推介:| 婚禮攝影 | 婚紗攝影 | 婚禮司儀/婚宴司儀 | 律師證婚 | 回禮禮物 | 婚禮統籌 |

發新話題

貓之婚享~

又分享下近來既心情先...

多數d人收到帖都會歎句:又黎啦∼∼通常暗地裡都唔願去~而唔擺酒既我,諗住簡簡單單,只係行禮,另外擺幾圍俾家人,兩圍俾兄弟姊妹,自己人食飯就算, 大家開心~~ 但近來出現意想不到既問題,就係舊同事話:我要有餐食呀!另外批舊同學好大反應話:你唔請我地去飲呀,點得呀? 我話:自己人食飯驚你地悶架麻!(真架~~ 你估我唔鍾意熱鬧咩,其實我鍾意多d人架)佢地話:我地唔怕,留一圍俾我地呀!!  um... 我冇諗過d朋友會咁熱衷去'飲'架,同埋睇得出佢地好替我高興,好興幸有咁好既朋友,好開心呢~~

延遲到五月先影相,期待呀~~

引用:
原帖由 貓女 於 2007-2-27 12:11 AM 發表
又分享下近來既心情先...

多數d人收到帖都會歎句:又黎啦∼∼通常暗地裡都唔願去~而唔擺酒既我,諗住簡簡單單,只係行禮,另外擺幾圍俾家人,兩圍俾兄弟姊妹,自己人食飯就算, 大家開心~~ 但近來出現意想不到 ...
恭喜、恭喜!....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-3 19:02 發表

恭喜、恭喜!....
多謝晒~~

時間過得好快... 雖然心理準備上都好似未足夠,但發覺唔想準備都一定要準備啦...

煩梗o係邊度租花車呀~~

引用:
原帖由 貓女 於 2007-4-25 10:27 發表
煩梗o係邊度租花車呀~~
其實租花車唔駛煩丫

引用:
原帖由 messenger 於 2007-4-26 07:58 發表

其實租花車唔駛煩丫
信差兄,感謝你~

引用:
原帖由 貓女 於 2007-4-29 00:46 發表

信差兄,感謝你~
我都未搵租花車及場地佈置 請問信差兄, 貓女小姐, 是否有租花車公司介紹? 可否 PM 小弟? 謝謝

引用:
原帖由 Water 於 2007-4-28 18:01 發表

我都未搵租花車及場地佈置 請問信差兄, 貓女小姐, 是否有租花車公司介紹? 可否 PM 小弟? 謝謝
唔好意思,我都介紹唔到俾你,因為我婚禮比較簡單~

終於都積勞成疾~~

引用:
原帖由 貓女 於 2007-4-29 00:46 發表

信差兄,感謝你~
其實都無幫到妳什麼
唔駛客氣

引用:
原帖由 Water 於 2007-4-29 02:01 發表

租花車公司介紹?

其實我當年都係於金都商場直覺搵間老實的便算
本來訂要倫敦的士
最後又話壞了車,都唔知係唔係?
結果香檳金平治車,ok la!

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 貓女 於 2007-5-7 12:38 發表
終於都積勞成疾~~
保重呀! 新娘子!

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-7 15:45 發表

保重呀! 新娘子!
今日睇完中醫,話我唔夠訓啦,熱氣啦,感冒未清啦,要飲三日藥!! 苦~~

引用:
原帖由 貓女 於 2007-5-8 17:58 發表

今日睇完中醫,話我唔夠訓啦,熱氣啦,感冒未清啦,要飲三日藥!! 苦~~
食口煙冇事架喇~...

long time no see & 保重呀!
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-5-10 12:33 發表

食口煙冇事架喇~...

long time no see & 保重呀!
咪搞到其他人誤會我食煙好bor∼∼ 有人請飲酒就冇事架啦~~

星期四揀相啦, 好緊張呀~~~

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-7 23:45 發表

租花車公司介紹?

其實我當年都係於金都商場直覺搵間老實的便算
本來訂要倫敦的士
最後又話壞了車,都唔知係唔係?結果香檳金平治車,ok la!
可能租了比另一個客人, 聽講金都商場有 d 租花車公司比較狡猾.....

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 貓女 於 2007-5-8 17:58 發表

囍事近, 太忙碌, 要保重身體.

引用:
原帖由 Water 於 2007-5-22 06:10 發表

可能租了比另一個客人, 聽講金都商場有 d 租花車公司比較狡猾.....
我都覺得係架, 見佢地d車既相, 行咁多間, d車差不多, 仲有d根本連車牌都一樣, um.... 我就好彩有朋友借車俾我地, 又熟晒d路, 好開心~~

引用:
原帖由 Water 於 2007-5-22 06:18 發表

囍事近, 太忙碌, 要保重身體.
我成日鼻敏感,一係就傷風,我都驚梗結婚個日傷風唔知點算∼∼

相關搜索目錄: 鼻敏感 結婚

好開心,訂左對結婚介指有得羅啦,最衰唔早多兩個星期有啦,好想用黎影婚紗相架麻,但都冇lu.... 除非d相勁差,差到要重拍啦∼∼(大概都冇乜咁既可能,唉...

聽日揀相啦,緊張ing...

相關搜索目錄: 結婚

今日揀左相,好彩冇破產,好開心,只係加多兩張相, hehehe~~~

攞左對結婚介指,好開心!! 好靚呢~~

相關搜索目錄: 結婚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。