推介:| Wedding Planner | Wedding MC | Wedding Photo | Bride Makeup | Salsa Dance | Wedding Lawyer | Pre Wedding Photography |

發新話題

貓之婚享~

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2006-10-18 09:32 AM 發表

有排喎
應該都係...

諗起輯相仲火梗!!

引用:
原帖由 貓女 於 2006-11-19 08:22 PM 發表
諗起輯相仲火梗!!
點解呢

引用:
原帖由 Water 於 2006-11-22 03:25 PM 發表

點解呢
影唔到我想要既野,你話嬲唔嬲呀?仲要個package好貴架麻~~

聽日又有婚紗展啦,明明冇乜野要睇住,但又想去睇下...

祝各位新年快樂呀!!

開始好多野要諗...

引用:
原帖由 貓女 於 2007-1-3 03:24 PM 發表
開始好多野要諗...
新年Happy

你有 d 咩諗呀?
好似好煩咁喎
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-3 02:27 PM 發表

新年Happy

你有 d 咩諗呀?
好似好煩咁喎
皇上,新年快樂呀!!

係呀,踏入07年,要開始諗結婚d野...好多野要諗,諗到尋晚訓唔著咁制... 好彩依家唔駛番工,可以訓到十一點半咋~~

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 貓女 於 2007-1-4 02:07 PM 發表

皇上,新年快樂呀!!

係呀,踏入07年,要開始諗結婚d野...好多野要諗,諗到尋晚訓唔著咁制... 好彩依家唔駛番工,可以訓到十一點半咋~~
咁快就過ing 少奶奶既生活喇

相關搜索目錄: 結婚
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-4 06:44 AM 發表

咁快就過ing 少奶奶既生活喇
少奶奶既生活太短啦...聽日要番工啦!!

引用:
原帖由 貓女 於 2007-1-4 08:24 PM 發表

少奶奶既生活太短啦...聽日要番工啦!!
你都只係賺錢買花戴
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-4 01:15 PM 發表

你都只係賺錢買花戴
擺明串我...

引用:
原帖由 貓女 於 2007-1-6 11:33 PM 發表

擺明串我...
...唔係買花戴? 係買鑽石呢~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-8 12:47 PM 發表

...唔係買花戴? 係買鑽石呢~
鑽石...我鍾意啊!! 不過鑽石自己買俾自己冇意思既~~

引用:
原帖由 貓女 於 2007-1-10 12:28 AM 發表

鑽石...我鍾意啊!! 不過鑽石自己買俾自己冇意思既~~
自己買俾自己咩冇意思呀...証明你係好有本事嘛!!!
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-15 01:05 PM 發表

自己買俾自己咩冇意思呀...証明你係好有本事嘛!!!
咁我冇本事麻~ 有都寧願去旅行啦~~

引用:
原帖由 貓女 於 2007-1-15 09:23 PM 發表

咁我冇本事麻~ 有都寧願去旅行啦~~
又去旅行又買鑽石...咁都仲唔叫有本事
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-16 12:27 PM 發表

又去旅行又買鑽石...咁都仲唔叫有本事
我兩樣都冇.. 邊夠你勁呀, 又唔駛買鑽石, 又唔旅行, d錢現兜兜~~

引用:
原帖由 貓女 於 2007-1-17 02:54 PM 發表

我兩樣都冇.. 邊夠你勁呀, 又唔駛買鑽石, 又唔旅行, d錢現兜兜~~
你又知我勁...d錢現兜兜咁被人搶左去丫嘛
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-18 05:23 AM 發表

你又知我勁...d錢現兜兜咁被人搶左去丫嘛
我知你勁有錢呀!! 分d黎洗下啦~~

引用:
原帖由 貓女 於 2007-1-19 11:27 AM 發表

我知你勁有錢呀!! 分d黎洗下啦~~
$$$$ <-- 拎去用住先啦! 唔夠開聲再俾
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-23 03:52 發表

$$$$ <-- 拎去用住先啦! 唔夠開聲再俾
一定會呢~~

黎梗又有婚紗展啦,今次開始真係要認真咁睇,準備要book化妝同攝影啦~~

相關搜索目錄: 化妝

祝各位情人節快樂呀!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。