推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-3-30 21:18 發表
今期朱元璋踢波麚黥X過癮,鶗y"蹴鞠是我的好朋友"時真係笑到肚痛,足球小將古裝版都出埋,創意幾好,最搞氡係入波後手指向天呢鵅A好多世界球星入波後都會做呢個動作,足球小將入面鴾p志強都成日做, ...
今期全書內容都好好睇...
死咗的郭子興係假都預咗咯,係監倉果幕朱元璋的身手及膽量真係好堅,仲玩埋白蓮天女的腿法
踢波果幕真係幾搞
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-30 23:26 發表

死咗的郭子興係假都預咗咯,係監倉果幕朱元璋的身手及膽量真係好堅,仲玩埋白蓮天女的腿法
踢波果幕真係幾搞
黎巴嫩搭袁家寶,好!
當年戇男故事之後,好耐冇睇老黎編d 故事(本人冇睇後期o既李小龍),咁多年後睇番,功力依然在!
袁家寶o係肥良身邊咁多年,我都驚佢支筆生鏽,好彩都keep得到,如果佢d 分鏡做得好d ,本晝一定會更好睇
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-30 15:26 發表

踢波果幕真係幾搞
踢波果幕我當唐打左個突笑死
不過...我覺得係因為有咁多頁紙..先可以畫d咁既故仔....
你話如果得o個30頁...實比我地小到上青山.....
老黃呢次出潮州版的確係一個好好既idea...
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

啱啱攞翻第一,二,三期出嚟對比下....嘩!頁數小咗....格大格好多....編幅小咗無30%都有25%.....大佬!減價啦!咁落去真係......

今期出場的赤老温功力可能拍得住鐵木真
音樂無界限

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-3-31 02:04 發表

朱元璋身為主角,當然不能讓通哥專美於前,偶爾讓他搞笑一下也不錯!說到創意,《足球小將》書中所提盤球技巧、過人身法等天馬行空的點子,《天子6》或許也可以考慮用作武功的取材!
乜咁失策呀今次!!台灣唔係叫<天使之翼>既咩?

雖然近年都改左名但都係叫<足球小將翼>喎~~~~

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-4-1 15:54 發表

我都唔知台灣叫<足球小將翼>添
眼利...犀利
音樂無界限

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-4-1 15:54 發表

大夫:
可能人]係香港讀者扮台灣人!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-1 16:26 發表

大夫:
即係ban7哂台灣ip...
都冇咩用...
隻狗可能係住o係hk....
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-2 00:52 發表

即係ban7哂台灣ip...
都冇咩用...
隻狗可能係住o係hk....
試諗鵀傖A可能次次入螺ㄔ峟囍P顅P(離普到同一日裡,每次入螺ㄔ峟囍P顅P)?
一定有炾捸I有冇電腦高手可以解答鵅H

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-2 01:01 發表

試諗鵀傖A可能次次入螺ㄔ峟囍P顅P(離普到同一日裡,每次入螺ㄔ峟囍P顅P)?
用wireless lan access point咪得囉......或者anonymous proxy servers

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 精品文章 2007-4-2 01:58
  • 冰河 威望 +20 精品文章 2007-4-2 01:58

引用:
原帖由 cdlover 於 2007-4-2 01:20 發表

用wireless lan access point咪得囉......或者anonymous proxy servers
thank you very much!!!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-2 01:57 發表

thank you very much!!!
客咩氣.

究竟隻瘋神咩料.....一入嚟就凶我....可唔以講下野隻野D事蹟......

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-2 00:26 發表

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-1 21:37 發表

我都唔知台灣叫<足球小將翼>添
眼利...犀利
主要係我記得以前小朋友時買左套台灣老番係叫,<天使之翼>o者~~~

引用:
原帖由 cdlover 於 2007-4-2 01:20 AM 發表

AGREE....條友仔似用後者多D......

引用:
原帖由 cdlover 於 2007-4-2 01:20 發表

原來如此
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-2 01:01 發表

算啦,冰河版主,小弟一直認為『誰說是非者,便是是非人』。〝某某〞三番四次用唔同IP上嚟搞串個場:bird:,講真我唔知〝某某〞的目的為乜,此舉難以用正常人的思維去猜測,唯一解釋就係〝某某〞唔係傻嘅話就係癲

音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-2 22:12 發表

算啦,冰河版主,小弟一直認為『誰說是非者,便是是非人』。〝某某〞三番四次用唔同IP上褶d串個場:bird:,講真我唔知〝某某〞的目的為乜,此舉難以用正常人的思維去猜測,唯一解釋就係〝某某〞唔係傻 ...
非常同意我家陣根本佢講乜我都唔回應,我唔想作出任何人生攻擊亦唔想同人炒洁A老實講,相信版主或甚至我開呢個題,只係俾有共同愛好(漫畫)鵀悀竻@開心分享,而間唔中有D頂癮言論甚至互窒其實無傷大雅,老友緊係咁架啦,亦都唔需要分地域分黨派,但就偏偏有D自命上等文明人麊宣(因我們被s稱為"文明人"所以批判我地麊眯w係"上等文明人"或更先進黻玫撮z生物),以極之唔客氣嚜y氣加上統治者咁嚘A度來挑戰論壇兄弟先至搞到鑊氣}天喪插互寸有時做人洐屭种燿黈誘H錯字或者成日挑戰人地黻O性鵅A燿麰n查書鶔珥曮Y休閒討論而係對質,我地班老友有咁龠2’角擛d資料你估唔使做咩(工作),大家心中把呎唔同就唔好成日咩A地把呎來度我地我地睇緊麉Y地度鼢銌ㄩ延e而唔係文學巨著呀大佬

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。