推介:| Wedding Planner | Wedding MC | Wedding Photo | Bride Makeup | Salsa Dance | Wedding Lawyer | Pre Wedding Photography |

發新話題

貓之婚享~

層樓終於成交左,但竟然連信箱鎖匙都未俾,都唔知做乜...  

開始要諗裝修,唉...煩惱既開始....

相關搜索目錄: 裝修

回復 #76 貓女 的帖子

入黎恭喜貓仔同貓女先! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-5-29 05:26 發表
入黎恭喜貓仔同貓女先! 
多謝晒~~

近來忙到癲左咁,又要諗婚禮用乜野歌,仲要搞埋裝修d野,仲要未搞掂呀~~

繼續忙到嘔...不過見間新屋裝修得唔錯,又幾開心∼

引用:
原帖由 貓女 於 2007-7-5 15:03 發表
繼續忙到嘔...不過見間新屋裝修得唔錯,又幾開心∼
終於都換過晒地板

有無相參觀吓呀?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-7-5 12:02 發表

終於都換過晒地板

有無相參觀吓呀?
等裝修好晒先影d相俾你睇下啦~~

引用:
原帖由 貓女 於 2007-7-5 21:51 發表

等裝修好晒先影d相俾你睇下啦~~
咁近...不如我上去參觀下,可以嗎?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-7-5 15:34 發表

咁近...不如我上去參觀下,可以嗎?
我間屋好’屈則’,實在有點失禮...

發覺真係痴痴地架,買到個合心水既廁紙架都好開心~~

好開心,酒席落左訂lu~~ 開始倒數梗~~

買傢俬電器用左好多錢,好肉痛呀~~~ 就黎要捱麵包啦~

引用:
原帖由 貓女 於 2007-7-23 02:52 PM 發表
買傢俬電器用左好多錢,好肉痛呀~~~ 就黎要捱麵包啦~
咸漁白菜也好好味....
原來你喜事近, 真係恭喜恭喜

引用:
原帖由 mnywong 於 2007-7-23 07:15 發表

咸漁白菜也好好味....
原來你喜事近, 真係恭喜恭喜
多謝晒~ 係呀,好近好近,好似乜都唔夠時間做咁...

差不多進入倒數, 但公事同私事同樣繁重, 令我異常煩燥, 唉.... 快d搞掂晒所有野就好~~

今日去金鐘低座搞擬結婚登記,真係一肚氣!!!!!!

話說我早到,即刻仆去到20號窗,當時有一名男職員為一個男人搞梗手續,個男人一搞掂我立即話:XX號到左,佢就叫我等陣.我坐係對住20號窗既椅上面等.(其後冇再見過呢位男職員)20號窗當時一路係冇人.  後來有一pair外國人到左,立即有一名好似高級既女職員即刻行黎問佢乜野事,攪左一輪,又有幾個人黎左,我當然立即走埋去問:XX號黎左,幾時到我架?  佢望下紀錄,竟然話:我地叫過你no, 係你聽唔到咋喎!!! 唔係麻,叫過我,有冇攪錯呀? 我寸步冇行開過自己個位,對住你地幾個counter,唇語呀家陣?? 個女職員仲死口話:有叫過你係你聽唔到,不過你book o個段時間都係一點至一點半架啦∼∼ 仲要咁樣講風涼說話!!! 不知所謂,跟住咪又叫我等話下一pair到我,後來等左兩pair先到我(都等左幾個字...),好彩係另一名男職員跟,見到o個個女職員就巴火!!   講大話唔斬眼仲屈係我聽唔到,貓仔叫我投訴,我話:呢d人等雷劈!!  講大話,哼!!

同d朋友呻, 佢地都不約而同咁話:政府d人係咁架啦!! 大佬,交稅養埋d咁既人,諗起都扯火~ 好心佢地檢討下啦~

相關搜索目錄: 結婚

好開心,昨日行開尖沙咀,走入婚紗舖問下我d相得未,其實佢地未通知我去取,我只係撞下彩,點知有啦,好surprise, 點知相簿有少少問題俾我地發現左,要師傅再整,而隻photo CD就取走,都幾滿意,成日會睇完又睇,hehehehe~~~

引用:
原帖由 貓女 於 2007-8-5 21:50 發表
好開心,昨日行開尖沙咀,走入婚紗舖問下我d相得未,其實佢地未通知我去取,我只係撞下彩,點知有啦,好surprise, 點知相簿有少少問題俾我地發現左,要師傅再整,而隻photo CD就取走,都幾滿意,成日會睇完又睇, ...
恭喜嗮...又一对有情人的结合
响我呢幾十年架冒險生涯, 我攝過左大石條隙,
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

仲有56日!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-8-10 16:34 發表
仲有56日!!!
有壓力....有壓力.....

又病啦~~ 都好,多點時間搞rundown~~

連信差兄都俾人ban埋????

引用:
原帖由 貓女 於 2007-8-14 18:33 發表
連信差兄都俾人ban埋????
我還健在

仲有50日!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。