推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

唔知夜班去有咩推介?

昨晚同fd第一次上去, 沖水同sauna rm都唔錯
係碗麵差少少^^

夜班來了位四眼男主任
有D唔慣添......

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-19 02:34 AM 發表
夜班來了位四眼男主任
有D唔慣添......
好彩我唔會夜晚去.

我都是夜班之稀客
就算依家日間去
在休息室的感覺已大不如前
那位新經理不斷要求技師點點點點....咁又點???
不如先諗吓點樣可以攪好樓下的氣氛
之前客似雲來、充滿朝氣的景象
主要都係因為休息室俾到在外邊飽受生活壓力的我們
有返到屋企親切的俗世以外感覺

不知再有沒有一天
可重見我們所喜愛的GFS呢!!!!

她都回歸了好多次啦!

試了來了不太久的走仔MOMO
年齡難以估計但外觀後生
束起秀髮、額前留海、美麗面容
中等身型、溫柔聲調
大家都少說話,她專心的去按,我專心的享受
她沒有問我邊處倦些? 也沒有問我啱唔啱力?
其實她開背按按已得知,那處筋肌緊而實應是疲累的位置
她用力再加力而我不縮或反彈,力度便合我所意了
的確很享受她的按摩指壓推油技巧
專心一致享受三粒鐘,又一位我必會番MARK之選!

好運....GOOG LUCK

其實我想問呢間好運來係唔係銅鑼灣個間.........?

秋香姐返呢啦!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

近期有數位太湖技師加入
再加上來自其他場的個別技師
令平均骨技水平提昇了!

除秋香姐外,揼得的技師有:
9,12, 16, 25, 38, 66, 70, 82, 85, 99.....

我怕有遺漏了?

其實就算是 2, 11, 20, 28, 32, 87,106 也揼得很好,很舒服!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-25 01:16 發表
近期有數位太湖技師加入
令平均骨技水平提昇了!

9,12, 16, 25, 38, 66, 70, 82, 85, 99.....

我怕有遺漏了?

其實就算是 2, 11, 20, 2 ...
其實messenger兄可否告知邊d係夜班呀
謝謝

回復 #986 messenger 的帖子

We will very busy afterwards, thanks for info

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-25 01:16 AM 發表
近期有數位太湖技師加入
令平均骨技水平提昇了!

我怕有遺漏了?

其實就算是 2, 11, 20, 2 ...
嘩!你咁多個都試過!
歡迎轉載,以廣留存!
最憎d人set權限

Tried #88 (just realized that she is not on messenger's list ...)

Dup skill is alright level.
She kept silent for most of the time.
However, I think she belonged to the "B 隊" of GFS ...
兩粒埋三粒,四粒 ... 甚至五粒都有 ...
殺小弟一個措手不及

"B 隊" of GFS ... doesn't suit my requirement
I hope that they can maintain their conventional services.

引用:
原帖由 keung1128 於 2006-12-25 04:43 發表

其實messenger兄可否告知邊d係夜班呀
謝謝
keung哥:

夜班我的確少去
82, 87是夜班的

今日電MARK技師時,竟然得到以下這樣的回應:

LL: 好運來...
信差: 唔該找MM或者LR?
MM: 新好運來
信差: Hello! MM!
MM: 點呀? (沒精打彩的語調,令我有唔應該打來的感覺!)
信差: 我想找xx,佢得閒嗎?
MM: 佢而家得閒,你幾時上來?
信差: 預我九個字
MM: 咩話九個字?  咁耐呀? 依家得番佢一個咋....你盡快黎啦!
信差: 咁我都要搭車黎架! 咁係唔係唔MARK得先?
LR: (似乎搶了電話來聽) 信生,無問題! 我幫你留起佢俾你...一陣見!

為何我會這樣勞氣?

原來當時遇著爆場,MM又再用她的那套站於公司立場去處理。
是否連45分鐘時間也似乎不想留給我這位GFS常客?
我感到很心淡!  

我了解到這只是MM的欠完善處理手法,經常要客人遷就她的運作,這已不是第一次了! 恃熟賣熟! 真的不吐不快!!!

坦白說,她返來後我已減少了上去,以後日班唯有找LR,如LR放假,唔會上!!!!

很懷念鞋弟......鞋弟: 妳幾時返回日班呀?

今天還有一位兄弟也感到不快.....
因他慘被MM當了是隱形俠!

大家相識一場,如果她還抱著這種:
不是找她MARK技師,就不用招呼他的心態
浪費了其他員工的殷勤服務了!

回復 #993 messenger 的帖子

佢甘大舊 的確係無理由見唔到既!
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

'我感到很心淡!  
我了解到這只是MM的欠完善處理手法,經常要客人遷就她的運作,這已不是第一次了! 恃熟賣熟! 真的不吐不快!!!'

信兄, 尼d我早已化哂
你仲有無印象兩年前我係果時太陽島條thread
我隱隱然向太記詐型.有時, 太熟就係咁架啦.
又如近期東湖
點解我早前無聲無息不再re條thread?
人地以為因據說某囡賴野咩?
單野老屈未爆出來前
我早已在thread上「單打」
味又係因對主任服務心淡!

不過話時話
我同意你作為GFS VIP
應有一定privileges
但若真爆場, 行規15分鐘allowance
extend 到半個鐘 ok gwa?
但extend到九個字真係好睇當時情況
及 i.c. 果個主任點做
就算佢不得不拒絕你
都應溫婉D, tum下
尼D 叫
'FEEL' 或者
'等你條氣「鋸」D'

'However, I think she belonged to the "B 隊" of GFS ...
兩粒埋三粒,四粒 ... 甚至五粒都有 ... '

haha, 古惑.

呀係,信兄, 尋日係另一間我甚少去的場
撞到以前一位GFS夜更主任.

回復 #995 白貓兒 的帖子

貓兄: 謝謝你安慰我!

其實我係GFS沒有什麼特權,亦不需要什麼特別優惠,我不是遲到90分鐘喎! 我係預早打去問定技師的時間,難道我要到達樓下才可電卜?

但如果你曾經當糧期尾或月底時,或者佢地無客靜過鬼時
她就會打黎: 「差差,得唔得閒上黎呀? 好靜呀! 上黎陪下我啦! 叫埋阿邊個阿邊個上黎喎!」

你就會感受到我的心淡! 點解鞋弟、LR可以安排得到,可以有技巧令客人順氣些? 她不懂?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-12-27 22:46 發表
呀係,信兄, 尋日係另一間我甚少去的場
撞到以前一位GFS夜更主任.
你講的是飯堂樓下的一層

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-27 11:17 PM 發表

你講的飯堂樓下的一層

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。