推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-1-12 21:21 發表

咁用張足球咭又點樣 ???
用卡都要328啦.

引用:
原帖由 macaulee 於 2008-1-12 14:13 發表
尋晚去完,Favorites 做緊 or 放假
Dick 哥介紹 %%.
樣+波 都係平平
廾到尾
好多口,不停講野,
初初十分鐘都 ok , 跟住佢聽左幾個電話,傾左十幾分鐘,就話無mood. 打飛機 la.
無錫 lilnlin, 無rpp, 無BM, 無b ...
再問下,
係米尼個bg?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

唔多似, 無咁深坑.皮膚黑d,手好鞋,無帶玉
佢話在 SHK 未夠半年

引用:
原帖由 雲尼斯達萊 於 2008-1-13 07:42 發表

tried ^) before

nothing special
But she is well reviewed by brothers here for her GF feel and good services in both part 1 and 2 wor!

引用:
原帖由 macaulee 於 2008-1-13 13:43 發表
唔多似, 無咁深坑.皮膚黑d,手好鞋,無帶玉
佢話在 SHK 未夠半年
Sorry, 那是以前的55了.

消息:  9/F 年尾大酬賓...

20/1 27/1 星期日兩天全日 $308
憑足球卡 / 呢幾日上過去送的邀請卡就會有以上優惠...

我估就咁上都一樣可以有...

其中一人有帶朋友去一樣可以...!!

報告:

終於試左另一位小師妹 (! ...
真人都OK順眼... 鄉音多D...
後生女... 皮膚滑又係細細粒...
以下報告不會與另一位小師妹比較!

PART I - 位置力水唔夠功夫... 但好有心機...
            沿途大家都有傾有講!!
PART II - 自動波除上身... RPP則甚為不錯...
             會由頸R落腳底!!  
             R左好耐... 又R袋袋... 攪到袋袋熱到呢....
             RJJ又會R袋袋大脾兩則... 又推棍棍但唔死攪JJ頭!! (有D手技)   
             大家都車左好耐... 最後除埋性感底底...
             囡囡是次不開大... 我玩夾腳出.. 爽!!

囡囡很注重衛生... PART II 前同我清潔好10隻手指...
總結... PART I 唔好有要求...
PART II 唔好開大... 頭段自動波俾囡囡攪你會好舒服!

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-16 01:09
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-16 01:09

插曲一支...
當晚dup完... 坐低食碗麵...
突然有幾位正義朋友上黎... 有男有女...
原來locker有客報警...

細聲打聽下... 原來有客臨找數發現唔見左錢包!!
佢自己都唔知究竟係9/F唔見... 定係之前上黎前食野時唔見左...

因為佢自己都唔記得邊到唔見... 故正義朋友亦只可備案了事...!!

不過故事亦反映一間場手腳乾淨的重要!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-1-15 20:47 發表
PART I - 位置力水唔夠功夫... 但好有心機...
            沿途大家都 ...
我玩夾腳出.. - I like it. How?

my report

我的report :

差不多上新興閣年多了,每次都是隨緣,熱們及不熱們的BG試了很多,我最喜歡的是推油and Dup,最近試過易8,推油and Dup都好好,very relax, 年青,good altitude.  不是靚女, 不肥。要享受按摩,可以考慮她。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-1-16 01:10
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-1-16 01:10

引用:
原帖由 petpetlover 於 2008-1-15 23:58 發表
我的report :

差不多上新興閣年多了,每次都是隨緣,熱們及不熱們的BG試了很多,我最喜歡的是推油and Dup,最近試過易8,推油and Dup都好好,very relax, 年青,good altitude.  不是靚女, 不肥。要享受按摩,可 ...
師兄,請問易捌返乜野更呢?

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-1-16 09:56 發表

Littlehorse大哥,
(!咩更?
有冇為你吹奏一曲呢?
佢返夜,
吹就請小馬答.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-16 10:00 發表

佢返夜,
吹就請小馬答.
唔... 佢問唔吹好唔好...
咁我又唔會強人所難既...
開到聲... 無所謂啦...

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-1-16 13:35 發表

咁似乎幾特別wor
有幾特別???
代友簡報...

昨夜朋友主動要求出撃... 去吧!! 勇者2人團出動!!
自己MARK的 (@不再講... 朋友點了 !)!

返工2個月... DUP SKILL就真係唔多得...
朋友話PART 2 好玩得... 囡囡算後生...
第一次無得開大... 估計再去會有機!!
身材就真係無咩... 唔好有要求...

PS: &&係大師父... 泰國人... 想part 1 & 2 都有good skill就可試試!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-1-17 02:06
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-1-17 02:06

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-1-16 17:26 發表

有幾特別???
代友簡報...

昨夜朋友主動要求出撃... 去吧!! 勇者2人團出動!!
自己MARK的 (@不再講... 朋友點了 !)!

返工2個月... DUP SKILL就真係唔多得...
朋友話PART  ...
好玩得...!?!?唔會卦....
我之前試過...P 2 佢連3 都冇除喎...!)!
唔係冇除...係唔肯除...

引用:
原帖由 petpetlover 於 2008-1-15 23:58 發表
我的report :差不多上新興閣年多了,每次都是隨緣,熱們及不熱們的BG試了很多,我最喜歡的是推油and Dup,最近試過易8,推可 ...
Yes, seems a good recommendation.

Hi All Brothers,

Sorry, forget to tell 易8 is in day shift.

引用:
原帖由 petpetlover 於 2008-1-16 23:32 發表
Hi All Brothers,

Sorry, forget to tell 易8 is in day shift.
以前易八返夜, 唔知係米同一人?

引用:
原帖由 joe456 於 2008-1-16 20:55 發表

好玩得...!?!?唔會卦....
我之前試過...P 2 佢連3 都冇除喎...!)!
唔係冇除...係唔肯除...
我再三問朋友佢都話好玩得...

原因可能係:
1. 囡囡睇心情做人
2. 囡囡俾人丙完... 做野要做全套!!
3. 囡囡因某種原因改變了態度...

會唔會你果次囡囡有d原因唔肯除呢??
囡囡入行2個月... 會不會係初入行怕醜呀??
但今次朋友話PART2真係OK...
慢工出細貨... RPP同打JJ都唔係求其快手!!
我估有除衫因為佢講得出囡囡上身無咩身材!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-1-17 11:44
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-1-17 11:44

现在的28是否之前夜班的28? 会讲英文的28........怀念!

再讲,小弟前晚上去新兴玩玩,晚班时间见到天哥,不知搞什么天夹5最近总是口水多过浪.......我都算是熟客,光顾了好多年,保持着每周必到......但天哥总是很cool的,不出声的......! 但最近他该变了.........!!不过他介绍的女还是很离Q谱!

引用:
原帖由 r0patpat2006 於 2008-1-17 09:26 發表
现在的28是否之前夜班的28? 会讲英文的28........怀念!

再讲,小弟前晚上去新兴玩玩,晚班时间见到天哥,不知搞什么天夹5最近总是口水多过浪 ...
會唔會係因為冇生意所以冇心情呀 ??? 但調反轉嚟講如果佢咁 cool

對 D 客咪,咪攪到更多冇生意囉 !!!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-17 02:08 發表

以前易八返夜, 唔知係米同一人?
據講此易捌並非以前返英語夜班果個喎。但聽講亦是回巢燕。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。