推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

【丹尼斯基金】

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-1-26 06:02 PM 發表

一言為訂~
冇我份

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-26 06:15 PM 發表

冇我份
如果你真係有興趣金巴一定帶埋你嘅~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-1-26 06:24 PM 發表

如果你真係有興趣金巴一定帶埋你嘅~
金巴淨係約靚女咋

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-26 09:39 PM 發表

金巴淨係約靚女咋
咁咪即係有你份囉~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-1-26 10:17 PM 發表

咁咪即係有你份囉~
你睇唔明中文?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-26 10:23 PM 發表

你睇唔明中文?
原裝香港仔一名點會睇唔明中文?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-1-26 10:29 PM 發表

原裝香港仔一名點會睇唔明中文?
我話金巴淨係約靚女喎,唔係約女喎!

因為我唔係靚女,所以金巴唔會約我!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-26 10:32 PM 發表

我話金巴淨係約靚女喎,唔係約女喎!

因為我唔係靚女,所以金巴唔會約我!
原來你以為我唔識個靚字~

唔係吖, 金巴無同我講過你唔靚女喎~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-1-26 10:36 PM 發表

原來你以為我唔識個靚字~

唔係吖, 金巴無同我講過你唔靚女喎~
佢無啦啦點會講我,佢今日先講完咋喎,無聽書,

得閒多d入黎吹水

誰能代替哥哥地位

好吖~              

回復 紅豆沙, Air Supply 的帖子

怪唔知得我昨晚隻眼有d唔舒服。原來你兩個係度講緊我  

回復 #161 HJ2127_ATR1 的帖子

2007 年 1 月 26 日 丹尼斯基金第 11 次格價匯報:
今次買左兩條飛,全部都唔中。
保長:今次我威過你啦!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-27 08:55 發表
乜你隻眼咁敏感o架? 唔係俾人講壞話先至會眼眉跳o架咩?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-27 09:40 發表
2007 年 1 月 26 日 丹尼斯基金第 11 次格價匯報:
今次買左兩條飛,全部都唔中。
保長:今次我威過你啦! 

呢排啲波經常反底, 唔輸屎就奇~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-27 08:55 AM 發表
你隻眼唔舒服,係因為唔夠訓o者

誰能代替哥哥地位

又或者出Post出得太多!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-27 12:28 發表

你隻眼唔舒服,係因為唔夠訓o者
又或者係因為出Post出得太多!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-1-27 12:32 PM 發表

又或者係因為出Post出得太多!
俾你笑屎

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Air Supply 於 27-1-2007 12:29 發表
又或者出Post出得太多!
你都有上榜喎 ,會唔會係第一次?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #169 HJ2127_ATR1 的帖子

丹尼斯基金第 12 次投資組合  
2007 年 1 月 27 日 星期六

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 27/1/07 14:10 發表
無衝突喎

支持吓先

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 27/1/07 14:10 發表
無衝突喎

入嚟支持吓先

引用:
無衝突喎

入嚟支持吓先

引用:
無衝突喎

入嚟支持吓先

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-27 13:52 發表

你都有上榜喎 ,會唔會係第一次?
睇怕都係第一次嘞~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。