推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-10-9 13:56 發表

勁到好似上代教主咁就誇咗D,但我估日陽君 & 黑冠摩尼繼手都應該有陰陽法王6、7成實力掛
依家本《洪武》...丐幫出親場就得伍無求 & 十二生肖,唔知遲吓丐幫幫主哩個〝大粒〞會唔 ...
會唔會識降龍18掌??
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-10-9 22:34 發表

會唔會識降龍18掌??
應該識掛...
多得金庸筆下的喬峰 & 洪七公太深入民心,降龍18掌同丐幫基本上都已經不可分割...
音樂無界限

呢次王罕同柯額倫捉朱元璋 “逼功”,硬係覺得呢兩隻老鬼會偷雞唔到蝕把米,朱元璋一身日月二宗武功唔係話偷學就學得到,但反而呢兩隻老鬼一身明神寶鑑功力就係現成嘅,我估會唔會係佢兩個逼朱元璋傳功時反而因為朱元璋嘅正宗明教武功而一身明神寶鑑功力好似搭通咗條渠咁而無端端一身功力自動過戶咗過去老朱度,直接令佢名正言順成為明教教主同擠身超級高手之列,咁就好玩咯!

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-10-9 23:38 發表

應該識掛...
多得金庸筆下的喬峰 & 洪七公太深入民心,降龍18掌同丐幫基本上都已經不可分割...
咁就死嘞,降龍十八掌呢套絕學如果响家下嘅丐幫度出現就真係破壞晒呢門守正辟邪絕學嘅型像咯

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-10-10 04:44 發表

咁就死嘞,降龍十八掌呢套絕學如果响家下嘅丐幫度出現就真係破壞晒呢門守正辟邪絕學嘅型像咯
到時應該會改名...叫降虫十八掌....降唔到龍..咪降下D虫囉~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-10-10 13:28 發表

到時應該會改名...叫降虫十八掌....降唔到龍..咪降下D虫囉~
外話一句,請問師兄係咪做廣告或市場推廣有關嘅工作架?

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-10-10 12:40 發表
呢次王罕同柯額倫捉朱元璋 “逼功”,硬係覺得呢兩隻老鬼會偷雞唔到蝕把米,朱元璋一身日月二宗武功唔係話偷學就學得到,但反而呢兩隻老鬼一身明神寶鑑功力就係現成嘅,我估會唔會係佢兩個逼朱元璋傳功時反而因為朱元璋嘅正宗明教武功而一身明神寶鑑功力好似搭通咗條渠咁而無端端一身功力自動過戶咗過去老朱度,直接令佢名正言順成為明教教主同擠身超級高手之列,咁就好玩咯!
明神武典何時改了名

今期日陽君好慘呀............

引用:
原帖由 KING546 於 2007-10-12 12:37 發表
利用人地既力量去消除對自己不利既人...戰略上係正確既...只係我地傍觀既覺得慘姐....
比著係你..o係公司有個人..佢係你上司,而佢又成日攪到公司煩過煩人..攪到人人都唔like佢...咁岩.你有計整走佢...你亦知佢走左後..你會坐到佢個位..你會點???可能之後佢d fd會搵機會執仇...但係你唔知佢有咩fd..同埋眼前緊要d...到時我諗好多人都會咁做~~~
好似編劇講..白衣係衰..但係佢d部下個個都聽佢支笛...亦覺得白衣做事公正..又對部下好...咁d部下反而會支持佢囉~~只係日陽君好彩...收個朱生做義子姐...如果冇收到...之後唔知
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-10-12 18:42 發表

利用人地既力量去消除對自己不利既人...戰略上係正確既...只係我地傍觀既覺得慘姐....
比著係你..o係公司有個人..佢係你上司,而佢又成日攪到公司煩過煩人..攪到人人都唔like佢...咁岩.你有計整走佢...你亦知佢 ...
咁又係...現實世界...為自己打算o既..人大有人在..

