推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-4-3 10:47 發表

非常同意我家陣根本佢講乜我都唔回應,我唔想作出任何人生攻擊亦唔想同人炒洁A老實講,相信版主或甚至我開呢個題,只係俾有共同愛好(漫畫)鵀悀竻@開心分享,而間唔中有D頂癮言論甚至互窒其實無傷大 ...
搵次約埋出黎一齊講下漫畫囉....唔好講講下..講左邊間場d囡囡正...再一齊去踩場就得啦
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-4 00:44 發表

搵次約埋出黎一齊講下漫畫囉....唔好講講下..講左邊間場d囡囡正...再一齊去踩場就得啦
飲啖茶食個包,一齊講嚘延e就梗係Happy啦,不過至於會唔會變"義軍"而齊齊起義就要睇麰茬鶡傖N"白蓮天女"或者"月影姬"啦

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-4-3 18:47 發表

非常同意我家陣根本佢講乜我都唔回應,我唔想作出任何人生攻擊亦唔想同人炒洁A老實講,相信版主或甚至我開呢個題,只係俾有共同愛好(漫畫)鵀悀竻@開心分享,而間唔中有D頂癮言論甚至互窒其實無傷大 ...
版主終于都Ban左傻狗個Account!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-1 17:01 發表

試諗鵀傖A可能次次入螺ㄔ峟囍P顅P(離普到同一日裡,每次入螺ㄔ峟囍P顅P)?
一定有炾捸I有冇電腦高手可以解答鵅H
佢無咁叻....
佢有申請幾間isp, 由於每連上一間0既時候就會自動派ip, 所以佢不斷斷線再連線便可以有有唔同的ip.

佢應該真係台灣連過黎0既,但就係唔知點解台灣人會有咁0既人...

台灣仔!!!唔好成日睇台視啦......

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 業火紅蓮 於 2007-4-4 17:45 發表

台視『神機妙算劉伯溫』的劉伯溫帥到不行,每次都把壞人耍得團團轉,不像《天子6》的劉伯溫,玩甚麼折壽的把戲,遜斃啦!:bird:
台灣仔!!!你認為我是亂掰的嗎??:bird:
對呀!!你不發覺之前你的手提電腦很慢....
相信你碩士班的同學應會對你網上的行為很有興趣的了!!!!!

另外,一邊工作,一邊讀書.已經很辛苦的了!!!還要上網推玉郎的作品.真是難得.
當然,你在網上的行為我有空的時候會隨附ip寄給你xxxx學院的系上同學知道的...

相關搜索目錄: 電腦 手提電腦

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2007-4-4 19:21 發表

版主終于都Ban左傻狗個Account!
版主Ban左傻狗個Account簡直係德政呀,大有天子系列各朝皇者應殺則殺的風範呀,但係佢又好似用"神遊物外"大法薑嬤點算

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-5 18:02 發表

另外,一邊工作,一邊讀書.已經很辛苦的了!!!還要上網推玉 ...
真係咁得

/□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 業火紅蓮 於 2007-4-6 14:27 發表
看來太極玄棺應是與返老還童有關,這樣軍是張三豐就有解了.
台灣仔!!!現時我給你二天時間想想你做的行為是否有錯.
我不怪你在版上胡言亂語,但就不爽你常常寄白痴的e-mail到我們的信箱內.
你也知道,你們系上的同學是很"閒"的!!!應會對你在網上的行為及硬碟資料很有很興趣.
我要求很簡單, 你要對本版上所有人道歉!
否則週日晚上12:00一過, 週二早上應會有驚喜!
就降子!!!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-7 11:59 發表

我不怪你在版上胡言亂語,但就不爽你常常寄白痴的e-mail到我們的信箱內.
你也知道,你們系上的同學是很"閒"的!!!應會對你在網上的行為及硬 ...

今期都幾好睇,但係百顏咁易就中伏呢點好似兒戲驒牷A之前形容到佢咁冷靜同心計,但就咁易俾老朱同天女中到佢,好似唔係咁通,但今期有樣改進鼢N係扎木合有D魚尾紋出現鱄惇菮顯比之前滄桑成熟驉A等佢拍落義子拖雷度唔使咁似兩兄弟!

噚晚睇完"戰狼300",畫面構圖特技視效都係一流,當中連場大戰一仗功成萬骨骷齔e面真係好堅,散場後見天子六出鰲N買埋睇,忽發奇想如果用"戰狼300"嚜s作級數薨蝷悀l六電影版我諗都幾過癮,我覺得如果由吳彥祖或黃曉明做朱元璋、鄭伊健做劉伯遄B官恩娜或應采兒做白蓮天女(夠腳長茧u褲好睇)、范冰冰或陳法拉做月影姬(蔡依林都OK)、Stephy或唐寧做朱元璋初戀情人巧巧、劉德華做韓山童、馬德鐘做劉福通、黃秋生或者捉萬梓良減肥後再做鐵木真、鍾麗緹做帖木兒、陳冠希做拖雷、金城武或吳震宇做扎木合、黃宗澤做赤朮、田亮做軍、八兩金做赤老遄A各位兄弟點睇?但一定唔可以俾黃百鳴同老黃做製作人,最好由徐克飯X,唔係又變"電龍"咁就該煨咯!

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-6 02:02 發表

另外,一邊工作,一邊讀書.已經很辛苦的了!!!還要上網推玉 ...

咁"近"?

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-7 03:59 發表

你也知道,你們系上的同學是很"閒"的!!!應會對你在網上的行為及硬 ...
白痴台灣仔!!!不要寄些信來試探我!!!  
05年你還未考到研究所!!!!還有二個小時....!!!!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-8 13:52 發表

佢唔會聽你講ga啦...
唉~~~~~~~~~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

天子六...........希望keep 到啦..

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-8 13:52 發表

台灣仔!!!!我給你機會您也不懂真惜!!!!
我當然早知道你根本還未考上"休管系"的碩士.
只是用這個來看看你有沒有悔過的心.但最後還是腦袋有問題的人還是有問題的!!!

我剛送了第一份禮物給你!!!!你一天沒有行動道歉!!!
禮物也是無止境的發送.
呀....對了.....大家應對台灣仔的e-mail很有興趣.若要報仇就寄以下這個吧!!!!
ccjxxp@yahoo.com.tw

立德管理學院畢業的學生真是性格獨特!!!!

呀....對呀....應該係...實踐高雄觀光管理系畢業!!!
立德台灣仔又考不上.
放心!!!今年考研究你要考的那幾間我會幫你一把的....

引用:
原帖由 yuyu6 於 2007-4-11 23:50 發表

台灣仔!!!!我給你機會您也不懂真惜!!!!
我當然早知道你根本還未考上"休管系"的碩士.
只是用這個來看看你有沒有悔過的心.但最後還是腦袋有問題的人還是有問題的!!!

我剛送了第一份禮物給你!!!!你一天沒有行動道歉!!!
禮物也是無止境的發送.
呀....對了.....大家應對台灣仔的e-mail很有興趣.若要報仇就寄以下這個吧!!!!
ccjxxp@yahoo.com.tw
e-mail都查到,yuyu6兄...你好勁呀
音樂無界限

白蓮天女 & 朱元璋首次合作就將百顏打到重傷,都幾精彩
音樂無界限

白蓮天女自己撕欄晒自己D衫....再來一幕唔小心揸波....真係笑能爆嘴...好心求其比個除衫嘅理由呀....話晒都古代嚟...唔通係明朝豪放女...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。