推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

100 1234
發新話題

吹水.聊天.留言板

吹水.聊天.留言板

元旦來臨,祝福各位版友:

新年快樂!身體健康!
學業/事業順風福祿全!
天天開心天天樂!

歡迎各位版友進來亂up廿四!

新年快樂
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

Mika 兄:
馬交好玩嗎?
小弟除夕也在那邊三日二夜!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-4 08:47 PM 發表
Mika 兄:
馬交好玩嗎?
小弟除夕也在那邊三日二夜!
冰兄有冇發覺澳門真係好很興旺!!
The Flying Finn

引用:
原帖由 Mika 於 2007-1-5 12:36 AM 發表

冰兄有冇發覺澳門真係好很興旺!!
是的!的士都難捷驉I

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-5 12:59 AM 發表

是的!的士都難捷驉I
係完全捷唔到!!

咁 Mika 兄去鷖靘薵惕r?

小弟就去魖漹 NC 兼睇埋倫伯演唱會!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-5 07:04 PM 發表
咁 Mika 兄去鷖靘薵惕r?

小弟就去魖漹 NC 兼睇埋倫伯演唱會!
帝国迷城!

引用:
原帖由 Mika 於 2007-1-5 07:26 PM 發表

帝ヶg城!
釂づきo唔得呀?

我第一晚去鱁あ芋A釂づあn得!
第二晚去甘龍,釂づぃ馴唔得!唔知是否我睇完演唱會才去,所以囓珈N哂!但我曭B友早去都唔係好好多!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-5 08:03 PM 發表

釂づきo唔得呀?

我第一晚去鱁あ芋A釂づあn得!
第二晚去甘龍,釂づぃ馴唔得!唔知是否我睇完演唱會才去,所以囓珈N哂!但我曭B友早去都唔係好好多!
我地D女好得,因為我個大陸客同老細好熟!!
之後果兩晚我就叫在自已香港條女過來玩(當然要扮乖仔),去下食野,觀光塔果D...........

引用:
原帖由 Mika 於 2007-1-5 08:43 PM 發表

我地D女好得,因為我個大陸客同老細好熟!!
之後果兩晚我就叫在自已香港條女過來玩(當然要扮乖仔),去下食野,觀光塔果D...........
過大節唔叫經理留女係好窄架!!

真係要M日跟你去玩鵅I

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-5 08:59 PM 發表
真係要M日跟你去玩鵅I
我通常係深圳同番禺多,一星期成4,5日係上面!!

引用:
原帖由 Mika 於 2007-1-5 09:04 PM 發表

我通常係深圳同番禺多,一星期成4,5日係上面!!
閹妳爸嫖妳媽!!畜生Mika

到: Mika
時間: 2007-1-9 01:14 PM
內容: 動物奇觀-猴狗同體,免收門票,請勿隨意餵食(香蕉、寶路不在此限),歡迎公溜.祭(射飛鏢、丟水球、潑屎尿、撒冥紙、三鞠躬)!

台灣仔又發作! 冰兄可否永久Ban他,順手把風雲孖宝都Ban埋啦!

引用:
原帖由 Mika 於 2007-1-9 02:33 PM 發表

台灣仔又發作! 冰兄可否永久Ban他,順手把風雲孖珜yan埋啦!
暫時都找不到足夠証據証明牠是「台人狗」!
牠最近才正常返些許,應該唔會做攭知會比人 ban 哂所有戶籍的事吧;會否有人睇唔過眼賊贓嫁禍陷害牠呢?

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-9 03:40 PM 發表

暫時都找不到足夠証據証明牠是「台人狗」!
牠最近才正常返些許,應該唔會做攭知會比人 ban 哂所有戶籍的事吧;會否有人睇唔過眼賊贓嫁禍陷害牠呢?
真係唔知!!

我都唔知...
只係知PM比我O個度有埋相...
一隻幾樣衰下既~~~
我諗應該係PM比我地O個個傻仔偷人相既...
另..佢另一個名業火紅蓮無啦啦O係我POST O個度講埋D傻仔野...理佢都白痴
                       /□\/■\
                        ||  ||

板主!我係新來的
點解會有人發D粗口野俾我呢
你要出來主持公道喎

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-9 04:03 PM 發表
佢另一個名業火紅蓮無啦啦O係我POST O個度講埋D傻仔野...理佢都白痴
在那裡可看到!

但小弟已有証據証明雲無求、風中之神、墨淵水蓮、業火紅蓮,是同一人!

引用:
原帖由 小邪靈子 於 2007-1-9 04:16 PM 發表
板主!我係新來的
點解會有人發D粗口野俾我呢
你要出來主持公道喎
非常抱歉、深表遺憾!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-9 08:21 AM 發表

在那裡可看到!

但小弟已有証據証明雲無求、風中之神、墨淵水蓮、業火紅蓮,是同一人!
http://forum.timway.com/f/thread-47991-1-1.html

可能我個人比較敏感...覺得佢係玩緊野....
SO..冇諗過應佢~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-9 05:38 PM 發表

http://forum.timway.com/f/thread-47991-1-1.html

可能我個人比較敏感...覺得佢係玩緊野....
SO..冇諗過應佢~~
因為佢在電影版所發出的主題,全都是以佢建議你的形式發出!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-9 10:12 AM 發表

因為佢在電影版所發出的主題,全都是以佢建議你的形式發出!
咁佢咪即係低b????
                       /□\/■\
                        ||  ||

100 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。