講到討厭...咁耐以黎....我都係最憎王罕兩夫婦...其他even係奸角..都冇佢兩個咁乞人憎...

快d死啦...你地兩個!!!!

引用:
原帖由 KING546 於 2007-10-12 20:37 發表
遭連續炮擊,損失一目,又被一群死猴子圍毆,最後被打暈生擒!

日、月兩宗嘅老人家都係臨老先瀨嘢,真係可憐!

睇完今期天女以皇后身份質問朱元璋點解屠殺功臣,甚至劉伯温都唔放過,奇怪嘅係佢如果有心想勸個老公放過劉伯温,點解會係人都死咗之後先行出嚟呢!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-10-17 17:02 發表
睇完今期天女以皇后身份質問朱元璋點解屠殺功臣,甚至劉伯温都唔放過,奇怪嘅係佢如果有心想勸個老公放過劉伯温,點解會係人都死咗之後先行出嚟呢!
因為後宮不得干政,她心有餘而力不足.

天子6真的很不錯。看到莫聲谷出場﹐覺得還蠻有趣的。有種倚天feel。

朱元璋心目中丐幫唯一的英雄好漢-洪大龍,原來就是丐幫十二生肖的-龍,好一招『一擊必中.搓奶龍爪』.

今期白衣世尊之子隆重登場,獨闖波斯明教總壇,《明神武典》震撼波斯明教教主,勁啊!

今期又估唔到白衣世尊不為《明神武典》而做漢奸,都有D骨氣...
又估唔到世尊之子真係咁痴線,竟然可以從寒月武屍身上的微弱真氣運轉路線去學月宗武功,仲獨闖明教波斯總壇,斷估都應該係去搶個教主之位返中原,最估唔到的係世尊之子竟然識《明神武典》,唔係真係天才橫溢到喺日月兩宗的武功路數去推算出嚟掛
音樂無界限

大家估百顏到底會扮邊個呢?唔會係朱元璋咁反高潮下話?

ps. 有兜友好鍾意寸人同埋玩解畫,難道台灣仔又還陽?
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2007-10-28 01:26 發表
大家估百顏到底會扮邊個呢?唔會係朱元璋咁反高潮下話?

~~台灣仔改果D名都離唔開距老細筆下的人物~~
音樂無界限

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2007-10-28 01:26 發表

還陽鬫n耐啦!神掌傳人你都唔識?

引用:
原帖由 冰河 於 2007-10-28 23:50 發表

還陽鬫n耐啦!神掌傳人你都唔識?
咁猛,果然係

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-10-27 14:10 發表
今期又估唔到白衣世尊不為《明神武典》而做漢奸,都有D骨氣...
又估唔到世尊之子真係咁痴線,竟然可以從寒月武屍身上的微弱真氣運轉路線去學月宗武功,仲獨闖明教波斯總壇,斷估都應該係去搶個教 ...
白衣世尊今期真係幾掂...好感度加返唔少分...
起碼知道佢真係會用腦諗野..同埋知道咩係應該做..咩係唔應該(起碼我覺得係~)
佢個仔......一句.....有冇咁誇呀>??
                       /□\/■\
                        ||  ||

個編劇特登用左一段戲
朱元璋唔成功,但日宗個仔只係從經脈流動就領悟得到

反映武學智慧比朱更高....

一個有心機既編劇--黎巴嫩....好似無乜人讚過.......
呢度既人大部份剩係鐘意罵
無論是愛與被愛,也是串步難行

睇嚟朱元璋成皇之路又多一個障礙,世尊之子真係好鬼堅,無論武功 & 心思都高朱元璋好多...
今期世尊之子的一段回憶,明顯世尊之子的心思比距老豆清晰,提出吞拼波斯本教又比距老豆有遠見,白衣世尊埋怨距為不肖子,其實世尊之子係青出於藍就真
音樂無界限

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。