推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

引用:
原帖由 messenger 於 25-9-2006 17:55 發表

易發 = 搖搖...搖呀搖...
因為我之前好奈做過易發,手骨好那個,咁應該換左人。 

引用:
原帖由 Doer 於 2006-9-24 12:30 AM 發表

我就唔駛踩啦!呢兩日去得較密,今晚試埋呢個易錄功能,果然唔錯!錄得過,錄得過!
易錄踩油背好叻,值得再試。

引用:
原帖由 oldkent 於 2006-9-25 22:19 發表

易錄踩油背好叻,值得再試。
係呀!!!

我都幾乎忘記了!

我第一次係GFS享受踩油背咋!
仲送埋踩油PATPAT

I also received SMS, visit at any time within one month price $438 for 3 hours.

引用:
原帖由 messenger 於 2006-9-25 17:53 發表
應該是:

今次你在黃金時段上去....$534 三粒鐘
十日內再上去......$434 兩粒鐘另送多一粒鐘俾你喎!

黃金時段: 1:00pm-12:00am
小紅又話一個月內再上去$438 .........

或者我記錯啦!

俾優惠我地
但又扣減技師鐘錢

引用:
原帖由 messenger 於 2006-9-26 00:41 發表
或者我記錯啦!

俾優惠我地
但又扣減技師鐘錢
really ?
我問小紅會唔會俾優惠我地,但扣減技師鐘錢
佢話唔會 ..........

琴日上過去!
有優惠之後,果然熱鬧好多!
幾乎連沖涼都要排隊!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 fredng 於 2006-9-26 20:50 發表
琴日上過去!
幾乎連沖涼都要排隊!

引用:
原帖由 fredng 於 2006-9-26 12:50 PM 發表
琴日上過去!
幾乎連沖涼都要排隊!
咁對我就唔係咩野好消息啦,希望我習慣返夜班會好dd啦

相關搜索目錄: 班會

請問係米一上去就有個優惠
定係要上過一次先
我又係收到sms

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-29 09:54 AM 發表
請問係米一上去就有個優惠
定係要上過一次先
我又係收到sms
I think the special offer from SMS is just a promotion method!
Many previous customers will receive the offer sooner or later!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

咁我味係好稀客既previous occasional customer lor, 只係想知就咁上去有無優惠.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-29 11:01 發表
咁我味係好稀客既previous occasional customer lor, 只係想知就咁上去有無優惠.
如果你收到SMS,即係你已被「抽中」
上去就可享優惠了!

回復 #340 messenger 的帖子

咁我都要向期限前上去了。 

咁我地三個幾時又約埋牙?

回復 #342 白貓兒 的帖子

我起碼要下星期尾。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-29 11:01 AM 發表
I think they know u are rich enough to pay extra!
Joking
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-29 11:43 AM 發表
咁我都要向期限前上去了。 
原來有限期架 ??

我都好想成日有時間上去,可惜無

回復 #345 6769 的帖子

係呀,都係想我地在一個月內上去探下班。 我猜應該係比左 SMS 一d客已冇去兩三個月或更長時間,日日去果d客緊係冇比啦,因為他們都會有優惠,唔之猜得岩唔岩呢! 

回復 #347 HJ2127_ATR1 的帖子

日日上d客(好似MESSENGER兄等), 都唔使SMS啦, 可直接收料嘛...
笑看古今天下事
傲游紅塵逍遙行

回復 #348 28性情中人 的帖子

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

回復 #349 happycamel 的帖子

樂駝兄,唔知發生咩事? 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。