推介:| Wedding Planner | Wedding MC | Wedding Photo | Bride Makeup | Salsa Dance | Wedding Lawyer | Pre Wedding Photography |

125 12345
發新話題

貓之婚享~

引用:
原帖由 信差 於 2007-8-16 01:27 發表

我還健在
番黎就好啦~~ 講真,ban有乜用呀? 應該要以德服人,同埋好好反省下自己有乜問題囉,亂咁ban只係治標唔治本,冇腦!!

引用:
原帖由 信差 於 2007-8-16 01:29 發表
仲有50日!!!
希望快d結完婚呀,因為d問題解決左一件,又有另一件,層出不窮咁,越黎越高難度呀,煩死人~~

開始諗honeymoon...以為自己算早睇定啦,點知原來都...

仲有四十日, 我就被困啦...

話咁快仲有三十二日....

唔經唔覺, 仲有一個月就結婚啦, 好緊張~~~ 婚前抑鬱就冇,但有點點躁狂就真~

相關搜索目錄: 結婚

越黎越緊逼啦,昨晚又訓唔著啦...

唔經唔覺得番廿幾日...

剩番十幾日...

各位中秋節快樂!!

昨日去埋花店揀花, 點知d牡丹真係唔靚, 冇得揀....

相關搜索目錄: 花店

仲有八日, 緊張呀~~緊張呀~~ 好似細個放暑假倒數梗要番學咁~

執rundown執到眼坦坦...

仲有三日~~

番埋今日就放假啦!! yeah!!!

聽日就到啦!!

引用:
原帖由 貓女 於 2007-10-5 12:09 發表
聽日就到啦!!
恭喜恭喜

祝百年好合,永結同心

引用:
原帖由 Water 於 2007-10-6 17:39 發表

恭喜恭喜

祝百年好合,永結同心
多謝晒~~ 婚禮都好順利啊~~

Congratulations to 貓女版主, 祝百年好合, 永結同心~~

in love with the nature...

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-10-8 08:00 發表

我換晒衫準備出門口黈伬, 屋企人話我家有喜事, 唔應該參加人地婚禮~~~~
我已經買鷘妒, 睇下妳幾時得閒啦~~~~
下?? 我上兩星期先去完婚禮, 下個月又要幫對FRIEND 獻唱啊.... 會相沖架??

多謝晒~~ 我15/10 會番香港啦~~~

引用:
原帖由 allure 於 2007-10-8 11:46 發表
Congratulations to 貓女版主, 祝百年好合, 永結同心~~
多謝晒~~

hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi

^_^_^_^_^_^_^_^__^_^_^_^_^_^^_^_^^_^_^__^_^_^_^__^

貓貓辛苦你喇..........

我都好耐冇上黎...上黎我又唔會出聲....

你會哄我 你會錫我
你會抱我 你會拖我
到了百歲 髮線退了都也未覺累
你叫我看到了這世界之最
讓我每晚陪你睡

引用:
原帖由 Recoco 於 2007-10-25 18:52 發表
貓貓辛苦你喇..........

我都好耐冇上黎...上黎我又唔會出聲....
唔駛客氣~~ 我都係得閒先上黎睇下有冇人登廣告架咋~~~

相關搜索目錄: 廣告

125 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。