推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 fitman 於 2008-1-27 22:05 發表
知我莫若貓兄

引用:
原帖由 牧童 於 2008-1-25 22:51 發表
小喇叭這幾晚都唔知 D 阿 SIR 攪乜鬼,係咪得閒得滯,成日查牌,
早幾晚又係咁,諗住今晚上去揼番個骨,點知又係例牌,攪到咩MOOD
都冇哂番歸。~~~~~~~~~~~~~~
師兄果日你有上去嘛.

我果日夜晚12點上去.

聽相熟既BG講的確有技師中放蛇.

好彩我一向都夜一夜先去JEI

引用:
原帖由 Kyoto 於 2008-1-28 14:42 發表

師兄果日你有上去嘛.

我果日夜晚12點上去.

聽相熟既BG講的確有技師中放蛇.

好彩我一向都夜一夜先去JEI
係一個放生一個拉左.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-28 15:00 發表

係一個放生一個拉左.
請問知唔知 number?

引用:
原帖由 o811o 於 2008-1-28 15:21 發表

請問知唔知 number?
唔好講喇.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-28 15:30 發表

唔好講喇.
ok.. sorry.  

今日收到一位朋友報料,叫我如果上新興玖樓,就千奇唔好信夜
班嗰位經理的推介,咁我咪八卦咁問佢,因咩事咁火滾囉 ???
佢便一五一拾咁講出嚟,佢話昨晚一條友,貢上去又冇做足功課
,沖完涼咪坐在休息室,之後個經理就行過嚟問我位朋友,有冇
做開相熟技師,我位朋友便說冇,順便同佢講攞張號碼紙睇吓,
但因我這位朋友真的冇做功課,所以咪唔知簡邊個好,跟住個經
理便問我這位朋友,有咩要求,咁我位朋友咪講要有骨場四得,
咩係骨場四得呢 ??  .......  
係靚女、大波、揼得同服務,之後嗰位經理,便話得同叫我朋友坐
一陣,隔了一陣便入得房了,當我的朋友行到去房門時,便發覺囡
囡已在房內等候了,驟眼睇囡囡都ok,咁我朋友咪入房瞓低,囡囡便
開始同我朋友揼骨,囡囡便問朋友邊到倦 D 呀 ?? 朋友便講兩肩同
腰骨,這時朋友同我講,在揼骨過程中,都勉強尚算合格,佢心諗
PARK 1 唔係咁得,第二 PARK  應該唔會失望卦 ?? 事關佢對嘢都
唔係少嘢 !! 而囡囡在出了去之後,隔了一陣先
返來,返來後便掛上毛巾,然後自動解除束縛,我朋友講他當時的
感覺已經有些唔對路了,跟住囡囡叫我朋友轉身,這時我朋友用手
測試一吓自己的感覺是否準確,佢話唔搓由自可,一搓當堂咩興趣
都冇哂 !!! 乜係咁樣(茄)僭建(即係假嘢)嚟嫁 ??
佢講到當時心情真係低到無可再低,而囡囡都感覺到我朋友的心情
,便同他講了一些唔係笑話的笑話,而我的朋友為免這樣尷尬的事
情延長下去,咪草草了事便算,之後囡囡清潔完,話出去洗手,隔
了很久先才回來,之後對講機便響起,囡囡便話(買單),這時我的
朋友便帶著失望的心情離開房間了, 沖涼後在 Locker 朋友比位哥
仔問囡囡得唔得,我朋友話當時都唔知點講,如果照實講,又唔知
會唔會好似個經理咁偏幫 D 唔得的囡囡。
這時我緊係問佢這個囡囡的號碼嗱 !! ........
佢話係!)*, 之後我咪同佢講下次咪做定功課先上去囉 !!!

相關搜索目錄: 清潔 笑話 功課
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-31 21:33
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-31 21:33

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-1-31 09:52 發表

講唔講得number sin?
點解唔講得
先 。.......................

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

有無啲錢罌NO. 推介吓...!?!?
日夜都可以...

引用:
原帖由 牧童 於 2008-1-30 20:44 發表
今日收到一位朋友報料,叫我如果上新興玖樓,就千奇唔好信夜
班鶡鼽g理的推介,咁我咪八卦咁問佢,因咩事咁火滾囉 ???
佢便一五一拾咁講出薄A佢話昨晚一條友,貢上去又冇做足功課
,沖完涼咪坐在 ...
算啦,你朋友好又一餐唔好又一餐,
都係唔dup得, 四得中既大波無講明真.
講笑.

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-1-31 18:45 發表
早前看過c-hing的留言, 說^@有一點假, 我都有差不多的感覺, 不過再想, 對方無非都是希望令你滿意, 令你投入, 可能表演掌握得不好。有此用心, 是真是假, 高音低音, 都是動聽,
但我覺得高音得滯難聽.

引用:
原帖由 joe456 於 2008-1-31 21:28 發表
有無蠵罌NO. 推介...!?!?
日夜都可以...
放過囡囡吧,
挖得多好傷.

引用:
原帖由 joe456 於 2008-1-31 21:28 發表
日夜都可以...
如果你想玩錢罌玩意,但又唔會介意假嘢的話,
不妨睇睇我轉述朋友這篇文章中的囡囡,聽講佢
免費提供手指套給每位客人的,至於要嚟做乜 .....
...............

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-31 21:37 發表

算啦,你朋友好又一餐唔好又一餐,
都係唔dup得, 四得中既大波無講明真.
講笑.
咁貓兄你又講得冇錯,所以我咪同佢講多些
留意一吓這裡各兄弟寫的報告,做好功課咪
唔會再有類似事件再發生囉 !!!

引用:
原帖由 牧童 於 2008-1-31 22:08 發表

咁貓兄你又講得冇錯,所以我咪同佢講多些
留意一鼣o裡各兄弟寫的報告,做好功課咪
唔會再有類似事件再發生囉 !!!
但間場較好的囡囡買少見少了.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-31 21:40 發表

但我覺得高音得滯難聽.
我覺得太誇張了...

引用:
原帖由 牧童 於 2008-1-31 22:04 發表

如果你想玩錢罌玩意,但又唔會介意假嘢的話,
不妨睇睇我轉述朋友這篇文章中的囡囡,聽講佢
免費提供手指套給每位客人的,至於要嚟做乜 .....
...............
戴指套雖然少左d質感,但就對大家都安全好多!

引用:
日夜都可以...
有冇試過早更技師級98呀?

引用:
原帖由 Langfp 於 2008-1-31 22:58 發表

戴指套雖然少左d質感,但就對大家都安全好多!
其實條女比個指套你用,唔係保障佢自己免受細菌感染多 D 咩 ???

點解又會對個客會安全 D  ????

真理必勝,正義長存。......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。