推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

可能係張紙...
上面寫住:你黎遲左
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

白蓮天女肯定係第日朱元璋鴷縝L大婆"馬皇后"

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-3-23 15:31 發表
白蓮天女肯定係第日朱元璋鴷縝L大婆"馬皇后"
今期激戰義帥殺手百顏,朱元璋 & 白蓮天女圍攻都無距符,如果朱元璋功力無減弱的話,我諗百顏都無咁容易走得甩。朱元璋迫出躲藏於牆邊的百顏出嚟,勁呀
〝太極玄棺〞果然空無一物,不過都預咗咯...
最後百顏殺果個郭子興可能係假嘅
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-23 22:21 發表

今期激戰義帥殺手百顏,朱元璋 & 白蓮天女圍攻都無距符,如果朱元璋功力無減弱的話,我諗百顏都無咁容易走得甩。朱元璋迫出躲藏於牆邊的百顏出薄A勁呀
〝太極玄棺〞果然空無一物:reading ...
應該中苤A如果真係儭雃隊蜈就真係幾高章,M人易容扮薑抩a易容來食糊鵀岋C落踏,果真係歷史上出名識玩心理戰麍茠怳妣

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-3-25 02:15 發表
南宮問天真是無所不在,連『天子6』都有他的客串演出!
咪同各下一樣,每個玉記漫畫的討論區都有各下客串演出!

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-3-26 03:01 發表

何來每個?玉記的官方討論區不就兩個(台灣地帶、神州地帶)。如果要用"每個"來造句,話得這麼說"講玉記漫畫的每個討論區..."或"每個討論區講玉記漫畫的..."才通順,版主"閣下 ...
係呀~我認我齯中憳芊A吹呀!

總好過有囍蛬{中文程度高的人,但思想就……
最叻就係自問自答和send埋囓梫鷁u信!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-3-26 06:24 發表

版主..你仲理佢做咩忍野呢???
佢呢D傻仔.......只識得搬字過紙...抄人地野POST過黎OR POST去第2度~~~
佢自己都冇咩文化.....同佢講野同對住隻狗講野冇分別...
留返啖氣.....去NC O個陣同D囡囡打下車輪好過啦~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-3-26 15:00 發表

版主..你仲理佢做咩忍野呢???
佢呢D傻仔.......只識得搬字過紙...抄人地野POST過黎OR POST去第2度~~~
佢自己都冇咩文化.....同佢講野同對住隻狗講野冇分別...
留返啖氣.....去NC O個陣同D囡囡打下車輪好過啦 ...
冇嬲呀~袋錢落佢個袋咋!
等佢成日以為捉人錯字好醒咁!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-3-26 07:11 發表

袋落d狗度...d狗都唔識駛錢啦...
不如用d錢請我落bar...界埋女比我...最好幫我比埋房錢
仲有意義得多~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 冰河 於 2007-3-26 15:11 發表

版主,佢其實唔係捉人錯字咁簡單,而係透過版主呢個平台蟀側s大鴷咱薛@「國文教育」提高我地鴾竷而佢動不動就叫我地自己返去查鼤籃xx期呢炴N真係一流,好似唔知呢度只係網上漫畫休閒論壇,直情當魕O度係鐵案如山法庭,佢就引用第幾章第幾條案"列"(死,又寫錯字添),用字遣詞極之唔友善兼權威我上次M鼳\兩鑊即刻就收到D電郵,不過我從來睇都未睇過就Delete晒,佢鄔O度講任何洇痝ㄜ禶|"括"佢,因為"狗"吠係唔需要"人"回應
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-3-26 16:58 發表

袋落d狗度...d狗都唔識駛錢啦...
不如用d錢請我落bar...界埋女比我...最好幫我比埋房錢
仲有意義得多~~
落bar我又去
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2007-3-26 14:24 發表

冰河版主,算啦...〝陳俊仁〞講任何嘢我都當時運高睇唔到...
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-26 14:17 發表

落bar我又去
搵日一齊落
不過...請狂人大大帶多幾個18~22(歲)既靚女黎~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-3-25 02:15 發表
南宮問天真是無所不在,連『天子6』都有他的客串演出!
點客串法?

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-3-26 19:14 發表

明明是"天子六"的主題,卻顧左右而言他,看來兩"人"還挺臭氣相投的呢!
關你西事咩...你中文咁忍差...就咪忍o上黎吠啦~~~
死狗!!!
                       /□\/■\
                        ||  ||

今期朱元璋踢波麚黥X過癮,鶗y"蹴鞠是我的好朋友"時真係笑到肚痛,足球小將古裝版都出埋,創意幾好,最搞洢Y入波後手指向天呢鵅A好多世界球星入波後都會做呢個動作,足球小將入面鴾p志強都成日做,估唔到連古裝都可以,十個得呀!!

由此可見老黃如果要編好一個人物相信係○K鵅A相反龍虎門就因為太多經典人物反而太多負擔,呢個又經典鶩茪S唔可以死每期篇幅又小搞到鬼咁亂!及而天子六集中幾個主線,編劇可以生動深入好多!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。