推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

吹水.聊天.留言板

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-18 18:35 發表
台灣人毅力不得不讚!
音樂無界限

台灣人3月27日 9:22, 9:26, 9:27都send短消息俾我,但都冇乜新意既!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 小小力 於 2007-3-27 01:46 發表
台灣人3月27日 9:22, 9:26, 9:27都send短消息俾我,但都冇乜新意既!!
岩岩又send左啦...
叫<風中之神本人>喎~~~睇都唔駛睇...del...
佢太低b啦...話我地文化唔高..咁就咪忍上黎啦...忍樣=.=凸
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

今日收到3大封...
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-27 13:54 發表
今日收到3大封...
我今日收唔到喎~~~~
有冇攪錯呀.......隻狗係太多人要send...攪到以為send左比我呀..............
                       /□\/■\
                        ||  ||

今日又有一封,不過有新意...肯用真名send pm
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-28 13:48 發表
今日又有一封,不過有新意...肯用真名send pm
之前一講..佢即刻send比我......
good dog

相關搜索目錄: Dog
                       /□\/■\
                        ||  ||

岩岩又收到................
隻狗真係有恆心
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-3 21:56 發表
岩岩又收到................
隻狗真係有恆心
可惜一點新意也沒有!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-3 23:33 發表

可惜一點新意也沒有!
下次個名會唔會用〝素還真〞呢?定抑或用〝秦假仙〞?
音樂無界限

引用:
原帖由 風中之神 於 2007-4-4 10:19 發表
據我所知『動漫XX』、『OurXXX』這兩個人氣較旺的港漫論壇,較熱門的討論主題以"龍虎門"、"天子"、"神兵"、"名捕"、"天下"、"武神"為主。
條傻仔今次真係自掘墳墓!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-4 14:57 發表

音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-4 14:57 發表

唔明喎!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

又send啦~~~

"柒記飯堂"....
佢e+都識話佢自己柒
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-5 21:20 發表
又send啦~~~

"柒記飯堂"....
佢e+都識話佢自己柒
佢用人地o係其他討論區既名!!
某日,佢可能用"不平凡人"o係其他討論區出現!!

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-5 13:52 發表

佢用人地o係其他討論區既名!!
某日,佢可能用"不平凡人"o係其他討論區出現!!
我都驚ga...
你知隻柒狗幾顛ga啦~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 小小力 於 2007-4-5 20:15 發表

唔明喎!!
違規內容 : 嚴禁宣傳別的論壇 !

條狗一日一封粗口PM,看來小弟唔做炡ㄨ麰囍矰j家!orz

條傻仔用咗會員〝yuyu6〞 個名send白痴信,唔知幾時用我個名呢
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-12 13:34 發表
條傻仔用咗會員〝yuyu6〞 個名send白痴信,唔知幾時用我個名呢
e+用左<傻狗yuyu6>呢個名...
yuyu大大...出左手未????
                       /□\/■\
                        ||  ||

隻狗又以風中之蓮復活!

唉~唔通真係要見佢一鑊ban佢一鑊?

煩嚟做咩呢,條傻仔send短信嚟又影響唔到我的日常生活,距要send的咪由得距send餐飽囉
音樂無界限

引用:
原帖由 冰河 於 2007-4-13 15:29 發表
隻狗又以風中之蓮復活!

唉~唔通真係要見佢一鑊ban佢一鑊?
佢黎左我o個版出野.............
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-4-13 23:46 發表
煩蟆筍妝O,條傻仔send短信薑S影響唔到我的日常生活,距要send的咪由得距send餐飽囉
唉~有時真係覺得自己愧對各位版友,尤其是一些新加入便收到粗口短信的新版友們。

真的非常對不起!orz

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-4-14 01:33 發表

佢黎左我o個版出野.............
正明牠掛住你呀!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。