俾我o架。
我有1張蓋滿3個印嘅,另外重有2張添。
明晚會再去。
白貓兄,可否pm9字頭個2位囡囡資料比我呀。

回復 #868 fonghua_lee 的帖子

Dont trust the guy (the one with glasses). I did follow twice his recommendations, both ended up no good. If go again, I would only take brothers' suggestions here or randomly pick a number. Definitely NOT those recommended by him.

早幾日,經介紹試了個新出師的小師妹 久拾壹,
樣子確是嫩口,身材平均 OK ,
park 壹 ﹕唔可以用熟練來形容,因在傾談時才知
她只在這場做了拾幾唔知係唔係 ?? 她重講話剛學
了揼嗰 park,而蹋背嗰 park 就話師父唔得閒,所
以留番遲些有時間再學 。
park 貳 ﹕又是好似未經訓練咁,但好處就是係自
動波解除任何防護裝置,當解除裝置後,手感非常
之好,絶對唔係會有一些 潛建物,總括來講這位
妹妹又好學同好好傾。

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 精品文章 2007-11-15 07:11
  • 白貓兒 威望 +60 精品文章 2007-11-15 07:11

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。