推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

我都係竟見區問左

大版主話他: 每個post都係得一個子(字)...

我們一齊去營救他吧!

引用:
原帖由 28性情中人 於 2006-9-29 16:06 發表
日日上d客(好似MESSENGER兄等), 都唔使SMS啦, 可直接收料嘛...
日日上d客?

非我也!

其實有另有其人.....兩位黎生:

日班有MR.日日黎
夜班有MR.晚晚黎

引用:
原帖由 messenger 於 30-9-2006 11:18 發表

我們一齊去營救他吧!
咁咪好多人都要 ban 。 

引用:
原帖由 messenger 於 30-9-2006 11:31 發表

日日上d客?

非我也!

其實有另有其人.....兩位黎生:

日班有MR.日日黎
夜班有MR.晚晚黎
咁唔知係咪有係度玩既網友呢?

為慶祝國慶

我的GFS六合彩攪姝結果為:

13/22/28/83/97/107

特別號碼: 96

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-9-30 11:35 發表

咁唔知係咪有係度玩既網友呢?
應該不是...

回復 #357 messenger 的帖子

我兩三個月冇去,下次上去前可能要搵你幫手做A準。 

回復 #358 HJ2127_ATR1 的帖子

A準? 我點可以擔當呢?

你無上去咁耐?
因為發仔去了?

依家的QQ有發仔的感覺

回復 #359 messenger 的帖子

發仔走左咩? 唔係,我平日e排忙d,又跑馬,又攪第d野,星期六日又北上啫!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-9-30 11:18 發表

我們一齊去營救他吧!
唔洗咁大劑呱?

引用:
原帖由 messenger 於 2006-9-30 11:18 AM 發表

我們一齊去營救他吧!
一個字應該post唔到果喎!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

各位大哥好,我是新來的,請多多指教
我都去了好運來一排,唔知有冇大哥試過入咗房(我想有半個鐘到啦),要你換房話要俾個要過夜旣客喺你間房瞓,然後換你去樓下嗰間吉祥房,哪間房只得部風機同一個開咗會好熱嘅燈炟,好似入咗桑拿房咁呢?
試過有次未夠鐘就叫第嗰小姐嚟準備俾第二個客,那時我未完鐘出房,那個小姐就喺出面等,之後冇耐電話响話夠鐘,我冇留意時間,落到去冲浪至發覺早了半粒鐘。
現在真喺有D失望,那處的環境同D小姐的技術都不錯呢
多謝各位大哥指教

引用:
原帖由 keung1128 於 2006-10-1 06:52 PM 發表
我都去了好運來一排,唔知有冇大哥試過入咗房(我想有半個鐘到啦),要你換房話要俾個要過夜旣客喺你間房瞓,然後換你去樓下嗰間吉祥房,哪間房 ...
咁真係好撚過分!唔係咁做生意下話?因為滿足一個客而得罪另外一個客?邊個咁撚大哥阿?

今晚第三次飲檸樂,越飲越好味!

引用:
原帖由 keung1128 於 2006-10-2 02:52 AM 發表
我都去了好運來一排,唔知有冇大哥試過入咗房(我想有半個鐘到啦),要你換房話要俾個要過夜旣客喺你間房瞓,然後換你去樓下嗰間吉祥房,哪間房 ...
痴九線場

引用:
原帖由 keung1128 於 2006-10-2 02:52 AM 發表
比我唔柒埋單

想趕客!

回復 #363 keung1128 的帖子

唔係馬???!!! 早了半粒鐘????

有無即時咋形呀?

佢老闆似乎只為谷客數
一味俾優惠客又如何呢?
其實一絲不苟的優質服務
才是客似雲來的重要因素!

有次很安靜的坐係休息室
佢老闆竟然坐係第一排
又蝦又蟹咁高談闊論
簡直污染美好的環境
係唔係想趕客走???!!!!
我都唔想再坐下去了
起身走人!!!

希望佢地留意吓啦!!!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-2 13:32 發表

有無即時咋形呀?

佢老闆似乎只為谷客數
一味俾優惠客又如何呢?
其實一絲不苟的優質服務

有次很安靜的坐係休息室
佢老闆竟然坐 ...
totally agree !!!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-2 05:32 AM 發表

有無即時咋形呀?

佢老闆似乎只為谷客數
一味俾優惠客又如何呢?
其實一絲不苟的優質服務

有次很安靜的坐係休息室
佢老闆竟然坐 ...
totally agree!!!

建議日後如果再有同樣事情發生,當事人一定應該立即投訴阿!大佬!黑社會啊?鍾意點就點!咁撚串以後咪唔幫襯!呢d仆街野唔可以縱容架!!

引用:
我實大大聲詐型,佢地仲驚過我!我地只係斯文客,唔係任人屈的傻仔。

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-2 01:32 PM 發表

有無即時咋形呀?

佢老闆似乎只為谷客數
一味俾優惠客又如何呢?
其實一絲不苟的優質服務

有次很安靜的坐係休息室
佢老闆竟然坐 ...
不知所謂。大煞風景之至。

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-2 05:32 AM 發表

有無即時咋形呀?

佢老闆似乎只為谷客數
一味俾優惠客又如何呢?
其實一絲不苟的優質服務

有次很安靜的坐係休息室
佢老闆竟然坐 ...
上面keung128的case我未試過,因為我多數下午上去
但老闆坐前面吹水我就見過,好反感
有時真係想休息吓,同HD吹吓水

引用:
原帖由 雲師兄 於 2006-10-2 23:47 發表

上面keung128的case我未試過,因為我多數下午上去
但老闆坐前面吹水我就見過,好反感
有時真係想休息吓,同HD吹吓水
佢老闆成日捽客數
不如自我反省吓
其實最影響員工士氣、最影響客人心情的人就係佢!!!
自己倒自然米都唔知!
試問有邊間桑拿場老闆
會週不時坐左係休息室道架?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。