推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

100 1234
發新話題

吹水.聊天.留言板

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-13 15:46 發表
煩嚟做咩呢,條傻仔send短信嚟又影響唔到我的日常生活,距要send的咪由得距send餐飽囉
非常同意!!

但白痴得泥又冇創意果下老能土!

send多D俾我啦!台灣狗

不過唔該唔好次次一個粉樣好嗎

打爆你條低能白痴台灣狗先

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
燿如羿射九日落
矯如群帝驂龍翔
來如雷霆收震怒
罷如江海凝清光

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-14 01:52 發表

唉~有時真係覺得自己愧對各位版友,尤其是一些新加入便收到粗口短信的新版友們。

真的非常對不起!orz
冰河兄...算啦,無謂俾太多壓力自己喇。
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-13 17:53 發表

正明牠掛住你呀!
女就話好姐...
狗喎~~~~~~~掛住我有忍用咩~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-14 22:35 發表

女就話好姐...
狗喎~~~~~~~掛住我有忍用咩~~
咁不凡兄你咪訓練距俾hand hand你啦
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-14 14:50 發表

咁不凡兄你咪訓練距俾hand hand你啦
如果係純種...我都會既....仲會拉佢去比賽TIM~~~~
不過佢係雜種...仲生滋既...又有瘋狗症....點見得人呀???
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-18 00:39 發表

如果係純種...我都會既....仲會拉佢去比賽TIM~~~~
不過佢係雜種...仲生滋既...又有瘋狗症....點見得人呀???
咁捉距去研究所俾人研究啦
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-18 14:57 發表

咁捉距去研究所俾人研究啦
有咩好研究???瘋狗一隻......哂錢O係佢身上..不如拎D錢比D市長去駛好過~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

近排大家好靜喎!

冇睇歌謠祭...d熱血發唔到出黎....咪靜左囉~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

點解呢度冇人講野?????
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-6-9 02:47 發表
點解呢度冇人講野?????
可能怕在這裡發言後會,個網名會被某某盜用N!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-6-10 13:25 發表

可能怕在這裡發言後會,個網名會被某某盜用N!
下~~~唔係掛
                       /□\/■\
                        ||  ||

过来留个脚印,各位版主一起踩吧!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-6-28 16:27 發表
瘋狗最新分身:

無垠業火化紅蓮

豪傑

南宮問天
如果下次南宮問天『死咗』,條友會唔會用南宮問菜嚟做網名
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-22 13:52 發表

如果下次南宮問天『死咗』,條友會唔會用南宮問菜嚟做網名
應該會用<東方問屎>黎做網名~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-7-27 21:30 發表

應該會用<東方問屎>黎做網名~~
『王小虎』都有D機
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-28 00:12 發表

『王小虎』都有D機
用鷩s戈兒 !

100 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。