推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

【丹尼斯基金】

回復 #170 HJ2127_ATR1 的帖子

2007 年 1 月 27 日 丹尼斯基金第 12 次格價匯報:
今次買左兩條飛,1 條 4x5 讓球 3 場走盤,1 場輸左,收番夠食個午餐,另一場半全場唔中。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我今朝睇見唔到你POST, 重以為你又冇買添, 如果已破了七星伴月的光蛋悶局

回復 #177 唔易做 的帖子

你唔只冇睇今次添,我上次破左你紀錄你都冇睇啦,睇黎我要休戰一星期,罰下個基金經理。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-29 11:35 發表
你唔只冇睇今次添,我上次破左你紀錄你都冇睇啦,睇黎我要休戰一星期,罰下個基金經理。
你上次又破咩紀錄咁巴閉

回復 #179 唔易做 的帖子

想知由頭睇一次啦! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-29 12:22 發表
想知由頭睇一次啦! 
咁玩我, 咁我唔想知住

回復 #181 唔易做 的帖子

由你啦,我就唔會講自己d唔好既事,報喜不報憂。

另外,今個月已埋左數,就黎會出份一月對數表比局長,以後會每月做一次基金價格總結,之後又一個累積總結,方便所有股東投資。 

相關搜索目錄: 投資

回復 #182 HJ2127_ATR1 的帖子

會議日期 2007 年 1 月 31 日上午 10:00 時進行
以下通告已在金巴董事局會議上,所有董事全部通過。
2007 年 1 月份 丹尼斯基金格價匯報總結:
買呢隻基金暫時截至 2007 年 1月份暫時蝕 (1,535.8) (21.11%) ,係這個基金成立已來最高蝕水位,所以決定暫休一星期,要再部署過買基金策略,希望下月賺番。

買呢隻基金暫時優點係快而準,使命必達,賽後匯報又快人一步,理想達到。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我都預祝你今晚有個好開始!

回復 #184 pigdogfriend 的帖子

我今個星期被丹尼斯董事局罰停賽一星期,下星期再戰。

唔知是福定是禍! 

回復 #185 HJ2127_ATR1 的帖子

丹尼斯基金第 13 次投資組合  
2007 年 2 月 5 日 星期一 (2 月份第 1 次)

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-5 16:11 發表
2007 年 2 月 5 日 星期一 (2 月份第 1 次)
幾好呵! 平穩中見進取

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 5/2/07 16:11 發表
預祝金巴兄一炮雙響

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-5 16:11 發表

引用:
原帖由 pigdogfriend
幾好呵! 平穩中見進取
引用:
原帖由 Mazda 9
預祝金巴兄一炮雙響
引用:
原帖由 唔易做 於 6-2-2007 07:52 發表

昨日係擋馬仔 2x1 獨羸咁買,最重要都係出番個報告表比你地比d意見。

回復 #190 HJ2127_ATR1 的帖子

2007 年 2 月 5 日 丹尼斯基金第 13 次(2 月份第 1 次)格價匯報:
今次細節唔講咁多啦,去片!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-6 09:22 發表
2007 年 2 月 5 日 丹尼斯基金第 13 次(2 月份第 1 次)格價匯報:
開晒主主~

回復 #191 HJ2127_ATR1 的帖子

正到喊   ,快 d e 俾我

回復 #193 Sax. 的帖子

老細,你係咪講真架? 

係就 pm 比隻貓黎!

回復 #194 HJ2127_ATR1 的帖子

丹尼斯基金第 14 次投資組合  
2007 年 2 月 6 日 星期二 (2 月份第 2 次)

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-6 16:53 發表
丹尼斯基金第 14 次投資組合  
2007 年 2 月 6 日 星期二 (2 月份第 2 次)
收錢!恭喜金巴兄

回復 #196 cationic 的帖子

有兩場取消左,馬會遲遲唔作實。 

終於等到人恭喜我! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-6 09:22 發表
嘩,個報表好仔細喎

引用:
原帖由 唔易做 於 7-2-2007 12:47 發表

嘩,個報表好仔細喎
你都幾識貨喎,而家知道我既長處係邊。 

不過你都唔弱吖! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-6 10:27 發表
老細,你係咪講真架? 

係就 pm 比隻貓黎!
而家至見到你回覆

收 PM  

多謝先

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。