推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

吹水.聊天.留言板

被那畜牲貼張相出薊悸漕漲鴗H兄真係可憐!

如果那位人兄是那畜牲本人就更加可憐,思覺失調已到了冇得救的地步!

我覺得e+<風.雲>講野好似變返做以前o個隻狗咁.................
唉..仲諗住佢會好地地...點知都係好唔返
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-26 01:38 AM 發表
我覺得e+<風.雲>講野好似變返做以前o個隻狗咁.................
唉..仲諗住佢會好地地...點知都係好唔返
可能要用神農尺才可醫好牠的思覺失調!

引用:
原帖由 冰河 於  07:38 AM 發表

可能要用神農尺才可醫好牠的思覺失調!
有神農尺唔會用o係佢身上啦...浪費...
是但搵把野一野拮死佢咪算囉~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於  01:05 AM 發表

有神農尺唔會用o係佢身上啦...浪費...
是但搵把野一野拮死佢咪算囉~~~
佢有無限復活,拮死鰴ㄔi以翻生!

天魔再世??
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-27 02:32 發表

佢有無限復活,拮死鰴ㄔi以翻生!
拮埋佢IP...
好過次次係度用瘋.暈呢2個名...
馬蛇E+本天下已經仆哂街啦...E+仲比佢攪到街都冇得扑~~~~
唉~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-27 12:02 發表

拮埋佢IP...
好過次次係度用瘋.暈呢2個名...
馬蛇E+本天下已經仆哂街啦...E+仲比佢攪到街都冇得扑~~~~
唉~~
音樂無界限

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-27 12:02 發表

拮埋佢IP...
試過啦!冇撚用o架!
佢次次都用唔同顅P入(只是今個星期已經用了12個唔同顅P入),除非封哂全台灣顅P啦!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-1-27 12:24 發表

試過啦!冇撚用o架!
佢次次都用唔同顅P入(只是今個星期已經用了12個唔同顅P入),除非封哂全台灣顅P啦!
佢用左幾個SP........真係非常惡搞!
The Flying Finn

距又顛唔哂喎
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-1-28 09:49 發表
距又顛唔哂喎
多數顛既都係有d小聰明既....
不過d聰明係用o係d唔正常既野度..
你睇下d咩強姦..殺人o個d人就知啦..多數都係正常野做唔到.,..就做d唔正常既野....
佢仲衰...有dddd聰明...但係連衰野都做唔到...只可以o係網上做埋呢d19野...唉..
為佢呀媽悲哀.......
                       /□\/■\
                        ||  ||

祝冰河兄及眾漫畫版兄弟姊妹...豬年行好運, 健康又發財!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

[fly]祝各位新年進步、心想事成、身體健康、横財就手、萬事如意、一本萬利!
恭喜發財、恭喜大家都發財!恭喜!恭喜!
[/fly]

遲左..都講返句新年快樂先

我呢個小小的凡人有個好低b既問題....
呢度幾時再有版聚呢???
而呢度又有幾多人結左婚呢??
結左婚而又會黎版聚(如果再有的話)既人又會唔會派<利是>呢
                       /□\/■\
                        ||  ||

條台灣仔又開始玩自問自答...好可怕
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-7 03:21 發表
條台灣仔又開始玩自問自答...好可怕
又發傻啦~~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

條友的回覆咁鬼長篇,究竟是佢自己寫的,還是在別的討論區copy別人的呢?

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-3-3 16:20 發表
遲左..都講返句新年快樂先

我呢個小小的凡人有個好低b既問題....
呢度幾時再有版聚呢???
而呢度又有幾多人結左婚呢??
結左婚而又會黎版聚(如果再有的話)既人又會唔會派<利是>呢 ...
我都好想知!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-3-8 11:53 發表

我都好想知!
我問得太遲啦~
正月十五都過左.....要等到出年~~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

好攪笑,今日收pm竟然有相.......

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-16 17:04 發表
好攪笑,今日收pm竟然有相.......
乜johncage兄上幾次的pm冇相咩?
我們上幾次已經看過牠的英姿了!

我今次有pm收呀,真係榮幸
音樂無界限

我都收到...
不過睇完即DEL...
冇新意:bird::bird:
                       /□\/■\
                        ||  ||

台灣人毅力不得不讚!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。